Helt plötsligt vägde jag 120 kg

Träning

God morgon alla fina!

Jag vill vara så öppen och ärlig med er som jag bara kan och berätta om allt möjligt som hänt i mitt liv så idag tänkte jag berätta för er vad som fick mig att bli riktigt mat/sockerberoende.
Jag har alltid varit en som älskat onyttiga saker men det har aldrig gått över styr som det gjorde för lite mindre än ett år sedan. Som sagt så för ca ett år sedan så hände något som fick mitt hjärta att gå sönder helt, jag förlorade en stor del av mig själv och det enda som tröstade mina känslor var mat/socker. I början så kunde det vara någon godbit flera gånger i veckan men gick snabbt över styr och förra sommaren så hade jag kommit in i att äta skräpmat och godis varje dag. Ju mer jag åt, ju mer sug fick jag och ju sämre mådde jag både psykiskt och fysiskt men jag hade ingen ork pga mitt mående att göra något åt det. Månader gick och kläderna blev bara mindre och mindre. Av någon anledning så ställde jag mig på vågen för att se hur illa det var då jag hade börjat få ont i ryggen bla. Jag fick en sån chock, siffran som stod på vågen hade jag aldrig någonsin sett förut och tanken kom att om jag fortsätter såhär så kommer jag äta ihjäl mig för vågen stod på 120 kg. Jag började då tänka på vad jag åt, började promenera och sedan gymma. Allt som allt så har jag gått ner 24 kg sen i höstas och jag är äntligen påväg tillbaka.
Med detta vill jag säga att jag vet hur tufft det kan vara att vara mat/sockerberoende för jag har nyligen varit där och kämpar fortfarande mot att inte falla dit igen.

Gillar