Ansträngde mig så benen skakade

Träning

Godkväll alla fina!
Redan för några dagar sedan så bestämde jag mig för att göra något jag inte har gjort på flera år, nämligen att gymma.
Imorse vaknade jag av att himlen var klarblå och solen sken in genom fönstret vilket gjorde en ännu mer pepp på att faktiskt ta sig iväg till gymmet idag. Fast jag kände sån glädje att börja gymma så fanns även andra känslor, känslor som länge har följt med mig. Den där socialfobin som får mig att känna att jag inte passar in, ångesten om sitt utseende som får en att gärna stanna hemma och prestationsångesten i vad man än gör som får en att oftast kämpa alldeles för hårt.
Jag stod i spegeln och förberedde mig psykisk och peppade mig själv att jag kommer klara detta.
Eftersom ångesten oftast är starkare än viljan så ville jag verkligen övervinna ångesten idag, jag ville avsluta denna dag och tänka att fy fan vad bra jag är som klarat detta som jag inte har klarat på flera år.
Väl utanför gymmet, hand i hand med min partner så var det blandade känslor mellan glädje och ångest men så fort jag kom in så kändes det lite bättre. Jag försökte koppla bort alla känslor och bara vara i nuet för att kunna få det bästa resultatet.
Efter 45 minuter av träning så var det dags att börja gå mot bussen. Ni vet känslan efter ett bra första gympass då benen känns som spagetti? Så kändes mina ben ett bra tag efter men det gjorde absolut ingenting för jag hade övervunnit något jag tycker är fruktansvärt jobbigt,

Låt inte jobbiga tankar ta över ditt liv <3

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Heja dej som övervann ångesten. 💪nouw.com/frökenrödlök
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Tack så hemskt mycket 😊 nouw.com/sofialissmyr
evelinarou
evelinarou,
Bra jobbat! 😊nouw.com/evelinarou
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Tack så myscket, glad jag blir 😊 nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229