Har du också börjat köpa julklappar?

Min vardag

Hej alla fina!
Först och främst så skulle jag vilja tipsa om en fantastisk grupp som sprider massa kärlek och man känner sig verkligen välkommen i den så jag tänker länka den här
Så gå gärna in och kolla gruppen!

Snälla säg att jag inte är den enda som redan har börjat köpa julklappar? Det kan det väl inte vara va? Haha hoppas inte!
Jag verkligen älskar när det är denna tid på året för då kan jag börja köpa julklappar till folk.
Att bara få gå runt i affärer och leta efter små gåvor till människor är bland det bästa jag vet för man vet hur glada dom blir.
Jag har hittills fått ihop julklappar till min partner och även till min älskade son men känner jag mig rätt så kommer jag säkert köpa något mer innan julen är här haha.
Som ni ser på bilden så hittade jag så mycket fina saker till mitt lilla hjärta!
Jag tänkte visa er i ett annat inlägg vad jag köpte åt min partner också men eftersom han kanske läser min blogg så får ni vänta till efter jul.
Jag tycker det är mycket roligare att köpa saker till andra än till mig själv och jag hittar så mycket mer till andra än till mig själv när jag letar.
Jag hoppas att ni har en fantastisk dag!

Gillar

Kommentarer

hanilas
hanilas,
alla andra år älskar jag o köpa julklappar brukar göra listor med vad jag ska köpa osv. I år firar vi i florida och resan är en gemensam julklapp. Kanske köper jag en bonusklapp till min sambo, om jag hittar något som passar perfekt till han.nouw.com/hanilas
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh låter som en helt perfekt julklapp ju 😊nouw.com/sofialissmyr
MBroden
MBroden,
Jag är redan klar med alla julklappar så jag ska bara få hem dom, beställde det mesta på Internet. Sen hittar man alltid något roligt att köpa till barnen när man är ute i affärer 😂❤nouw.com/mbroden
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men gud så skönt att du är det! Ja haha så är det alltid 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229