Den bästa gåvan är att ge bort något man gjort själv!

Min vardag

Godmorgon alla fina!
Jag kan ju säga såhär att det har varit riktigt hektiskt dom senaste månaderna och det börjar märkas i måendet.
Det har både hänt bra och dåliga saker men dom bra sakerna väger upp det som varit mindre bra om man säger så.
Det är sjukt att vi har hunnit med en flytt, Viktors återfall, börjat min utredning för 3 diagnoser och massa annat som jag inte skrivit om.
Jag har helt enkelt inte orkat skriva om allting och inte känt mig redo så därför har jag inte gjort det ännu.
Jag tänker att jag skriver mer om det här med utredningen och lite sånt senare när jag har mer svar för just nu har jag inte så mycket att säga om det.
Som sagt så har det här verkligen tärt på ens mående, även om det är bra saker så har jag så svårt när det blir alldeles för mycket och känner att det är så nu.
Jag vill ju alltid vara ärlig med för livet är inte alltid på topp och just nu känns det rätt så kämpigt psykiskt.
Jag försöker acceptera att det är så nu och jag försöker påminna mig själv om att det är okej för glöm aldrig det mina älskade läsare att det är okej att må dåligt ibland med.
Det känns även lite som att tiden inte riktigt finns där så man hinner med allt men det blir nog bättre och speciellt nu när det blir lite julledigt.
Jag längtar verkligen till att få koppla av lite och hinna ikapp med allting, som tex sociala medier.
Under denna tuffa period så har jag faktiskt fått en del hjälp av två personer i min omgivning så jag kände att jag ville ge bort en liten gåva som tack för hjälpen.
Att ställa sig och baka var det minsta jag kunde göra kände jag!

Gillar

Kommentarer

itismadeby
itismadeby,
Du är så öppen så ärlig o låter oss alla som följer er på ett så otroligt personligt plan att det är helt okey att du inte tar med allt... för jag tror att vissa saker ska man ha som sina helt egna.
Och det är förståligt att du inte har ett mående som är på topp. Men jag verkligen hoppas att du snart får just det du önskar dig - hinna i fatt, får koppla av o hämta igen massor av ork o energi.

Jag håller helt med dig o känner ibland att många glömmer bort just dom här gåvorna som man kan ge - dom man gör själv, det är nog som jag ser det saker som är absolur roligast att få av någon o att ge. Personliga gåvor med mycket kärlek. Istället för alla gåvor som ska kosta en massa saker. Och hembakat är ju så ljuvligt gott.
Jag håller faktiskt på att göra just en hel del egna julklappar i år - eller lite halv-egna.

Ha en fin dag. <3
nouw.com/itismadeby
ArielC
ArielC,
Så fine tips! 😍
nouw.com/arielc
Hannas krypin,
Jag tycker inte att man måste skriva om allt i sin blogg. Jag hoppas iallafall att du snart får en lugnare period nu med julfirande och mys.
hannafialotta.blogg.se
MrsBuchet
MrsBuchet,
det är okej att vara lite privat också😉 mysigt med egna julklappar😃
nouw.com/mrsbuchet
happyM
happyM,
Åh alltså så himla fint ❤️❤️ Stor kram hjärtat ❤️
nouw.com/happym
Lillymihlte
Lillymihlte,
Älskade hjärtat, så mycket det händer i ditt liv! Du talar om det när du känner dig redo om du någonsin blir det, skulle det vara så att det inte blir så är det också okej vännen! <3 Håller verkligen med dig om att egengjort är den bästa gåvan - själv har jag bakat mssor med julgodis och slagit in i cellofan som jag kommer ge bort till nära och kära! <3 Kram vännen! <3
nouw.com/lillymihlte
Johannna
Johannna,
Håller helt med. Det är sjukt mycket roligare att göra egna presenter. Det har verkligen hänt mycket i era liv 💜
nouw.com/johannna
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
finaste du <3 du är så stark och ta det när du är redo <3
nouw.com/emelieanderssoon
feliciah
feliciah,
Finaste bästa starka Sofia ❤️ Dela med dig av det när du känner dig redo! Det allra viktigaste är att du ska må bättre hjärtat <3 Så fint och så roligt att ge bort saker man gjort själv! Hemmagjorda och personliga gåvor känns och är mycket mer värdefulla. Stor kram!
nouw.com/feliciah