Ibland måste man bjuda på sig själv vilket vi verkligen gör i dessa bilder

Min vardag

Godmorgon alla fina!
Jag lovade ju er för ett litet tag sedan att jag skulle bjuda på lite härliga bilder från när vi var kattvakt och eftersom det har funnits massa inlägg före som jag ville lägga ut så har dom fått väntat.
Som ni säkert vet vid det här laget så gillar både jag och viktor att bjuda på oss själva så självklart ville vi klä ut oss lite när vi väl fick chansen.
Som sagt, i detta inlägg bjuder jag på alla extremt snygga bilder på oss ;)
Plocka fram skämskudden, ta fram popcornen och njut av våra härliga bilder haha.
Eftersom jag inte vill att det ska bli för många bilder så tänker jag dela upp bilderna i två inlägg men det gör ju så att ni får något skoj att vänta på med.
Det kommer även komma inlägg med bilderna från samma tillfällen som inte riktigt blev som vi tänkt, alltså failsbilder vilket jag älskar att bjuda på som ni vet.

Gillar

Kommentarer

feliciah
feliciah,
Ni är så otroligt härliga och helt fantastiska 👏🏻😍 Ni lyckas ALLTID sprida glädje, stor kram <3 nouw.com/feliciah
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh min fina Felicia, jag får aldrig nog av att få höra det så tack vännen min! Du är fantastisk om någon! Det betyder så mycket att vi lyckas sprida glädje, det är vårat mål. Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
moaastrom
moaastrom,
Haha så trevliga, Viktor har tydligen fått håret växa 😎 Nej men skämt o sidor så är bjuda på sig själv det bästa allvarliga kan man lägga åt sidan, seriöst och mr/mrs perfekt finns inte ❤️nouw.com/moaastrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229