Blogglistan

Min vardag

Godmorgon alla fina!
Idag tänkte jag bjuda er på en härlig blogglista!
Men denna blogglista är inte vilken blogglista som helst för denna fantastiska lista har fina @artibus gjort.
Jag blev helt kär i den när hon gjorde den så jag bara måste låna den själv och svara på dessa frågor.
Hoppas ni kommer gilla den lika mycket som jag gillade att göra den!

Vad gillar du med din blogg?
Jag skulle kunna säga såhär att jag gillar fler saker med min blogg men det som jag är mest stolt över är att jag alltid försöker sprida kärlek på min blogg. Jag tycker det är så viktigt att kunna sprida kärlek och att få ha Veckans hyllning är något jag är så tacksam över. Sen finns det givetvis fler saker jag gillar så tänkte skriva dom med! Jag gillar att jag har en rätt bred blogg och jag försöker alltid visa mitt liv både i bra och mindre bra stunder.

Vad gillar du inte med din blogg?
Väldigt svårt att komma på något eftersom jag ofta jobbar med att vara nöjd med bloggen! Men måste jag säga något så är det nog min design, jag försöker få den till min egen men det är väldigt svårt eftersom jag inte är så bra på just såna grejer.

Vad typ utav bloggar uppskattar du?
Jag gillar att läsa bloggar som är ärliga och öppna! Med det menar jag att jag gillar när andra visar både bra och dåliga dagar. Alla är människor vilket betyder att alla har dåliga dagar och det är absolut inget fel med det! Jag blir inspirerad av andra som vågar visa upp alla sidor av sina liv helt enkelt.

Vilka typ utav bloggar uppskattar du inte?
Nu pratar jag såklart bara vad jag tycker men jag tycker att tex bilder kan vara väldigt viktigt i inlägg. En bild kan göra så otroligt mycket för att liva upp ett inlägg. Sen är det inte heller så roligt att följa bloggar som är sådär läskigt perfekta, med det menar jag att man aldrig får läsa något negativt utan allt är en dans på rosor och riktigt så är ju inte livet. Jag hoppas ni förstår vad jag menar!

Vad får dig att följa en blogg?
För mig är det viktigt att bloggen har en variation, är det för mycket samma sak hela tiden så kan jag lätt tappa intresse. Sen som jag sagt tidigare så tycker jag att det är viktigt med bilder, det kan kännas lite tomt utan bilder enligt mig.

Vad får dig att avfölja en blogg?
En sak som har hänt mig några gånger är att någon börjar följa mig, jag följer tillbaka och efter ett tag så märker man att personen har avföljt igen. Det syns ju rätt så tydligt då att den enbart ville ha en följare vilket är trist!

Vad är ditt mål med bloggen?
Jag har inte så stora mål med bloggen om jag ska vara helt ärlig mer än att jag vill sprida glädje, mitt liv och kärlek. Det här är ändå trots allt mitt hem, det är här jag känner mig trygg på internet och ni alla är som min familj. Jag är så nöjd med hur det är nu.

Vilka bloggar läser du just nu?
Skulle jag skriva alla jag läser här så skulle sidan bli för lång så därför kan jag bara välja ut några fantastiska tjejer! Givetvis så läser jag många fler än dessa fina tjejer men som sagt då blir listan väldigt lång!
@Emmaengstrom
@sandrakannasto
@johannastromqvist
@happyM
@artibus
@Matildaberlin
@Hilma
@janielindahl
@Johaannaa
@feliciah
@norsketankeridanmark
@saganilssons
@by_anniess
@Naatly
@ArielC
@linndossing
@JuliaVNMelin

Gillar