En fredag helt i min smak

Min vardag, Övrigt!

Godmorgon alla fina!
Igår hade jag en helt fantastiskt dag!
Jag vaknade, kollade ut genom fönstret och insåg att det var sol ute och det såg så sjukt varmt ut eftersom himlen var helt blå.
Stod säkert i 30 minuter och funderade på vad jag skulle sätta på mig tillslut så blev det en tunnare tröja, det skulle jag inom några minuter ångra haha.
Det var bokstavligt talat svinkallt ute och inte hann jag gå in och byta innan bussen kom heller så var bara att gå mot bussen och se glad ut i sin tunna tröja medans andra gick i jackor.
Bara jag som tycker det är svårt att veta hur man ska klä sig just nu?
På väg mot psykologen så började nervositeten hoppa på mig allt mer, tankarna bara snurrade om hur det skulle gå på mötet.
På ett sätt önskade jag på ett svar men jag var samtidigt rädd, rädd för vad som skulle hända nu.
Det är tur att ljudbok alltid kan få mig på andra tankar när jag är nervös så det lyssnade jag på hela vägen till psykologen.
Väl på mötet kändes det faktiskt rätt bra, jag har ju trots allt börjat vänja mig att gå dit nu efter några veckor.
Som jag skrev för något inlägg sedan så har jag väldigt mycket frågor som jag söker svar på men jag har inte lyckats få svar på dom ännu under mina 23 år.
Jag har nämligen funderat under många år om jag har någon diagnos, det är bara en känsla jag har haft så länge jag kan minnas men ingen har tagit mina funderingar på allvar fören nu.
Idag sa min psykolog att dom har beslutat att jag ska få göra en utredning för adhd/add/ asberger för jag fick så höga poäng på ett "testpapper" jag gjorde för någon vecka sedan.
Bara att någon lyssnar på mig gör så att jag känner en lättnad i min kropp för jag vill veta varför jag alltid känner och är som jag är.
Jag kommer nu få vänta ett bra tag på utredningen men det är det verkligen värt för jag kanske äntligen kan få hjälp att hitta mig själv.
Efter mötet så kom en släkting och hämtade upp mig för vi skulle nämligen ut och kolla lite julklappar.
Självklart började vi med att gå och äta thaimat, måste jag säga mer än mums!
Sedan gick jag och letade lite julklappar till min pojkvän och jag hittade faktiskt några saker som jag tror han kommer gilla.
Vad jag köpte får ni se efter jul för han läser min blogg haha!
Jag hittade även dessa snygga jeans, hör och häpna dessa snyggingar skulle kostat 800 kr tillsammans och nu var dom på rea för 75 kr st. Jag bokstavligt talat roffade åt mig dom utan att ens testa dom för jag tänkte ha dom som en liten morot i mitt tränande så jag kommer i dom nästa år.
Jag älskar att köpa kläder så jag kan ha dom som en belöning sen när jag kommer i dom!
Jag har verkligen haft en helt underbar dag, känslan när man har köpt saker åt andra är obeskrivlig.
Har ni haft en bra fredag underbara ni?

Gillar