Idag gästbloggar Inna hos mig

Gästbloggar

Godmorgon alla fina!

Idag ska fina Inna gästblogga på min blogg och ni hittar henne här
Om någon är intresserad av att gästblogga är det bara att skriva till mig då jag tycker att det är fruktansvärt kul att gästblogga.


Idag har jag fått äran att gästblogga på fina Sofias blogg. Det är första gången jag gästbloggar och jag tycker att det är superroligt, så jag ser redan fram emot fler gånger. Nu ska ni få veta lite mer om mig:


1. Vem är jag?

Jag heter Inna och fyllde 29 för bara ett par veckor sedan. Jag har 2 fantastiska döttrar på 12 och snart 9 år och är skild sedan några år tillbaka. Det känns helt ofattbart att jag fyller 30 nästa år, eftersom jag inte alls känner mig som 30, snarare 22-23 kanske. Jag tycker att det alltid är svårt att beskriva sig själv på ett bra sätt. Men mina vänner brukar säga att jag är hjälpsam, otålig och snäll. Ibland alldeles för snäll för mitt eget bästa, men jag börjar bli bättre och bättre på att säga nej. På senaste tiden har jag känt att jag behöver fokusera på mig själv och mitt välmående, då det varit väldigt många bollar i luften hela tiden och jag har inte alltid mått så bra av det. Jag jobbade inom hotell- och restaurang i några år och insåg att det inte var min grej, så nu läser jag Språkvetarprogrammet på Högskolan i Halmstad. Det ska bli spännande att se vad som händer sen efter jag är klar med utbildningen. Jag har en blogg på nouw.com/rockyourlife där jag skriver om mina erfarenheter, mitt liv och andra ämnen som jag finner intressanta. Välkomna att kika in där!

2. Vad har jag för dröm?

Min dröm just nu är nog att få en mysig och rymlig lägenhet på markplan med trädgård och altan. Har kämpat för att få större boende rätt länge nu, det går segt men jag vet att det förr eller senare kommer hända :)

3. Vad har jag för mål i livet?

Mitt största mål i livet är att må bra och vara lycklig. Att mina barn har det bra och mår bra. Att vi alla umgås med varandra och har en bra relation. Det är det viktigaste tycker jag. Sedan kommer jobb, pengar och allt annat. Helst ska man ha en balans mellan alla pusselbitar i livet, men jag har hittills inte lyckat uppnå den. Vem vet, det tar kanske en livstid för vissa att bemästra det?..

4. Vad vill jag jobba med?

Min business som jag startat upp inom ett globalt företag för inte alls länge sedan. Jag älskar produkterna och möjligheterna som finns, så jag kommer att fortsätta utvecklas själv och utveckla andra. Sedan vill jag skriva. Som jag nämnt tidigare har jag en blogg, där jag skriver ganska mycket om mitt liv och mina erfarenheter. Ett av målen jag har är att skriva en bok som kommer rikta sig till framförallt unga människor, som kanske inte riktigt hittat sin väg i livet ännu. Jag hoppas på att kunna hjälpa och inspirera människor genom att berätta om olika saker som hänt mig och hur jag hanterat dem. Alltid finns det någon som går igenom en liknande sak och kanske behöver uppmuntran och råd.

5. Var ser jag mig själv om 5 år?

Om 5 år jobbar jag hemifrån med min online verksamhet inom skönhet och makeup på heltid och har skapat en passiv inkomst. Jag är min egen chef och bestämmer när och hur mycket jag ska jobba. Jag jobbar med sociala medier och hjälper människor att uppnå samma framgång som jag själv har uppnått. Det kommer ta några år att bygga upp, men det kommer vara så värt det!

6. Varför började jag blogga?

Jag började blogga för något år sedan och i början var tanken att bloggen skulle vara min digitala dagbok där jag skulle skriva av mig när jag behövde det. Mina första inlägg var väldigt långa och handlade mycket om saker jag gått igenom och funderingar kring livet. Då låg inte fokuset på att få många läsare, utan jag ville bara få ordning på mina tankar genom att skriva ner dem. En annan tanke var att det jag skriver i bloggen kan användas som material i min framtida bok. Jag har alltid varit bra på att skriva och haft lätt för det, så skrivandet har varit ett sätt att bearbeta saker, vilket jag är väldigt tacksam för. Men på senaste tiden har jag börjat skriva mer och mer om vardagliga saker.

Och att få nya läsare är fantastiskt roligt tycker jag, så jag kommer börja blanda lite olika inlägg och skriva både om min vardag och om djupare ämnen.


7. Har jag någon fobi?

Jag vet inte om det är fobi, men jag är extremt rädd för spindlar i alla storlekar och former. Jag tycker inte om kryp överhuvudtaget (förutom fjärilar och typ nyckelpigor) och spindlar toppar verkligen listan över saker jag är rädd för.

Kramar/Inna

Gillar

Kommentarer

Louiseelinore
Louiseelinore,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja väldigt roligt 😊
nouw.com/sofialissmyr
theamartinsson
theamartinsson,
Kul att läsa! 😊
nouw.com/theamartinsson
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det håller jag verkligen med om 😊
nouw.com/sofialissmyr
Michelle,
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det är lika roligt varje gång 😊
nouw.com/sofialissmyr
Lexochlogan
Lexochlogan,
kul med gästblogg 💕
nouw.com/lexochlogan
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja men verkligen 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
misslindhe
misslindhe,
Roligt när folk gästbloggar hos en, super bra inlägg 😃
nouw.com/misslindhe
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det är väldigt kul! Håller helt med 😊
nouw.com/sofialissmyr
Elisabeth (sjubarnsmamman),
Roligt att få veta mer om henne 😊 Själv har jag aldrig gästbloggat men tycker det är roligt att ha gästbloggare. Man får lära känna så många andra bloggare på det sättet.
www.sjubarnsmamman.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det är det verkligen! Ja det håller jag verkligen med om 😊
nouw.com/sofialissmyr
Blondina,
Gud vilka fina bilder & intressant läsning 😃 sv; Det var sjukt gott kan jag lova 😊 Hade hoppats att vi hade haft ris hemma men pasta gick suvväää de med 😃 Kram
blondinas.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Håller verkligen med! 😊
nouw.com/sofialissmyr
Jennysvardag
Jennysvardag,
kul med gästbloggare 😊
nouw.com/jennysvardag
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det är det verkligen 😊
nouw.com/sofialissmyr
Lantlilivmittistan
Lantlilivmittistan,
Jag gillar såna här inlägg. Enkelt sätt att hitta nya bloggar att läsa 🌸
nouw.com/lantlilivmittistan
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det gör jag med! Det är perfekt 😊
nouw.com/sofialissmyr
MLundgren
MLundgren,
Jag säger som alla andra underbart att läsa, man hittar alltid nya bloggare genom gästbloggning!
nouw.com/mlundgren
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja eller hur, så roligt 😊
nouw.com/sofialissmyr