Årsresume del 2 av 2019 och vill säga förlåt!

Min vardag

Godmorgon alla fina!
Haha jag känner verkligen att det blir många årsresume efter varandra nu men vet ni vad? Jag tycker inte det gör något för jag själv älskar dom och ni verkar också uppskatta dom hihi.
Som ni säkert har märkt så lägger jag inte upp några månader och sånt utan kör bara på med dom minnena jag tycker är värda att visa igen.
Jag vill även såhär på slutet bara be så hemskt mycket om ursäkt att jag ligger efter något kopiöst med att svara på era älskade kommentarer här på bloggen.
Det har varit så pass tufft en lång tid, man kommer efter och till sist så eskalerar det så man hinner knappt med att svara när man ligger några veckor efter att svara.
Jag vet ju att ni förstår och så men tänkte att jag även skriver det här med så ni vet varför jag inte har svarat på sistonde.
Jag läser allt ni skriver, tar åt mig och älskar varenda ord!
Ni är bäst mina älskade läsare!

En sak som vi gjorde var att plocka skräp för att göra något för naturen! Ingen kan göra allt men alla kan göra något!

Jag gjorde denna bok till min älskade son som har uppskattade så himla mycket tydligen och det kändes så bra i hjärtat! Kan jag inte vara med honom just nu så vill jag iallafall att han har bilder som han kan kolla på!

Alltså kan vi bara ta en minut åt dessa underbara bilder? Åh vad minnena kommer upp igen från denna dagen.
Jag ville överraska Viktor med något gott eftersom jag tyckte han förtjänade det så jag drog med honom på en liten picknick.

Herregud vilket minne, bästa minnet ever var ju verkligen när vi köpte den nya kameran så vi kunde börja leverera bättre videos åt er.

Åh alltså detta var verkligen ett sånt underbart minne med! Det här var första gången vi och @frökenrödlök träffades och spelade in en video tillsammans.
Det måste vi göra om eller vad säger du? ;)

Vi hann även med att träffa sambons pappa som han inte hade träffat på ett bra tag!
Trevligt sällskap och god mat!

En sak som även ligger mig riktigt varmt om hjärtat är sambons födelsedag! Den var verkligen så perfekt och mysig på alla sätt och vis.

Gillar

Kommentarer

Delila,
Åh underbara minnen <3
delilabasic.devote.se
ArielC
ArielC,
Først; vil jeg bare si gode Sofia, så mange fine bilder fra året ditt, og håper det 2020 behandler deg kjempefint 💕 Også; SKOTTLAND KUER!! 😍
nouw.com/arielc
Susann,
Vilka härliga minnen du bjuder på 👍💜
zinnie.se
sandrakannasto
sandrakannasto,
Alltså åh jag smäller av, så himla fina minnen ju!! <3 Blev så glad av det här inlägget Sofia <3 Boken som du gjorde åt din son är ju helt underbart fin 😊 Och tänk vilka fantastiska människor ni är som plockade skräp och hjälpte vår fina natur <3 Det gör mig så lycklig att se <3 Stor, stor kram!
nouw.com/sandrakannasto
Johannna
Johannna,
Du behöver inte alls be om ursäkt, ibland har man inte tid och vi förstår det <3
nouw.com/johannna
Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Boken du gjort vännen lär ju vara något av det finaste alltså <3 Du har ett hjärta av guld vännen! <3 Helt fantastiska minnen och bilder du delar med dig av, uppskattar enormt att få se! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Hannagrav
Hannagrav,
Vilken underbart fin bok, va fint gjort av dig 💗💗
nouw.com/hannagrav
by_anniess
by_anniess,
Åhh men gud!! bilderna i slutet med massa gottis, så gott det ser ut!! 😊 *leer*
Inte behöver du be om ursäkt, vi förstår gumman<3 men så fint av dig ändå<3<3
Massa kramar!
nouw.com/by_anniess
tinafalkestad
tinafalkestad,
Vilken fantastisk årsresume med fantastiska minnen och bilder!! Så fint av er att plocka upp i naturen! ❤️ Wow din sambos födelsedag såg verkligen så lyckad ut på bilderna,så gott med frukt och godis 😍❤️ Picknick är ju hur mysigt som helst med! ser fram emot fler inkägg av dessa fina du😍❤️
nouw.com/tinafalkestad
emelieanderssoon
emelieanderssoon,
Åh vad mysigt att få ta del av detta! hur gott såg inte gotte-fatet ut då? 😍❤️
nouw.com/emelieanderssoon