Han höll på att drunkna

Livshistorier

God morgon alla fina!

Jag själv tycker att personliga bloggar där man berättar om livshistorier och sånt är väldigt intressant att läsa så idag hade jag tänkt berätta en sådan.
Jag har tänkt att berätta en händelse där en person höll på att dö pga sitt epilepsianfall och jag tycker det är viktigt att sånt här pratas om mer eftersom det kan gå riktigt illa fast man inte tror det.

Jag minns hur glad jag var, jag skulle äntligen få träffa den person jag länge hade haft känslor för och vi skulle bara träffas och umgås.
Dagen var kommen och jag minns hur nervös jag var när jag stod där på perongen och väntade på att han skulle kliva av tåget. Jag kollade säkert på mobilen 100 gånger för att se om han hade skrivit något men plötsligt så såg jag honom komma gåendes och jag kunde inte annat än att le.
Jag kände igen hela honom, hans gångstil, hans klädstil och hans vackra leende. Vi hade nämligen varit tsm för några år sedan.
Efter en liten stel hälsning så började vi gå sakta hemåt, det var fruktansvärt varmt ute denna dagen. Efter bara några meter så märkte jag att något inte stod rätt till, han började kolla sig runt och utbrast ”Vart är jag och vad gör jag här” chokad svarade jag att ”Du skulle ju träffa mig, är något fel?!”. Efter en liten stund sa han att han bara kände sig lite yr men obehagskänslan fanns fortfarande kvar hos mig men vi fortsatte gå i det varma vädret.
Vi åkte och handlade massa gott för vi hade planerat att åka till en brygga vid vattnet och bara vara.
Väl framme vid vattnet så satte vi oss på bryggen och bara njöt av varandras sällskap. Vi satt där mitt emot varandra och skulle precis börja äta av den goda maten när han plötsligt utbrister att han känner sig väldigt yr. Han ställer sig upp på bryggan, kliver rakt ut i vattnet och i ren skräck så skriker jag och frågar vad han håller på med men jag får inget svar. Han fortsätter att gå ut i vattnet, vänder sig mot mig och lägger sig på mage i vattnet med huvudet under vattenytan. Man tänkter att si och så ska man göra när något hemskt händer men jag stod där, helt skräckslagen och i shock så jag kunde inte röra mig. Jag står och skriker på honom men han rör sig inte och tankarna snurrar att tänk om han är död och jag kommer aldrig få upp hans kropp ur vattnet helt själv.
En äldre man var där med sina 2 hundar och jag skriker förtvivlat på honom att hjälpa mig då han håller på att drunkna. Jag fick skrika några gånger innan han började gå mot mig men väl vid vattnet utbrister han att han inte kan simma. I ren panik skriker jag att det är bara vatten till knäna och du kommer att bottna, snälla hjälp honom.
Efter en stund så gick han ner i vattnet, lyfte upp honom och bilden som jag såg sitter kvar ännu idag. Hans ögon var vidöppna och även hans mun och jag frågade gråtandes om han är död vid flera tillfällen.
Vi lyfte upp honom ur vattnet, la honom på torra land och ringde ambulansen som kom efter ett tag.
Jag hade sån panik att jag sprang därifrån, jag bara sprang och grät för jag var fortfarande rädd att han skulle dö.
När jag möttes av en bekant så fick jag endast fram en mening och det var att jag hann aldrig säga att jag älskade honom.
Vi åkte sedan till sjukhuset där han låg och jag fick äntligen hålla hans hand igen och säga hur mycket han betydde för mig.
Denna historia kommer jag alltid att bära med mig lite extra starkt eftersom denna person är min partner även idag.

Gillar