Idag gästbloggar Mirre hos mig

Gästbloggar

Godmorgon alla fina!

Idag ska fina Mirre gästblogga på min blogg och ni hittar henne här
Om någon är intresserad av att gästblogga är det bara att skriva till mig då jag tycker att det är fruktansvärt kul att gästblogga.


Hejsan här har ni mig, Mirre. Jag bloggar på bloggen sweetwords.se och har bloggat sedan 2009. Jag bloggar om min vardag där jag gärna förevigar den för er med mycket foto. Smålänningen som är av årgång 1979. Är en rätt sprallig tös som har lätt till skratt, men även kan vara ganska känslig. Uppvuxen i en kyrklig familj och det är jag glad för. Jobbar på en privat tandläkarpraktik som övrig tandvårdspersonal. Alltså jag är receptionist, tandsköterska, håller på med ekonomi, kallelser, sköter tidbok och lägger all schema, så ja jag är spindeln i nätet. Mirre däremot har jag alltid kallats sedan skoltiden. De flesta säger det till mig istället för mitt riktigt namn.


Lever tillsammans med BQ & Bellis i en stor 4:a centralt och vi träffades sommaren - 00, vi var på semester i Småland båda. Han skulle vidare till Emmaboda-festivalen och jag var hemma i Oskarshamn. Det var där det sa klick, och sedan dess är vi oskiljaktiga. Han är platschef på ett företag som säljer städmaterial m.m. Numera är jag även Mamma till finaste tösen jag vet, Bellis född November 2013.


Då tiden finns tar jag med mig kameran ut för att fota ex en blomma eller en sten för att med det få lite terapi för själen och få komma ut i det vackra vädret. När man fotograferar kan man skapa konst tycker jag. Det är inte bara att knäppa av ett kort utan du gör kortet med din egen fantasi. Ingen kan komma säga att ditt kort inte är lyckat, har du lyckats med det du ville då du fotade så har ju du lyckats, inte sant?.

Tycker även om smink och kläder. Jag är nästan alltid målad om naglarna, vilket jag tycker piffar upp allt. Det och inredning är också sådant ni kan få se på min blogg. Jag lägger även ut mycket recept och då gärna på det sundare inslaget.


Numera har jag tillsammans med Kamilla en facebookgrupp som heter länka med kärlek. Dit tycker jag ni ska kika in, för vi har massor av skoj för oss där inne.Länk till min blogg finner ni här - https://nouw.com/sweetwords


Länk till gruppen finner ni här - https://www.facebook.com/groups/251577642180812/Välkommen att besöka mig, många kramar Mirre

Synes godt om

Kommentarer

moiii
moiii,
Så kul med gästbloggare 😊 hennes blogg är så bra 😊
nouw.com/moiii
sofialjohansson
sofialjohansson,
Så roligt med gästbloggare! Har hört så mycket bra saker om den gruppen som Mirre skriver om så måste nog ta och spana in den☺️
nouw.com/sofialjohansson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229