Idag gästbloggar Amelia hos mig

Gästbloggar

Godmorgon alla fina!

Idag ska fina Amelia gästblogga på min blogg och ni hittar henne här
Om någon är intresserad av att gästblogga är det bara att skriva till mig då jag tycker att det är fruktansvärt kul att gästblogga.


Hej allihopa!!


Jag har fått äran att gästblogga här vilket är super kul. Idag så tänkte jag mest beskriva mig själv, berätta vem jag är och hoppas att ni får upp ett öga för mig så att säga :-)


Så vem är jag då?


Jag är en 16 årig tjej som heter Amelia Ahlgren och bor på en ort i Närke. Jag lever lantlivet på en gård med hästar, höns, kaniner och annat. Just nu så går jag på gymnasiet på programmet ekonomiprogrammet med musikprofil. 1 dag i veckan så jobbar och lite extra också. Annars så har jag hästarna som en stor hobby och på gården har vi nu 4 hästar. tyvärr så har jag dåligt med tid för dom men snart så hoppas jag på att kunna ha mer tid.


Jag driver till vardags en blogg med länk www.nouw.com/ameliaahlgren. Där skriver jag om min vardag i skolan, med pojkvän, hästar och psykisk ohälsa. Jag ska mer och mer börja skriva om saker som har hänt. Jag har skrivit mycket om hur jag har tagit mig ur en djup depression men det är bara bonus på bloggen. För mesta dels är det är vardagsblogg. Jag har även instagram @ameliaaahlgren där jag lägger upp lite alla möjliga bilder med ett snyggt flöde.


Jag skulle säga att mina sociala kanaler passar till den som gillar att följa någon annan til vardags. Jag är mogen för min ålder och många tror att jag är ett par år äldre än vad jag är i mitt sätt att se ut och uttrycka mig själv. Tycker absolut att jag är något för både en ungdom och vuxen som kanske vill kunna relatera till vad jag har varit med om.


Jag tycker att du ska ge mig en chans genom att följa mig och se vad du tycker. Själv tror jag att du kommer fastna ;-) Du hittar mig främst på blogg och instagram som jag redan nämnt i texten. På min blogg kommer det fram till jul vara en grym julkalender varje dag kl 18:00 men under hela dagen så kommer det komma ut MASSOR av inlägg! Inget halvdant utan rejäla saker haha.


Tack Sofia för att jag fick skriva lite om mig på din blogg och jag önskar er alla läsare en riktigt härligt söndag! <3


Gillar

Kommentarer

Trisiaa
Trisiaa,
Så fint skrivet 😃nouw.com/trisiaa
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Amelias blogg är jag inne och kikar på ibland. Kul att se henne här också 😊nouw.com/annaskarblom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229