Äntligen har våran julaftonsvideo kommit upp på kanalen

Min vardag, Övrigt!, Youtube

Godmorgon alla fina!
Som ni ser så har vi äntligen fått upp våran julaftonvlogg som jag lovade för ett tag sedan, jag själv tyckte att den blev så mysig.
Jag älskar verkligen att vlogga för då kan man spara så mycket minnen tillsammans!
Det här med att jag startade men yt är verkligen det bästa jag har gjort, jag har hittat något jag brinner för och känner att jag vill fortsätta med.
Något som dock är lite klurigt är att komma på bra material som underhåller alla som kollar, det gäller att tänka utanför boxen så att säga.
så har ni något ni vill se så berätta gärna det för mig för förslag tar jag alltid emot med öppna armar för man gör ju videos för att underhålla sina tittare.
Nu när det har varit mellandagsrea så har jag passat på att köpa massor till kommande videos, det blev inte bara 1,2 eller 3 köp heh...
Jag tänkte även inom snar framtid avslöja vad jag och sambon funderar på att hitta på detta år, det är verkligen något vi behöver.

Gillar

Kommentarer

AnnaSkarblom
AnnaSkarblom,
Åh, så mysigt med en julvlogg. Den ska jag spara tills jag lägger mig ikväll. Jag blir så sugen på att själv börja filma när jag läser om hur roligt du tycker att det är! nouw.com/annaskarblom
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh vad kul att du ska göra det, tack snälla! Jag tycker att du ska köra om du vill 😊nouw.com/sofialissmyr
asemartensson
asemartensson,
Va härligt att få eran jul tsm 😊 ni är så gulliga 😊nouw.com/asemartensson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229