Finns inget bättre än att skämma bort någon man älskar

Min vardag, Övrigt!

Godmorgon alla fina!
Vet inte riktigt vart jag ska börja men kan börja med att säga att Jag hade en fantastisk dag igår med min partner som fyllde år.
Jag är ju en sån person som verkligen älskar att kunna visa uppskattning och skämma bort någon jag älskar lite sådär extra. Jag hade planerat så mycket igår och ibland kan jag ärligt säga att jag önskade att det fanns fler timmar på ett dygn för vi hade så roligt. Jag längtade så till hans födelsedag att jag vaknade kl 4.45 och kunde verkligen inte somna om så var bara att kliva upp.
Dagen började med att jag bjöd honom på en god fruktfrukost med coca cola, en frukost med cola kan bara sluta bra haha. Efter det kollade vi massa filmer och efter en stund var det dags för lite lunch. Jag älskar att kunna pynta/dekorera när man bakar eller lagar mat så jag stod säkert i 1 timme och höll på med bara lunchen.
Efter lunchen så hade jag bokat en tid på escape room och jisses vad roligt det var men kan ju säga såhär att hade jag blivit instängd någonstans så hade jag aldrig tagit mig ut så ni kan nog gissa hur bra det gick för oss haha.
När vi var klara där så hade jag bokat bord på pinchos, har ju aldrig ätit där förut och jisses vad gott det var.
Efter det hade vi tänkt att åka hem till mig men vi var lite spontana och sprang in på bion som låg precis bredvid och vi kollade på adrift. Åh filmen var så bra och verkligen värd att se!
När vi väl hade kommit hem så hann jag precis fixa klart lite kvällsmys och ge honom alla hans presenter innan klockan var alldeles för mycket.
Jag kan inte beskriva hur tacksam jag är att ha just denna människa i mitt liv, ord räcker inte till att beskriva min kärlek till honom.
Gårdagen kommer jag leva på länge kan jag lova!

Beställde en personlig kopp med bilder som jag har tagit och en bild på oss.
Tycker det är så mycket roligare att ge bort något personligt!​

Gillar

Kommentarer

Lillan Kind
Lillan Kind ,
Så trevligt och så jättegoda saker ni åt! Bilderna är väldigt läskande!😊varapavag.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det var en underbar dag! Ja allt var hur gott som helst 😊nouw.com/sofialissmyr
Josefinesperspektiv
Josefinesperspektiv,
Hade skrivit ett jättebra svar men så kommer det en jäkla reklam upp mitt i allt och så kunde Jag inte klicka bort det.. nämen jag skrev bara att skillnaden på mig och min pojkvän gällande att ge varandra saker osv är att jag gör en stor grej medan han vill göra det till en överraskning. Jag är väl mer pratsam om det om man säger så, Sedan har det kommit saker emellan som vi har prioriterat mer som varit orsaken. nouw.com/josefinesperspektiv
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229