En dag helt i min smak

Godmorgon alla fina!
I detta inlägg tänkte jag dela med mig av torsdagens händelser, bättre sent än aldrig eller hur? ;)
Haha ni borde tro att det enda jag gör är att promenera eller vara i skogen för nu har jag varit i skogen igen fast denna gång med en kamera och ett öga för svampen.
Vi kan ta dagen från början tycker jag för det blir lite roligare så!
Dagen började i ren kaos bokstavligt talat, jag skulle hinna göra så mycket på morgonen innan jag skulle iväg till skogen och plocka svamp.
Jag skulle tex iväg på ett möte med min nya psykolog innan min faster skulle komma och hämta oss.
Stressad ut i fingertopparna sprang jag och killen ut till bussen och vad händer?
Jo bussen åker precis förbi oss så då är det bara att vänta på nästa buss.
Väl på bussen så var det en busschaufför som verkligen hade ätit citron med taggtråd till frukost för han hade minsann inte tid med att fylla på mitt busskort för han var sen.
Jag menar det tar ca 1 minut att tanka på ett busskort och har man inte tid med 1 min kan man åtminstonde säga det på ett trevligt sätt.
Jag fick iaf bita i mig det och sätta mig på bussen lite sådär smått irriterad haha!
Det var så pass tight om tid att jag nästan inte hann till psykologtiden och jag kom innanför dörren 3 minuter innan jag hade min tid, snacka om tur.
Efter 3 timmar av stress så satt jag äntligen i bilen på väg till skogen, skogen känns verkligen som mitt andra hem på något sätt.

Vi kunde verkligen inte ha valt en bättre dag att plocka svamp som denna för det var så himla varmt och solen sken hela dagen.
Det är så konstigt att dagen kan börja i kaos och man är helt utanför banan men så fort man kommer ut i skogen så känner man lugnet i kroppen med detsamma.

Eftersom det är ett måste för mig att ha med lite varm oboy och någon macka när man är i skogen så blev det att vi tog med det.
Det är såna barndomsminnen med att dricka varm oboy och äta macka ute i skogen sådär.
Gjorde ni också det när ni var små?
Jag avgudar att få stå ute och fika i den friska luften och bara vara! Det är verkligen då jag mår som bäst!

Efter man har fått magsäcken full igen så har man en hel del ny energi och det resulterade i att vi hittade en hel del svamp.
När man hittar sådär mycket svamp på ett och samma ställe så blir jag helt extas och vet inte vart jag ska börja haha.
Tiden bara springer iväg när man är ute såhär och helt plötsligt började solen gå ner och vi hade varit ute i över 4 timmar så det var dags att åka hem.

Vanligtvis så är det rätt tråkigt att sitta och rensa svampen man plockat men det blev så mycket roligare med en ljudbok till.
Gillar ni att vara ute och plocka svamp?

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Efter en sån stressigt morgon förstår jag att skogen lockade rejält. Det är underbart med varm choklad när man är ute sådär =)nouw.com/frökenrödlök
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja jag behövde verkligen det haha! Ja det känns naket om man inte har den där varma oboyen 😊nouw.com/sofialissmyr
Lillan Kind
Lillan Kind ,
Men åh så mycket svamp ni hittade!!😁 Jag blev praktfullt avis nu!😆 Jag brukade också äta smörgås med oboy på utflykter när jag var liten. Jag förstår dina känslor för skogen fullt ut. Jag älskar skogen!varapavag.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det fanns en hel del i skogen faktiskt! Haha jag förstår verkligen det! Åh härligt att du också älskar skogen 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229