Hur jämställt är det egentligen?

Övrigt!

Hej alla fina!

Idag tänkte jag ta upp en sak som jag har funderat på och hade varit roligt att höra vad ni tycker och tänker också. Det jag tänker på är det här med jämnställdhet mellan killar och tjejer. Det jag skulle vilja gräva lite djupare i är det här med att fler tjejer bloggar än killar. Visst det finns killar som bloggar men majoriteten är ju tjejer.

Frågan är varför det är så, kan det vara så att tjejer har enklare att prata känslor eller är killar oroliga för hur dom kommer bli bemötta? Jag själv tycker det är så roligt när jag ser att en kille bloggar och jag tycker att fler borde blogga för som det är nu så är det för få enligt mig.

Blogga är ju inte det enda som är såhär, om man tänker på e-sport så är ju majoriteten killar istället. Visst det börjar komma in fler och fler tjejer som spelar och så men är ju inte alls lika många som killarna ännu. Det finns ju fler exempel som balett och gymnastik, där är det inte många killar heller. Så de stora frågorna är, har det alltid varit såhär? Varför blev det såhär? Vad tycker du om allt det här?

Gillar

Kommentarer

Luckynumber17
Luckynumber17,
Kan vara intresset som styr helt enkelt. 😊 nouw.com/luckynumber17
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Roligt att höra din åsikt 😊nouw.com/sofialissmyr
Lantlilivmittistan
Lantlilivmittistan,
Jag har ingen aning faktiskt. De vet kanske inte vad de ska skriva om? alla skriver inte om känslor. Många tjejer bloggar om smink och mode och de är en stor grupp. Därför tror jag att killarnas procent bli lägre. Foto och träningsbloggar kan jag tänka mig vara mer jämställda 🌼nouw.com/lantlilivmittistan
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Roligt att du delar med dig av dina åsikter 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229