En dag i kaos

Min vardag, Övrigt!

Godmorgon alla fina!
Brr igår var det verkligen kallt och det första man såg när man gav sig ut var frost på backen.
Jag är inte riktigt redo för snö ännu, det får gärna vänta en liten stund till för jag vill hinna njuta mer av hösten haha.
Dagen började i skrik och panik, inte skrik men panik eftersom jag hade så mycket att göra innan jag skulle iväg och storhandla.
Jag är en sån tidsomtimist som alltid tror att jag har mer tid än vad jag egentligen har och det slutar alltid med att jag måste rusa fram som en ångvält i lägenheten innan jag kommer ut haha.
Någon som känner igen sig?
När jag väl hade fixat klart allt så fick jag världens chock av hur kallt det faktiskt var ute så det blev en rask promenad på 4 km till stan kan jag säga.
Jag har socialfobi så att gå runt och handla kan vara riktigt jobbigt men igår kände jag mig faktiskt väldigt taggad och jag såg fram emot det.
Tyvärr så ändrade jag mina känslor rätt snabbt när jag kom in i alla affärer för det var fullt med människor överallt och det kändes som jag sprang maraton i varje butik jag var in i för att ta mig ut så fort som möjligt.
Vanligtvis tycker jag det är lite jobbigt att sitta och äta ute bland folk men igår blev det det enda lugna stället där man inte höll på att bli trampad på så jag njöt nästan där haha.
Får ni också panik när det är för mycket folk?
Planen igår var att börja leta lite efter julklappar och julsaker men jag kunde verkligen inte koncentrera mig så jag får ta det en annan dag då det förhoppningsvis inte är så mycket folk.
Det hände även en sak inne på Lidl som jag verkligen inte kan släppa, händelsen gjorde mig verkligen så ledsen.
Jag vill inte gå in på händelsen alldeles för grovt men kan säga såhär att där inne var det en person som stack ut från mängden så att säga.
Personen fick många ansikten riktade mot sig och plötsligt hör jag några äldre människor som står i en klunga säga hur denna person var "äcklig som gick så" och att "det vad lite väl magstark att gå runt så"
Sånt här kan verkligen göra mig fly förbannad av många olika skäl för det är aldrig okej att uttrycka sig så om en annan människa och jag skäms över att just dom ska vara förebilder för den yngre generationen.
Jag kommer aldrig någonsin förstå hur man kan ha mage att mobba, frysa ut eller vara elak mot någon annan människa.
Det enda jag kan tänka på efter denna händelse är hur denna person faktiskt har det, om den mår bra osv.
När jag och sambon kom hem från en fartfylld handlingsdag så kände vi för att äta något vi aldrig hade ätit förut och vi hittade ett recept som lät spännande och mums vad gott det blev.
Om ni är intresserade av att få reda på receptet så kan jag dela med mig av det senare.
#NouwAutumnChallenge

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Vad tråkigt att det känns så djupt för dig, jag känner igen mig lite grann i det där... Vissa gånger kan jag må riktigt dåligt när det är för mycket folk. nouw.com/frökenrödlök
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh lider verkligen med dig att du också känner så! 😊nouw.com/sofialissmyr
IdaLipika
IdaLipika,
Stora kramen till dih, du gör det bra som ändå vågar dig ut! Många går ju inte ut då dem vet att de ör mycket folk på stan!nouw.com/idalipika
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh tusen tack, dina ord värmer verkligen mitt hjärta 😊 nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229