Bara jag tänker på det så får jag rysningar

Min vardag, Övrigt!

Godmorgon alla fina!
Alltså ni anar inte hur glad och lättnad jag är just nu för imorgon är sista dagen jag ska vara kattvakt. I 23 dagar har jag gått 2 gånger om dagen mellan mitt hem och min farmors hem för att hinna vara på båda ställena. Har jag fått benmuskler? Svar JA haha!
Det känns så bra i mitt hjärta att jag har hjälpt henne så hon kunde vara utomlands och njuta av livet men ska bli underbart att även jag får börja leva igen och göra saker som jag brinner för.
Det har varit väldigt lärorikt att vara kattvakt så här länge och jag kan bara säga såhär att jag vill köpa katt, helst imorgon hahah!
Imorgon ska jag även storhandla och försöka spela in mukbangen och svara på alla era fantastiska frågor!
Egentligen borde jag andas 1 eller 2 dagar men jag har sån abstinens efter att filma video att jag bara måste spela in haha.
Något jag även ska göra imorgon är att beställa hem några saker som får mig att rysa i hela kroppen bara jag tänker på det men det kommer bli en riktigt rolig video så jag får offra mig.
Vad det är som vi kommer beställa får ni se sen, ni kommer inte bli avundsjuka jag lovar ;)

Gillar

Kommentarer

charlottelinden
charlottelinden,
Åh, katter är det bästa som finns här i livet! <3nouw.com/charlottelinden
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Men eller hur, bästa djuren 😊 <3nouw.com/sofialissmyr
Kirsi
Kirsi,
Oj, ska bli intressant att se den videon då, när det känns så spännande med vad du ska beställa. 😊 Vad finta v dig att hjälpa till att vara kattvakt. 😊 kirsi.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Haha ja det finns ett inlägg uppe nu med vad det var. Åh tack så mycket 😊nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229