En blogglista om bloggen!

Godmorgon alla fina!
Som ni vet vid det här laget så är jag helt såld på listor, att göra dom själv men även att läsa hos andra. När jag bläddrade igenom lite bloggar för ett tag sedan så hittade jag denna fantastiska lista hos @matildaberlin och kände på en gång att jag behövde låna den lite.
Så nu kör vi!

Hur länge har du bloggat? Det är knappast så att jag kan förstå det själv men jag har bloggat i lite över 2 år, började blogga 18 Mars 2018. hör ni hur sjukt det är? Känns verkligen inte som att jag har hållit på så länge!

På vilka sajter? Jag har enbart varit här på Nouw eftersom jag alltid har känt att det är en sån gemenskap här! Tack vare den här portalen så har jag fått vänner för livet vilket jag är så tacksam över.

Vem tar dina bilder och vad har du för kamera? Oftast så är det jag själv som tar bilderna förutom om jag ska ta en outfitbild eller liknande, då brukar sambon få hjälpa till. Så det är alltså jag eller sambon! Lägger in två bilder här över vilken kamera jag använder, så nöjd med den!

Vad är det bästa med att blogga? (eftersom jag inte bara kan välja en sak så blir det 3 st)
1. Något jag verkligen älskar är att man har alla fantastiska minnen samlade på ett och samma ställe, lite som en dagbok fast i bild/videoformat.
2. En sak jag verkligen också uppskattar så oerhört mycket är den fina kontakten man får med alla fantastiska människor här. Inte trodde jag att jag skulle få vänner för livet dagen jag började blogga men så blev det och det gör mig så lycklig. Ni är bäst!
3.Oftast så glömmer man bort hur långt man har kommit på bara 2 på och det är något jag verkligen uppskattar att kunna se tillbaka på och känna sig stolt. Det är hur bra som helst att kunna gå tillbaka i tiden och kika på vad man har hunnit göra, hur mycket man har växt som människa osv. Det är så himla bra!

Och det sämsta?
Finns inte så mycket dåligt enligt mig men måste jag säga något så måste det vara pressen jag ständigt känner inför att leverera. Jag vill alltid ha så bra inlägg, bilder och sånt som möjligt vilket kan bli en väldigt stressande känsla. Det är något jag försöker jobba bort!

Vilka blogginlägg har du fått mest kommentarer på?
Oj det vet jag faktiskt inte! Jag brukar inte hålla koll på hur mycket kommentarer och visningar jag får utan bloggar för att det är kul.
Jag läser dock allting fint alla skriver men inte direkt så att jag sitter och räknar dom, det skulle nog bara ge mig ångest.

Hur reagerar folk på att du dokumenterar och fotar så mycket?
Jag fotar inte så mycket när andra människor är med, är mest sambon som får ta den smällen så att säga men han är van och precis likadan som mig när det gäller att fota haha

Nämn en blogg du tycker mycket om!
Oj men gud så svårt, har ju hur många fantastiska människor som helst ju som jag läser varje dag <3 Måste jag bara välja en så skulle jag säga @sandrakannasto blogg. Hon är en helt fantastisk tjej som jag har följt i många år och hon har gjort mitt liv så mycket ljusare med bara sin närvaro. Kärlek till dig vännen <3

Hur ser du ut när du bloggar? Haha alltså jag förstår inte riktigt denna, ser man ut på ett speciellt sätt? ;)

Hur många inlägg skriver du i veckan? Jag försöker lägga ut 1 inlägg om dagen så det blir 7 inlägg i veckan!

Kan du leva på din blogg? Nej det kan jag inte!

Hur mycket tid lägger du på din blogg? Oj gud så svårt att veta då jag är in lite då och då haha! Kanske runt 4-5 timmar allt som allt.

Har du några gamla headers på lager? Jag har faktiskt inte haft så många headers så nej det har jag inte!

Hur länge kommer du att blogga? Jag kommer blogga så länge jag tycker det är kul och så länge någon läser min blogg. Det är ju ni som läser bloggen och kommenterar som peppar en att fortsätta. Utan er hade jag inte fortsatt så tusen tack för att ni är in och lämnar kärlek. Det betyder så mycket för mig! <3

Gillar