Glöm inte att känna tacksamhet

Min vardag, Övrigt!

God morgon alla fina!

Jag tycker det är så viktigt att som sagt både visa uppskattning men även att känna tacksamhet för vad man faktiskt har. Det är väldigt enkelt att skena iväg i sina drömmar och mål men du får aldrig glömma det du har precis just nu. Alla har något att vara tacksam för och idag tänkte jag dela med mig av vad just jag är tacksam över i mitt liv.

Det första jag är sjukt tacksam över att jag har är min underbara partner. Ni vet när ni älskar någon så mycket att ord inte räcker till, exakt så känner jag för honom. Han är min första kärlek, den som känner mig fullt ut, min bästa vän och den som jag vill spendera resten av mitt liv med för utan honom skulle jag inte vara någonting.

Det andra jag är så tacksam över är faktiskt er, mina underbara läsare! Tack vare er så håller jag motivationen på topp och jag känner glädje att gå upp varje dag. Ni gör mig lycklig genom att bara finnas till och göra det ni är bäst på nämligen att sprida eran glädje och kärlek. Jag är så glad att just du finns!

Det tredje jag är så tacksam över är faktiskt min lägenhet. Jag har flyttat rätt mycket i mitt liv och aldrig känt att något har varit mitt hem men denna lägenhet är skillnad. Första gången jag såg den på bilden så kände jag att där ska jag bo, det kändes som att den redan var min haha.

Det fjärde och sista jag är tacksam över är dom få människor som har funnits för mig under både jobbiga och bra perioder. Jag tror de flesta har varit där att många löften ges när allt är bra men när man ligger halvt under isen så försvinner dom flesta. Jag vet inte hur många löften som har brutits och därför är jag otroligt glad över dom människor som faktiskt har stått vid min sida i både solsken men även i storm.

Gillar

Kommentarer

Matilda
Matilda,
mycket tänkvärt! <3tilda.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja eller hur <3 nouw.com/sofialissmyr
lillfoppan
lillfoppan,
fint inlägg!nouw.com/lillfoppan
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Tack så mycket, glad jag blir 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229