Idag gästbloggar Vanessa hos mig

Gästbloggar

Godmorgon alla fina!
Idag ska fina Vanessa gästblogga på min blogg och ni hittar henne här

Om någon är intresserad av att gästblogga är det bara att skriva till mig då jag tycker att det är fruktansvärt kul att gästblogga.Goderafton!
Här kommer jag och våldgästar Sofias mycket populära blogg! Jag och Sofia går way back, jag tror ingen av oss riktigt minns när vi först blev vänner men Sofia har liksom alltid varit i närheten. Och Sofia är en av dem starkaste människor jag träffat, beundrar hennes kämparglöd och är oerhört stolt över henne!
Jag har då aldrig gästbloggat, förstår fortfarande inte riktigt vad det går ut på, men det låter kul! Jag och min blogg går också way back. I 7 år har ju nu bloggat och skrivit och fotat bilder och redigerat min blogg som svävat omkring på många platformar under åren.
Jag vill på något sätt tro att jag är duktig på att skriva, att jag kan förmedla och berätta. Men samtidigt skriver jag som att ingen läser, vilket iofs är sant då jag nog inte har så många följare.
Lyckligare ställen finns det, än min blogg. Den är inte särskilt glad och färggrann. Men det är mitt ställe, där jag kan skriva vad jag vill och få ut mina känslor.
Vi ska se om jag kan berätta lite om mig själv också. Jag fyller snart 22, är gift med den bästa mannen i världen och har 2 hundar. Vi har bott i Småland i ett år, men nu flyttat tillbaka till Skaraborg igen. Jag har inget jobb, utan är långtidssjukskriven. Jag lever med multidiagnoser och dem skriver jag mycket om i bloggen. Hela jag är en vandrade cirkus, jag kan hitta på mycket konstiga saker under mina manier, och folk blir nog inte riktigt kloka på mig.
Jag hoppas ni skulle vilja titta in hos mig, ni är väldigt välkomna! Mvh Vanessa

Gillar

Kommentarer

Jagochminahjärtan
Jagochminahjärtan,
va kul att läsa 😊nouw.com/jagochminahjärtan
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Håller verkligen med 😊nouw.com/sofialissmyr
bylolloz
bylolloz,
Jag tycker verkligen att det är en superkul grej det här med gästblogg, själv har jag aldrig provat det!
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det är det verkligen! Du borde testa någon gång 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229