Har gått ner 30 kg sedan jag började min viktresa

Träning

Godmorgon alla fina!
Då var det dags igen för mig att dela med mig av viktresultat och lite annat inom min träning hade jag tänkt.
Först och främst tänkte jag börja med att visa lite bilder på mig, jag vägde 120 kg förra året och när jag tog tag i träningen detta året vägde jag 99,2 kg.
Jag älskar att kunna kolla tillbaka på bilder på detta viset för att motivera mig själv att det faktiskt händer något med min kropp. och att jag är påväg åt rätt håll.
Jag har inte tagit någon mer bild på senare tid men jag tänkte ta en till bild snart och jämföra igen, det behövs verkligen för att hålla motivationen på topp.
Jag kan erkänna att jag har väldigt svårt själv att se något resultat men när jag blir påmind hur jag såg ut förut så ser jag självklart en stor skillnad.
Åh jag bara måste berätta en annan sak också, som ni vet så var mitt mål att klara av att jogga 2,5 km utan att stanna.
I början var det så sjukt tufft och jag tror jag sprang alldeles för fort för att orka så långt så jag saktade ner lite så det kändes bra för mig och det resulterade i att jag klarade att jogga 5 km utan att stanna.
Jag kan inte förstå att jag klarar längre och längre bara jag har pannbenet på rätt ställe för oj vad tufft det var att jogga så långt. Ibland är det bra att vara envis haha!
Just nu så kör jag cardio 3 gånger i veckan och joggar 3 gånger i veckan men ska jag vara ärlig så börjar jag få abstinens efter mitt kära gym.
Jag har inte gymmat på några veckor nu men det blir nog att jag får börja gymma igen om ett tag för det är så fruktansvärt kul!
Sist men inte minst så kanske ni vill veta hur mycket jag gått ner denna månad?
Lika nervös som alla andra gånger ställde jag mig på vågen i lördags och jag hade gått ner 2 kg, det betyder att jag har gått ner 30 kg sedan jag började min viktresa.
Jag är alltså halvvägs nu till det mål jag önskar uppnå, hur sjukt är inte det? Jag är så glad!
Jag hoppas verkligen att såna här inlägg kan peppa människor till att fortsätta kämpa med sin träning för allt är möjligt bara man har bestämt sig.

Gillar

Kommentarer

Björn
Björn ,
Det är bra att gymma man mår bättre av det i längden. Jag måste börja gymma efter opration jag gjorde 2016. Har varit lite dålig på att gå på gymmet men nu ska jag börja göra det bullen29.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det gör man verkligen! Vad härligt att du ska börja gymma 😊nouw.com/sofialissmyr
Lillan Kind
Lillan Kind,
Så himla bra jobbat!!!😃 30kg!! Själv tror jag inte att jag orkar jogga en kilometer utan att flåsa ihjäl mig!😆varapavag.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Vad snällt skrivet av dig! Det är väldigt tufft att jogga långt 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229