Idag har vi hållit på med Youtube i 2 hela år!

Youtube

Hej alla fina!
För två år sen, exakt idag så släppte vi vår allra första video på vår youtubekanal.

Här får ni en kort jämförelse hur det såg ut i vår allra första video 2018 & hur det ser ut i år 2020.
Man minns än idag känslan när man satte sig framför kameran, nervositeten, skrattet som aldrig gav sig, och man satt där som en stel ostbåge!
Vi bestämde oss att bara vara oss själva, göra videos vi kan stå bakom & som vi tycker är roliga och från dag 1 så har detta varit bland det roligaste vi har gjort.
Två år har gått, vi har vuxit, vi har utvecklats, i våra ögon har vi lärt oss så otroligt mycket & youtube har verkligen stärkt oss om enskilda individer.
Så grattis till vår fantastiska youtubekanal som funnits i två hela år nu & nu fortsätter vi att köra järnet.
Tåget rullar på framåt & snart avklarar vi ett tredje år. I skrivande stund så känns det som vi aldrig vill sluta med att spela in videos, för det är något som får oss att känna oss levande
Tusen tack till er alla som följer oss både här på instagram men också på vår youtubekanal, det är ni som gör det möjligt för oss att fortsätta med youtube, utan er skulle vi inte känna oss lika levande som vi gör idag
Ni har funnits här, ni har stöttat & peppat oss igenom svåra stunder & tuffa perioder, ni har spridit glädje, kärlek & omtanke kring oss.
Ni har accepterat oss sen dag 1 & alltid trott på oss!
Vi kan aldrig beskriva hur tacksamma vi är över att ha er i vårat liv! <3

Gillar