Idag gästbloggar Paulina hos mig

Gästbloggar

Godmorgon alla fina!
Idag ska fina Paulina gästblogga på min blogg och ni hittar henne här
Om någon är intresserad av att gästblogga är det bara att skriva till mig då jag tycker att det är fruktansvärt kul att gästblogga.


Hej och hallå!

Mitt namn är Paulina och är 23 år , har en dotter som är 3! Helt underbart! Nu ska jag skriv min berättelse om mitt missbruk. Som sakta slet mig i stycken och mellan massa band som jag verkligen skadade , inte bara mig själv utan mina närmaste.

Allting började väl helt enkelt när jag var liten .. splittrad familj med missbruksproblem och bråk. Allting var ju vanligt för mig, lixom vad vare som var fel! Inget tyckte jag.
I mina unga år började hänga med äldre personer och började ta droger. Det jobbigaste av allt är att det dämpade mina grova ångest. Ångesten som alltid fanns där. Jag var 14 år första gången jag hamnade inom socialens lagar, LVU. Lagen om vård av unga. Flyttade runt till massvis av behandlingshem , både öppna och låsta. Men mest låsta!

Träffade nyss folk, och testade nya droger. Hamnade i tingsrätter och polisens misstankar.
Jag började ta mer och mer droger och folk i min omgivning trodde aldrig jag skulle sitta här idag. Kanske var så jag inte hade gjort det om jag inte hade hamnat i häktet för 13 månader sen.
Något som hjälpte mig as mycket!

Jag i hela mitt liv trodde att droger var något ”bra” men absolut inte. Ställe bara till massa problem! Problem som jag idag inte kan ändra på.
Idag kollar jag tillbaka på tiden oh tänker oj vad stark jag måste varit att gå igenom det jag gjorde. Då sket jag i om jag kunde dö.

Ett missbruk från 12 års ålder tills 21 är inget liv. Ett svårt beslut fattades om jag skulle forsätta eller dö. Och valde att SLUTA.
Att ständigt skaffa pengar . Leta droger osv. Det är ingen vardag jag vill leva.

Idag lever jag, mår mycket bättre lärt känna mig själv och klara mig både utan droger och alkohol.
Det går , går om man bara vill!!
Så jobba på! Ge aldrig upp dina mål!

Här är 2 bilder , från missbruket och nykter!
Tack ❤️

Gillar

Kommentarer

Jennifer
Jennifer,
Sedan 12 år gammal? Oj, det är i den åldern min son är i.. :O missjennifer.se
elinelmersson
elinelmersson,
Så fantastiskt starkt inlägg!! Ha en fin dag tjejer! Kram <3nouw.com/elinelmersson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229