Ibland mår jag helt enkelt inte bra

Min vardag, Övrigt!

Godmorgon alla fina och idag kan jag verkligen känna att det är en god morgon!
Igår kan jag dock inte säga att det var det, ni vet när ni vaknar och känna att åhnej idag är det en sån dag då det bara känns skit.
Ni som har psykisk ohälsa förstår nog vad jag pratar om men även ni andra som inte har det kan nog relatera.
Jag som alltid burkar känna för att träna hade verkligen ingen motivation till det igår så fick bli en vilodag helt enkelt.
Jag vet ju att det finns fler som har såna här dagar och att jag inte är ensam men när man är i det så känner man sig fruktansvärt ensam.
Speciellt när man knappt har någon att öppna upp sig för så har det varit under hela mitt liv så jag har nästan vant mig vid den känslan.
Den enda personen jag kan öppna upp mig för är min pojkvän vilket jag är otroligt tacksam för att jag känner tillit till honom. Man ska kunna prata med sin partner om allt men på ett sätt så känner jag att jag inte vill prata om precis allt som är jobbigt för mig varje gång med honom för jag menar han är inte min psykolog. Hoppas ni förstår mig rätt hur jag menar!
Tankar som annars inte brukar krypa på en var där hela dagen igår och att dom gick på reapet hela dagen gjorde att jag bröt ihop på kvällen.
Jag är en sån som inte vill gråta inför någon, jag gillar inte att känna mig "svag" och har under hela mitt liv gråtit i ensamheten.
Men på senare tid så har jag försökt att intala mig själv att bara för att jag är ledsen så är jag inte svag utan jag har helt enkelt varit stark alldeles för länge.
Vad brukar just du göra när du har en sån här dag?

Gillar

Kommentarer

Kirsi
Kirsi,
Jag vet precis hur det är med såna dagar. På senare tid har jag reagerat och hanterat såna dagar med ilska. Det är fan förjävligt att en person ska behöva ha ångest och skuldkänslor för att ha en dålig dag. Vad är det för samhälle vi lever i som skapar de förutsättningarna? Och vill vi verkligen ha det så? Jag vill inte behöva må dåligt för att jag mår dåligt. Jag har i åratal tränat på att tillåta dåligt mående och att vara noga med att inte hyscha med hur jag mår och varför. Och nu tränar jag på att inte låta några yttre omständigheter skynda på min process. Om jag mår skit och det tar två timmar längre för mig att bli klar på morgonen, så blir det så att jag antingen blir sen eller inte kommer alls till jobbet. Det är okej att må dåligt. Det är inte roligt, men det är okej. kirsi.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det är hemskt med såna dagar! Det du skriver är så himla sant. Man ska inte skämmas över att må dåligt. Ja man måste inse att det är okej att må dåligt 😊 nouw.com/sofialissmyr
AngelicaElversson
AngelicaElversson,
Förstår dig, men vet du det är inte svagt med känslor <3 Ja vad ska man göra? Jag tar en dag i taget. <3 nouw.com/angelicaelversson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229