Idag gästbloggar Emma hos mig

Gästbloggar

Godmorgon alla fina!

Idag ska fina Emma gästblogga på min blogg och ni hittar henne här

Om någon är intresserad av att gästblogga är det bara att skriva till mig då jag tycker att det är fruktansvärt kul att gästblogga.


Hej allihopa! Först och främst vill jag tacka Sofia för att jag får vara med på hennes fantastiska blogg 😍 Vi sötte på varandra av en slump här i bloggens värld men det visade sig att vi levt samma typ av liv, men på helt olika håll. På min blogg nouw.com/emmaosumba tar jag upp intressanta och viktiga ämnen som jag hoppas ni vill prata om med mig. Här finns också flera spännande tips till ett mer välmående vardag.

Jag frilansar som skribent och författar just nu min första bok, baserad på egna livserfarenheter och här får ni läsa ett litet utdrag;


Jag minns den dagen som igår. Dagen jag träffade människan som nästan blev min död. Jag var ung, desperat efter kärlek och i en utvecklingsfas i livet. Jag hade livsenergi och mycket gemenskap. Dagarna och tiden med, vi kan kalla människan för C, trodde jag skulle ge mig en mening med livet. Någonting jag skulle bygga vidare på, något som kunde forma mig till något riktigt bra.

Men det blev inte så. Det kröp sakta på. Slagen kom när jag redan var fången i hans nät, när jag inte hade någonstans att ta vägen, inombords eller utanpå. Men det var egentligen inte det värsta. Sår och blåmärken läker och försvinner, men ingen kan någonsin se sorgen hos en kvinna som är ensam. Ord och förnedring dödar betydligt mer än vad en pistol mot tinningen gör.

Han började lite försiktigt. Isolerade mig från det som var viktigt för mig, talade om för mig att jag var ingenting värt och vem vill vara med mig? En sån hora som mig. En sådan smutsig, äcklig och motbjudande hora som mig, vem skulle någonsin vilja ha mig förutom han? Han var ju den enda som älskade mig, den enda som vill ha mig. För alla andra var jag ingenting. Han gjorde vad han ville med mig, när han ville det. Han tryckte ner mitt huvud i kudden, drog ner mina byxor och förklarade vilken hora jag var samtidigt som han "uträttade sina behov". Jag grät. Jag grät och hoppades att det skulle få honom att sluta. Eller iallafall lugna ner sig. Men det blev bara färre, brutalare och jag kunde knappt andas med ansiktet intryckt i kudden.

När han var färdig kunde jag ligga kvar i flera timmar. Bara titta in i väggen och fråga mig själv; vem vill ha mig nu? Vem kommer någonsin ta i mig igen utan att känna avsky? Är det såhär det ska kännas? Idag vill jag bara försvinna...


Jag hoppas ni vill följa även min blogg och min resa mot min allra första bok! 🦋


// Emma

Gillar

Kommentarer

AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Usch, det kryper verkligen i kroppen att läsa detta. Så berörande! nouw.com/annaskarblom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men visst gör det? Hon är så stark som delar med sig 😊nouw.com/sofialissmyr
Rebecca
Rebecca,
fy så hemskt 😟 stor kram sporthalsa.se/bloggar/rebecca
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja känns så mycket i hjärtat att läsa! Kramnouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229