Idag gästbloggar Amanda hos mig

Gästbloggar

Godmorgon alla fina!

Idag ska fina Amanda gästblogga på min blogg och ni hittar henne här


Hej!

Först vill jag tacka Sofia för att jag får gästblogga hos henne tycker det ska bli så roligt. Så tack Sofia!🙏
Idag tänkte jag berätta lite om den resan jag har gjort från att inte har hittat mig själv och varit väldigt osäker på vem jag är till att idag ha hittat mig själv mer och vet vem jag är. Denna resa började i slutet av 2017 då jag bestämde mig att jag ska börja hitta mig själv och vem jag är. Men med ångest och depression och dålig självkänsla så var detta inte alls lätt. Fokuserade på att vara i nuet och ta en dag i taget, det gick sådär 2017 var inget bra år. Jag mådde jättedåligt psykiskt ångest av och till varje dag. Men det var ju inte lätt när man kommer från ett hem där man har blivit nertryckt av en mamma och blivit psykisk misshandlad. Vad man än gjorde så dög det inte. Man var bara en jobbig unge. Så det kanske inte är konstigt att man mådde dåligt. Så när nyårsafton kom för 2018 så sa jag att detta år ska jag hitta mig själv. Och idag kan jag känna att jag både har växt som person lärt mig hantera min ångest mycket bättre tillochmed hittat mig själv idag vet jag vad jag har för läggning. tex det har inte alltid varit klart. Och tack vare att jag verkligen jobbade med mig själv förra året och fortfarande nu så kan jag stolt säga att jag är bisexuell och det känns så skönt att jag har hittat mig själv i de. För har man inte hittat sig själv och osäker på vad eller vem man gillar så skapar det ännu mera ångest och man blir deprimerad. Vet att det finns så många därute som jag som lever med psykisk ohälsa och inte vet vad för läggning man har, det är så jobbigt att känna att man inte hör hemma i det ´normala´hetrovärlden. Jag har aldrig känt mig hetrosexuell, har aldrig känt att jag har passat in där. Så känslan av att äntligen har hittat vem och vad jag gillar så känns det som en befrielse. En väldigt stor lättnad.

Mina tips för att kunna hitta dig själv och även jobba med din psykiska ohälsa är: Gör sånt du mår bra av, när ånggesten kommer så brukar jag oftast slå på en serie eller film för att koppla bort tankarna från det. Så att du är i en annan bubbla ett tag. Annat som fungerar för mig är att läsa och ibland att umgås med folk. Mitt sista tips är att meditera lyssna på lugn musik. Och försök leva i nuet, det är inte lätt men jag lär mig varje dag och varje dag går det bättre. Men tack vare att jag har hittat dessa sätt så går det bättre, men har fortfarande bättre och sämre perioder. Men sen 2018 har jag jobbat mig uppåt och idag har jag kommit långt och jag är inte klar än. Men jag lovar det kommer bli bättre.

Och till dig som är hbtq person och inte har hittat dig själv än: du behöver inte vara i något fack. Du är den du är och vem du nu blir kär i så är det en person, människa. Det räcker gott och väl med att säga att du blir kär i en person sen om det är en man eller kvinna spelar ingen roll och om dom frågar vad du har för läggning så säg bara antingen att du inte vill prata om det eller att det inte spelar någon roll för dig vad du har för läggning.

Tack än en gång Sofia för att jag fick gästblogga hos dig😘

Gillar

Kommentarer

Hannas krypin,
Fina Amanda! <3 Så roligt att få läsa hennes ord här hos dig. Starkt och peppande inlägg, tack för att du delar!
hannafialotta.blogg.se
AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Så fint att få läsa mer om Amandas livsresa här. Jag brukar läsa hennes blogg och hon är verkligen fantastisk!
nouw.com/annaskarblom
Sarah,
Vad roligt för henne att hon fick gästblogga hos dig när hon tycker det är så kul 😊
CheerSarah.devote.se
JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Roligt med gästbloggare,ska absolut kika in där💗👌🏼
nouw.com/juliavnmelin
Kamilla,
Härliga Amanda är verkligen en toppen tjej som jag följt dagligen ett bra tag nu.
kamillaskamera.com/
Yela,
Amanda följer jag sedan ett bra tag tillbaka & hon är ju verkligen en sån himla go tjej🌷
beautyela.se
Amandizan
Amandizan,
TACK så mycket för alla fina kommentarer jag blir så glad och rörd 🙏❤
nouw.com/amandizan
moahhansson
moahhansson,
Kul med gästbloggare läser Amandas blogg varje dag 😃
nouw.com/moahhansson
emmamatildaa
emmamatildaa,
Så roligt med gästbloggande. Läser Amandas blogg varje dag 😊
nouw.com/emmamatildaa
sweetwords
sweetwords,
Så fint att tipsa om Amanda, fint blogginlägg
nouw.com/sweetwords