Äntligen hittade jag en klänning till jul

Min vardag

Godmorgon alla fina!
Jag hoppas att ni hade en fantastisk Fredag, det hade jag iallafall.
Morgonen började med att ge bloggen lite kärlek som varje morgon och samtidigt så höll jag på att filma en grej till en kommande video.
Jag fick lov att multitaska mig, hålla på med bloggen, filma och hålla koll om det kom några bra priser eftersom det var Black Friday.
Det gick inte sådär jättebra eftersom filmen jag spelade in krävde att jag hade fönstret öppet i någon timme, snacka om kallt. Kunde knappt röra mig när jag skulle ta mig till kameran och stänga fönstret när allt var klart haha.
Men vad gör man inte för en video heh..
När jag kände att jag kom i fas med allt som skulle göras på morgonen så handlade jag faktiskt hem lite fynd som jag ändå tänkt köpa i slutet på månaden ändå.
Alltså är det bara jag som blir lycklig av att shoppa?
Jag hittade äntligen en klänning till julafton, håller tummarna att den passar.
Hittade ni några fynd på Black Friday?
Jag och sambon ville även gå ut lite och filma men när vi kom ut så var det svinkallt, jag lyckades iallafall få denna bild men inte så mycket mer hann vi med innan vi sprang in igen haha.
Detta kanske låter märkligt men jag är så ovan med att frysa, jag har undeer hela mitt liv varit en sån som svettats jämt men sen jag gått ner så mycket i vikt så fryser jag jämt.
Det är nästan så att jag njuter att tycka att det är kallt så jag kan sitta och mysa i en tröja för en gång skulle.
Ha en underbar lördag mina fina läsare!

Gillar