Har gått ner 32 kg sedan jag började min viktresa

Träning

Godmorgon alla fina!
Eftersom jag tycker att det är så fruktansvärt roligt att dela med mig av hur det går med min viktresa och träningen så måste jag bara göra ett till inlägg angående detta.
Som ni kanske minns så kändes det inte så himla bra förra månaden när jag fick reda på mitt resultat och efter att jag hade frågat er om råd så började tankarna snurra lite.
Jag vill se denna viktresa som något roligt, något jag gör för att jag vill och inte för att hetsa allt för mycket på vågen för det kan lätt gå överstyr.
Efter lite tänkande så kom jag fram till att jag kommer i fortsättningen att både väga och mäta mig för att inte fastna i enbart siffrorna.
Jag tänker ge det en chans och se om mätning passar även mig!
Jag kan ju med handen på hjärtat erkänna att det är så roligt när man ser resultat även på vågen men jag kämpar med att känna efter mer hur kroppen känns för det är trots allt det viktigaste.
Så hur går det med träningen då?
Ska jag vara ärlig så har jag kommit i den berömda uppförsbacken där motivationen börjar tryta lite men jag kämpar på.
Just nu blir det mest för promenader längre sträckor för som ni vet så behöver jag verkligen variation så jag inte tröttnar så jag kör på detta ett tag nu.
Jag har inte kunnat gymma pga personliga själ men jag hoppas att jag snart kan göra det för jag saknar verkligen det. Gymmet ligger mig väldigt varmt om hjärtat och det gör mig glad att gå dit.
Förra veckan på Torsdag så var det dags för vägning igen och till min förvåning så hade jag gått ner 2 kg.
Det betyder att jag har gått ner 32 kg sedan jag började min viktresa, det är helt sjukt och det tar tid för hjärnan att vänja sig haha.
Jag tycker det är skönt att jag går ner i en sån jämn takt som jag har gjort för jag vill att både kropp och psyke hinner med på resan.
Det är underbart för jag har under en längre tid känt att kroppen ändras och äntligen så har jag även börjat se förvandlingen utseendemässigt också.
Jag är så lycklig att jag äntligen börjar känna igen min kropp igen och att jag mår så mycket bättre nu än vad jag gjorde förra året.
Den här resan har räddat mitt liv!

Gillar