Ger tips på snygga killkläder

Innehåller affiliate-länkarMina tips

Godmorgon alla fina!
Eftersom att det var så många som blev glada över att jag tänker börja ge tips på kläder och inredning så tänkte jag köra igång med att tipsa om lite snygga killkläder.
Jag verkligen älskar att köpa kläder till min sambo, tycker helt ärligt att det är enklare många gånger att hitta snygga kläder till honom än till mig haha.
Så att hitta snygga kläder att tipsa om till kille var ingen match, jag menar hur snygga var inte dessa? Dessa hade jag lätt kunnat köpa till killen om jag letade kläder till honom.
Det är oftast det jag köper till killen, kläder för det vet jag att han alltid uppskattar och eftersom jag älskar att handla just det så blir det ju perfekt.
På tal om att köpa presenter, killen fyller ju år om ett tag och om ni vill så kan jag ge lite tips i ett inlägg om vad man kan köpa till sin partner när man letar present.
Hade ni velat ha ett sånt inlägg?

Gillar

Kommentarer

emmamatildaa
emmamatildaa,
Så fina kläder. Min sambo behöver nya, men han är också så himla dålig på att handla själv. kanske hade något av dessa gått hem hos honom. 😃 tack för tips!nouw.com/emmamatildaa
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
SÅ himla skoj att du känner så, tack! Ja man kan alltid hoppas 😊nouw.com/sofialissmyr
moiii
moiii,
Så snyggt ska nog visa min kille dessa 😍nouw.com/moiii
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh men gör det, dom var sjukt fina tycker jag 😊 nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229