Gått ner 24 kg

Träning

Godmorgon alla fina!
Dagen började med en morgonpromenad på 2 timmar eftersom jag och killen även passade på att ta några bilder. Vanligtvis brukar jag gå ca 30-60 minuter men kände för att gå lite längre idag.
Eftersom jag redan har gymmat i en hel månad så var det dags för första vägningen vilket var blandade känslor. Jag tror många känner igen sig i att man blir otroligt nervös innan man kliver upp på vågen och miljoner tankar flyger igenom huvudet.

Innan jag avslöjar hur mycket jag faktiskt har gått ner på denna månad så måste jag bara flika in hur chockad jag är över hur snabbt kroppen anpassar sig till träning. Innan jag började gymma så satt jag mest hemma, jag varken promenerade eller gick knappt utanför dörren pga mitt mående.
Hur som helst så har jag gått ner 3 kg på att ta allt i min takt och successivt ökat både uppvärmningen och själva träningen. Det betyder att jag har gått ner 24 kg sen i höstas vilket är helt sjukt. I början klarade jag knappt 4 minuter på crosstrainern, nu orkar jag 17 minuter och jag hade svårt att orka träna i 30 minuter men nu klarar jag det utan problem. Det är en sån fantastisk känsla när man känner att kroppen orkar så mycket mer än i början.

Gillar