Gårdagen blev inte riktigt som planerat

Youtube

Godmorgon alla fina!
Jag hoppas att ni hade en superbra lördag, det hade jag och sambon fast det inte alls blev som planerat först haha.
Min morgon blev inte alls bra då jag inte mådde bra psykiskt.
Ni vet när ni har såna där dagar från när ni kliver upp at ni bara känner att det är en skitdag?
Sån dag började jag med igår men jag försökte vända dagen till det bättre och därför så aktiverade vi oss en hel del för att inte hinna känna efter så mycket.
Som ni vet vid det här laget så är lördagar vår avkopplingsdag och mysidag för vi känner att vi verkligen behöver det varje vecka.
Men så blev det såklart inte, jag blir inte förvånad för det är så typiskt oss två att ha myror i rövarna hahah ;)
Dagen blev en blandning av mysdag, vloggdag, redigeringsdag och filmdag på en till video också.
Vi hann iaf mysa ett tag och ta det lugnt men eftersom det blev så så ska vi ha heldag idag då vi tar det lugnt för vi känner verkligen att vi behöver det idag så ska bli underbart.
Vi vet ju att ni gillar vloggar så därför spelade vi in en vlogg till er som förhoppningsvis kommer redan nästa vecka om ni har tur.
Dagens video blev ännu en testarvideo, jag bara älskar att göra dessa videos och jag hoppas ni får många härliga tips på saker vi tycker är goda.
Ha en superbra söndag nu tills vi hörs imorgon igen!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

artibus
artibus,
Vissa dagar.. Styrkekramar till dig <3
nouw.com/artibus
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja vissa dagar är kämpigare än andra helt klart. Åh vad du är underbar, blir verkligen så glad. Tusen tack vännen för det, kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
feliciah
feliciah,
Fina fina Sofia blir så ledsen att höra hur gårdagen startade för dig och så otroligt glad att du har sambon, att ni har varandra 💖 Så himla kul när ni testar saker i videos, älskart! Ni sprider så mycket positiv energi och gjorde min dag bättre. Åh, ser jättemycket framemot vloggen 🙌🏻 Hoppas du har en fantastisk kväll, kram <3
nouw.com/feliciah
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh jag förstår inte hur en människa kan vara så underbar som du är vännen, tusen tack för din enormt fina omtanke du är bäst. Ja ajg är så tacksam som har honom, bästa i mitt liv. Det betyder verkligen så sjukt mycket för mig att du känner så, blir så himla glad. Det värmer mitt hjärta att vi kunde göra din dag bättre, hoppas vloggen kan göra din dag bättre med hjärtat. Tack och hoppas du hade en riktigt bra kväll igår, kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229