Det är okej att må dåligt ibland och inte riktigt orka med livet!

Min vardag

Hej alla fina!
För några dagar sedan så berättade ju vi att vi ville försöka öppna upp oss lite mer och börja dela med oss av saker i livet som vi känner är tuffa.
Vårt mål med sociala medier är att sprida kärlek och glädje men vi känner också att det är viktigt att faktiskt visa de mindre bra stunderna mer också.
Mest för att ni inte ska känna er ensamma i att ha jobbiag stunder i era liv för det har vi med.
Varken jag eller Viktor är såna som egentligen brukar prata jobbiga känslor så ofta eller visa dom och speciellt inte på sociala medier.
Eller jo postivia känslor har vi lätt för att visa och prata om men de negativa är lite svårare.
Antar att det har att göra med hur vi tidigare har levt och att vi har formats efter det.
Detta är något vi ständigt jobbar på både enskilt och tillsammans!
Som sagt så känner vi att vi även vill försöka öppna upp oss lite mer för er också för vi vet att ni är så förstående och respektfulla i alla lägen.
Så ja vi tänkte berätta två saker nu som har dragit ner mig/oss den senaste tiden..
Denna månaden har varit otroligt tuff med bla ångest, nedstämdhet och oro.
Det har funnits flera orsaker till dessa känslor men vi tänker inte gå in på alla utan vi kommer som sagt dela med oss av två saker.
Dessa två saker handlar om Öppenpsyk där vi bor!
Som ni alla vet så har Viktor varit så otroligt duktig med att ha kämpat och lämnat prover i 6 månader för att få körkortstillstånd.
Han blev precis klar för några dagar sedan och allt hade skickats in innan sista datumet som var skrivet (trodde vi)
Efter bara några dagar så fick vi beskedet att transportstyrlesen hade avslagit ansökan eftersom proverna inte hade skickats in i tid.
Öppenpsyk är alltså dom som har hand om hans prover så det är deras ansvar att dom ska komma in i tid.
Viktor ringde upp kvinnan med proverna och frågade hur detta har kunnat ske men vi fick då till svar att det var Viktors ansvar att allt lämnades in innan datumet men att hon skulle prata med transportstyrelsen för att kanske kunna lösa detta.
Visst vi köper att papperna och det är vårt ansvar men sitter man vid läkaren och fyller i papperen tillsammans så litar man väl på att läkaren faktiskt skickar in dom tillsammans med proverna så dom kommer fram?
Det tog så enormt på psyket att veta att vi hade betalat 6 tusen kronor för proverna pga hans tidigare missbruk och att han även hade lämnat prov så länge för nu visste vi inte hur det skulle bli pga detta misstag.
Vi väntade hela påsken och igår ringde hon igen och sa att det var postens fel, att det var dom som hade slarvat bort allt och att Viktor nu måste betala en ny synundersökning eftersom den andra nu är ogiltig.
Det handlar inte om massa pengar men det är principen i det hela och oavsett vems fel det är så känner vi oss så besvikna.
Att vi måste betala något som inte ens är vårt fel och att människor som faktiskt gjort fel bara flyr ifrån allt.
Vi kommer givetvis betala denna synundersökning men känns så surt att vi får ta smällen och att tilliten för myndigheter minskar när det blir såhär.
Kanske är en skitsak för andra men när man inte mår bra så tär det enormt mycket på ens psyke när såna här saker händer och man får en till sak att vara stressad över.
Eftersom det har varit så tufft så har jag känt att jag behöver prata med min vårdkontakt på öppenpsyk så lämnade ett meddelande till henne i förrgår och fortfarande inget svar.
Vill inte låta dryg och sådär men jag tänker lite som så att borde dom inte finnas där för att hjälpa folk när dom inte mår bra?
Jag köper att dom har massa jobb, speciellt just nu men att det ska gå flera dagar innan man ens får en bokad tid känns jobbigt.
Jag är inte den som ber om hjälp heller om jag verkligen inte känner att jag behöver!
Så ja just nu är det tufft för oss båda men vi gör vårat bästa för att härda ut denna månad som är en del ångestmoment som kvarstår.
En sak vet vi och det är att det är okej att känna såhär!
Det är okej att må dåligt ibland och inte riktigt orka med livet!
Glöm inte det ni som också har det kämpigt, det är okej <3

Gillar

Kommentarer

Shining
Shining,

Massa kramar❤❤❤❤

nouw.com/shining
by_anniess
by_anniess,

Det är ingen skitsak vännen, jag förstår helt och fullt att det påverkar er<3 Jag hade med påverkats av en sån sak! yttre omständigheter kan påverka mig mycket, så jobbigt då man ofta inte kan påverka sånt .. så förstår helt vännen!<3 Finns alltid här för dig, oavsett vad<3<3<3 Så grymt av dig att skriva om detta med! Det är starkt gjort<3

Massa kramar!!

nouw.com/by_anniess
carroat
carroat,

Så illa när man behöver hjälp och inte får det! Håller tummarna för att allt löser sig och att ni får må bra snart! Stor kram ❤️

nouw.com/carroat
Jackiehagelin
Jackiehagelin,

Usch jobbigt när det blir så mycket fel. Hade reagerat lika om det var mitt körkortstillstånd det handla om. Hoppas det löser sig och att han snart har sitt körkortstillstånd. Och hoppas även du snart får en tid och hjälp av psyk. ❤️❤️

nouw.com/jackiehagelin
saranilsander
saranilsander,
Massor med kramar!❤️
nouw.com/saranilsander
agnesmathilda
agnesmathilda,

Vill bara skicka massor kärlek och kramar till er ❤️❤️❤️

nouw.com/agnesmathilda
linndossing
linndossing,

Såklart det påverkar och gör att man mår dåligt! Håller alla tummar för er att det löser sig på bästa sätt! Massa kramar <3

nouw.com/linndossing
ArielC
ArielC,

Sender styrkeklemmer ❤️❤️ Dere er utrolig sterke! Til og med tunge saker virker det som dere er så flinke til å takle, for dere er der for hverandre!

nouw.com/arielc
Johannna
Johannna,

Så starkt att du skriver om det. Skickar många kramar <3

nouw.com/johannna
beattriicee
beattriicee,

Det är verkligen okej och så fint att du öppnar upp dig! Kramar till dig!! ❤️

nouw.com/beattriicee