Idag gästbloggar Hanna hos mig

Gästbloggar

Godmorgon alla fina!
Idag ska fina Hanna gästblogga på min blogg och ni hittar henne här
Om någon är intresserad av att gästblogga är det bara att skriva till mig då jag tycker att det är fruktansvärt kul att gästblogga.


Hej! Idag har jag fått äran att få gästblogga här hos Sofia.

Jag driver bloggen Hannas krypin. I min blogg kan man läsa om min vardag, mest träning och hälsa och då framförallt min stora passion, pilates. Eftersom pilates och träning är en stor del av mitt liv så kände jag att det var givet att skriva om det. Så nu kör vi!
Jag har aldrig varit den där personen som gillar att träna.
I gymnastiken i skolan var jag mer frånvarande än närvarande och särskilt bollsporter ville jag inte vara med på. Att få negativt mot mig varje gång jag inte motsvarade lagkamraternas förväntningar var inte så särskilt kul. Istället valde jag att strunta i det.
2005 följde jag med min man på en fotbollsmatch. Det var småkillar, sisådär 8-10 år gamla och det såg roligt ut när han dömde så jag kände att ”det där ska jag testa”. Mia på förbundet tyckte nog att jag var lite galen men lät mig börja döma 11-mannamatcher fast jag egentligen inte var behörig för det. Jag dömde några matcher där och tyckte att det var roligt. Det gick såklart allt annat än bra men jag fortsatte att kämpa och har lärt mig mer och mer. Men, då kom jag till nästa problem. Som fotbollsdomare måste man ha god kondition. Orkar inte kroppen så orkar inte huvudet heller och jag var tvungen att ta tag i min träning. Oj, oj, oj, det var inte det lättaste. Stackars maken min hade världens jobb med mig. Jag orkade ingenting och hade inte den där mentala viljan att verkligen pressa mig. Men skam den som ger sig. Jag fortsatte kämpa på och har idag sprungit ett halvmarathon och mängder med femkilometers lopp och några millopp.
Pilates upptäckte jag första gången runt 2005 när Mari Winsor (en stor pilatesinstruktör i USA) sålde sina träningsdvd:er via tv-shop. Jag kände direkt att det där nog kan vara något för mig så jag beställde hem filmerna och körde på hemma i mitt vardagsrum. Jag har haft långa perioder när jag inte tränat någon pilates alls men det har alltid varit något som gjort att jag kommit tillbaka till träningsformen.
I april 2015 bestämde jag mig för att köra igång igen och nu kan jag verkligen inte vara utan denna fantastiska träningsform. Jag utbildade mig till instruktör 2016 men kände att den utbildningen gav för lite så nu har jag utbildat mig till pilatesinstruktör inom Basi Pilates. En utbildning som är internationellt erkänd Det är min stora dröm, som jag inte kan släppa, en egen pilatesstudio där jag får arbeta med det som jag brinner för allra mest. Träning, hälsa och motivera och inspirera andra. Tänk vad saker och ting kan ändra sig. Har du hittat den där saken som ditt hjärta bankar för och som du inte kan släppa? Kör på, våga lyssna på dina drömmar. Min väg har inte varit spikrak. Det har varit hinder och vissa har känts oöverstigliga men jag har inte gett upp. Det tycker inte jag att du ska göra heller. VÅGA! Våga prova det där som du drömmer om att göra. Våga misslyckas och våga lära dig av misstagen. Tänk vilken boost när du vågat utmana dig själv och nått ditt mål!

Gillar

Kommentarer

Sannaevelyne
Sannaevelyne,
GRYMT att du kämpat på och nu både är fotbollsdomare & pilatesinstruktör. Allt går bara man vill 😊
nouw.com/sannaevelyne
Yasminegill
Yasminegill,
Grymt kul att läsa dina gästisars inlägg. Ha en fin söndagskväll
nouw.com/yasminegill
sofialjohansson
sofialjohansson,
Så inspirerande! Härligt mid gästbloggningar 😊
nouw.com/sofialjohansson
jenniferlinneaa
jenniferlinneaa,
Så himla bra är Hanna!
Så roligt att just hon ville gästblogga 😂
nouw.com/jenniferlinneaa
Malin,
Roligt att Hanna ville komma inoch gästblogga lite!
maolions.blogg.se
Amandizan
Amandizan,
Vilket bra inlägg om hur hennes träning började känner ju igen mig en del är verkligen den som inte har ork eller lust och ingen motivation 😂Men hon är helt klart duktig 👌
nouw.com/amandizan
sweetwords
sweetwords,
Hanna har jag följt i många år så jätteskoj att uppmärksamma henne
nouw.com/sweetwords
Hannas krypin,
Vilka fina kommentarer jag fått av er! Tack snälla, blev så glad! <3
hannafialotta.blogg.se
moahhansson
moahhansson,
Så himla roligt med gästbloggare 😊
nouw.com/moahhansson
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Vilket inspirerande inlägg. Jag har nyligen börjat följa Hannas blogg regelbundet och där finns verkligen mycket tips att ta till sig.
nouw.com/annaskarblom