Idag gästbloggar Sofia hos mig

Gästbloggar

Godmorgon alla fina!
Idag ska fina Sofia gästblogga på min blogg och ni hittar henne här.
Om någon är intresserad av att gästblogga är det bara att skriva till mig då jag tycker att det är fruktansvärt kul att gästblogga.


Hej, mitt namn är Sofia och jag har fått äran att gästblogga här på fina Sofias blogg idag. Jag bloggar på mittlivsomsofia.se där jag skriver väldigt mycket om psykisk ohälsa, anorexi, sexualbrott, mobbning samt andra samhällsproblem som jag själv har erfarenheter av. Dyker även upp inlägg om min lillebror ibland som gick bort december 2016. Jag gillar även att peppa samt inspirera andra, men använder även bloggen för att kunna skriva av mig när jag känner att jag behöver det, då jag själv fortfarande kämpar en hel del med att ta mig tillbaks eftersom jag fortfarande inte är friskförklarad från anorexin, så det blir som en öppen dagbok med andra ord. Jag har skrivit en hel del debattartiklar, samt att jag även varit med i både Hallandsposten och ttela eftersom dem kontakta mig och var intresserade av att ha med mig i ett reportage. Så, med andra ord försöker jag göra något bra av allt det dåliga och brinner även väldigt mycket för bloggen eftersom jag mår bra av att få skriva.


Förutom bloggandet så gillar jag även dans och har gått alla möjliga dansstilar så som balett, house dance, modern dans, hiphop mix och streetdance. Just nu är det ingen dans, men förmodligen drar det igång till hösten igen. Har även precis börjat hos en sångpedagog vilket är jätte roligt. Det är så otroligt skönt att kunna få ur sig känslor i sång, och jag vill även kunna utveckla sångrösten ännu mer.


Jag har även 2 lindriga funktionshinder vilket är lindrig autism och en lindrig utvecklingsstörning och pga det så är jag beviljad daglig verksamhet eftersom jag står inom LSS. Jobbar 2 dagar i veckan på ett hunddagis och 3 dagar i veckan på Nolltrefem. Nolltrefem handlar mycket om teater blandannat, men vi sjunger också och hade för ett tag sedan en musik gala där jag sjöng 2 solo låtar, den ena som jag sjöng till min lillebror som gick bort december 2016. Men vi är även med och arrangerar olika saker, blandannat ett läger som vi ska få hålla i för barn om ett par veckor som jag ser fram emot. Så detta var lite om mig, och tillsist så vill jag tacka dig Sofia för att jag fick äran att gästblogga här hos dig. :) <3

Gillar