Jag blir mer och mer nojig!

Youtube

Godmorgon alla fina!
Vi satt och tänkte en bra stund på vad vi skulle spela in för video och lägga ut igår men vi blev efter ett tag eniga över vilken video som kändes bäst.
Det är egentligen en ganska simpel video men förhoppningsvis en video som kan hjälpa någon i dessa svåra tiden som är nu.
Den videon vi bestämde att vi skulle bjuda på är faktiskt några tips på vad man kan göra inne och det kände vi passade perfekt eftersom man uppmanas att försöka hålla sig inne så mycket som möjligt pga Coronaviruset.
Vi hoppas verkligen att videon kan hjälpa någon uttråkad själ där ute, själv hade vi verkligen uppskattat en sån här video också.
På tal om Corona, jag vill inte lägga så mycket energi på det då jag nojar upp mig själv men tänkte bara höra med er..
Hur känner ni om det här, är ni rädda?

Jag känner som så att jag har blivit mer och mer nojig över detta pga att det snackas så sjukt mycket om hela tiden, det påverkar mig verkligen.
Vi försöker hålla oss inne så mycket vi kan, bara gå ut när vi verkligen måste helt enkelt!
Det känns dock väldigt skrämmande att man inte vet vad som händer i framtiden, jag menar saker har börjat stänga, folk bunkrar saker och man uppmanas att inte vara där det är för mycket folk.
Jag vill våga tro på att alla tar sitt ansvar så att detta snart är över!

  • Youtube

Gillar

Kommentarer

feliciah
feliciah,
Fina ni, så viktigt ❤️ Är själv inte så rädd, men tycker spridningen av Corona men är extremt obehaglig och hur hela samhället påverkas.. Tänker främst på alla äldre och alla de som ingår riskgrupper. Stor kram finaste Sofia <3
nouw.com/feliciah
Lillymihlte
Lillymihlte,
Känner som er hjärtat, det är obehagligt att inte veta vad som i framtiden kommer att ske! <3 Förstår din oro, alla kramar! Väldigt fint att se hur samhället går ihop och gör allt dom kan för att hjälpa till! <3
nouw.com/lillymihlte
happyM
happyM,
Åh jag förstår dig verkligen! Jag är oroad för dem äldre i min närhet men inte rädd för att själv få det ❤️ Stor kram finis ❤️
nouw.com/happym
by_anniess
by_anniess,
Jag håller nog ändå lite distans till det hela, tänker ju såklart på det till från, men jag är inte så rädd för min egen skull<3 Lite mer oroad för att nån av min föräldrar skulle få det som är i riskgruppen, men ändå inte jätteoroad<3 även om det finns med.
Jag jobbar ju fortfarande på plats , på jobbet men sambon jobbar hemifrån ( han som kan göra det ) *ler*
Massa kramr till dig<3<3
nouw.com/by_anniess
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Superbra att få se en video med en massa tips just i dessa tider liskom, tycker det är så hemskt vart viruset tagit oss liksom! Det har verkligen blivit mer och mer isolerat, som en spökstad här nu nästan... Usch, vill inte tänka på det ens! Känner ändå att jag börjar bli mer nojig än jag var innan, men som sagt så hoppas jag att det försvinner lika fort som det kom! Stor kram <3
nouw.com/emmaengstrom