En ny video är ute på vår Youtube

Min vardag, Youtube

Godmorgon alla fina!
Först och främst så vill jag tacka från djupet av mitt hjärta för er förståelse och underbara kommentar jag fick på gårdagens inlägg.
Det är alltid lika tufft att skriva om min lilla prins men som jag skrev så är ni dom enda som förstår mig och som jag vet att jag kan öppna upp mig för.
Ni ska bara veta vad det betyder för mig och jag vill bara säga till just dig som läser detta att du betyder så mycket för mig så tack, tack, tack <3
Vad gjorde ni igår?
Igår var det en liten kaosdag för mig, jag vill alltid göra så mycket mer än vad jag egentligen orkar vilket inte alltid slutar så bra.
Redan på morgonen så kände jag hur fantastisk dagen skulle bli eftersom planen var att blogga, göra videos och redigera men när halva dagen hade gått kände jag enbart panik.
Paniken i sig övergick till ångest som vägrade släppa taget så fick lov att ta mig en promenad på kvällen för att få bort demonerna.
Jag måste verkligen lära mig att jag inte hinner eller orkar göra 1000 saker på en dag men den där handbromsen finns inte för mig.
Jag verkligen älskar att hålla på med sociala medier, det har verkligen blivit mitt liv på kort tid men ibland pressar jag mig själv för hårt.
Jag är så pass envis att jag inte lyssnar på kroppens signaler förens jag är nära den där väggen igen men det är så svårt att stoppa när man brinner för något så pass mycket som jag gör haha.
Har ni också svårt att stoppa när det börjar bli lite för mycket?
Men för att sluta med något riktigt skoj tänkte jag dela med mig av att jag och sambon har släppt en ny video.
Denna gång får ni följa med oss när vi bakar och viktor svarar på lite frågor om mig.
Hittade de fantastiska frågorna hos @Matildaberlin

Gillar