Dessa gamla bilder hade jag aldrig visat upp om det inte vore för detta inlägg

Min vardag

Godmorgon alla fina!
Jag är verkligen evigt tacksam över att ni verkar älska dessa inlägg lika mycket som jag gör.
Jag vet inte hur jag kom fram till denna ide, att lägga upp bilder som man annars inte hade lagt upp om det inte vore för dessa inlägg men jag är otroligt glad att jag började med dom.
Dels får jag övar på min självkänsla, att lägga ut bilder som man inte är sådär supernöjd med kan vara jobbigt ibland och därför älskar jag att få utmana mig själv att göra det.
Varför jag också gör dessa inlägg är ju för att visa att allt behöver inte vara perfekt, jag är långt ifrån perfekt på alla bilder och det är okej att allt inte är perfekt som man lätt kan känna att det måste vara.
Jag frågade ju er om ni ville se gamla bilder på mig som blev lite failade och det vill ni så er önskan är min lag.
Så här kommer några härliga tillbakablickar på mig i yngre dagar ;)

Alltså omg, vart ska man ens börja? På riktigt nu... Jag tog alltså denna bild för jag tyckte att jag var asfrän som lyckas toucha tummen mot handen. Haha ja lite cool var man då allt ;) Kan ni göra det?

Haha jag lovar, jag har inte stoppat in en gaffel i eluttaget! Det där är min morgonfrilla, jag svär ;)

* skämskudden tas fram* Fråga mig inte vad jag ens tänkte här, såhär kan det sluta om jag blir riktigt uttråkad. Den här posen rekommenderar jag starkt att ni ska köra om ni vill lyckas bli bra på bild ;)

Den här bilden måste på riktigt vara den sjukaste bilden jag någonsin tagit på mig själv. Alltså är mitt ben gjort av gele? Är det bara jag som tänker på en skräckfilm när jag ser denna bild? Haha!

Gillar

Kommentarer

JuliaVNMelin
JuliaVNMelin,
Haha😂 underbart inlägg! Vilka bilder!!!och du skriver för härligt. Ja.....,hur lyckas du med benet....😳 ha det fint,kram kramnouw.com/juliavnmelin
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh alltså om du bara visste hur sjukt kul det är att få höra det, tack snälla du! Haha ingen aning hur jag lyckades med benet faktiskt, så galet! Tack snälla och detsamma till dig! Massa kramar 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Haha, jag vet att jag redan skrivit på detta inlägget, men har scrollat igenom dina inlägg och hittade detta igen... haha, så himla roliga bilder =)nouw.com/frökenrödlök
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229