Har gått ner 27 kg sedan jag började viktresan

Träning

Godmorgon alla fina!
Jag tänkte bara uppdatera er hur det går med träningen, vikten och lite annat.
Först och främst måste jag säga att wow vilken skillnad man känner i både kropp och själ att träna. Eftersom jag har depression så känner jag sån stor skillnad på de dagar jag tränar och de dagar jag inte tränar tex vilodagar. Ångesten och rastlösheten kommer som ett brev på posten dessa dagar men är ju viktigt att vila också.
Ett litet mål jag har är att kunna jogga 2,5 km så jag har lagt upp det så att jag gymmar 3 dagar i veckan, kör intervall 3 dagar i veckan och vilar 1 dag. Förhoppningsvis når jag mitt mål snart för jag klarar att jogga lite längre för varje gång. Fast det känns i kroppen så är det en rätt skön känsla att kunna pressa sig själv lite mer varje gång.
Det har ju gått 1 hel månad redan sen sist jag vägde mig så det var dags idag igen. Lika nervös som vanligt ställde jag mig på vågen imorse och det visade -3 kg. Det betyder att jag har gått ner 27 kg sedan jag började viktresan. Säger bara wow, är så otroligt glad att det ger resultat.

Gillar

Kommentarer

Ditten_datten
Ditten_datten,
heja dig....👌🏻😍nouw.com/ditten_datten
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Tack så hemskt mycket för peppen 😊 nouw.com/sofialissmyr
Ditten_datten
Ditten_datten,
är i samma sits med vikt så jag vet hur det är....har själv gått ner nästan 23 kilo på snart 1 år....midsommarhelgen räknar jag inte men veckan som kommer lär jag få äta magert då vi ska upp till svärföräldrarna i ockelbo och ockelbo marknad nästa helg nouw.com/ditten_datten
misslindhe
misslindhe,
En kompis fick med mig till gymmet förra veckan och det var super skönt, nästan saknat hur skönt det var att träna. Ska bara försöka hålla i det (A) nouw.com/misslindhe
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh låter underbart! Ja det är så skönt och man mår så mycket bättre efteråt 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229