Här kommer mina bästa tips till er som mår dåligt

Mina tips

God morgon alla fina!

I dagens samhälle så finns det många som mår dåligt och vissa kanske famlar runt i ett mörker som jag gör ibland. Jag hade därför tänkt ge mina tips på vad jag har gjort under alla åren som har fått mig att överleva under svåra tider. Om jag har tur så kanske dessa tips hjälper någon.
1. Låter kanske konstigt men musik har alltid hjälpt mig när jag har varit på botten. Att sätta på sig hörlurar, ha volymen på det högsta som går och bara fokusera på musiken brukar hjälpa mig.
2. Försök att skriva ur dig allt du känner och tänker. När det är kaos i huvudet så är det en befrielse att få ut allt på ett papper.
3.Försök att hitta en hobby du brinner för och känner dig duktig på. Jag har alltid älskat att skriva dikter och fotograferat så har jag haft en mindre bra dag så har jag gått ut och fotat eller skrivit.
4. Om du kan så försök umgås med ett djur. Djur är de som alltid förstår dig, dömmer dig inte och finns alltid där. Jag vände mig ofta till mina djur om jag inte mådde bra då det var skönt att umgås med någon som man inte behövde prata med.
5. Ha musik i hörlurarna och gå sedan ut i skogen, att bara få vara i skogen kan hjälpa en hel del. Jag går alltid ut i skogen och antingen bara är eller så går jag en promenad för att rensa alla tankar.

Gillar