Ångesten vann över solskenet!

Min vardag, Övrigt!

Godmorgon alla fina!
Igår hade jag en riktigt tuff dag, jag vaknade ännu en gång med den där ångestkänslan i kroppen och trots att solen sken utanför fönstret så ville känslan inte släppa.
Vissa dagar hamnar jag väldigt långt ner på botten fast inget speciellt har hänt och då är det så svårt att komma upp igen för vet man vad orsaken är så är det oftast lättare att få bort alla dumma tankar.
Sen har man sin älskade sambo som frågar vad felet är och när man inte vet så får man ännu mer ångest och vill bara krypa ur sitt skinn ännu mer för det sista man vill göra är att göra honom ledsen på något sätt.
För det är så för oss, när en av oss mår dåligt så gör den andra också det, vi är som en spegelbild av varandra på både gott och ont.
För så är det för mig, jag har svårt att sätta ord på min känslor, att prata om såna saker med någon för jag är inte van med det för jag är van att hålla allt inom mig.
Är väl skadad av min barndom antar jag, har blivit en vanesak att inte ha någon bakom ens rygg så jag har helt enkelt klarat mig själv med alla mina känslor.
Jag vet att jag nu har min sambo och er att prata med men det är så svårt att börjar vandra på en ny stig och öppna upp sig.
Men jag jobbar på det varje dag för jag vill kunna vara öppen med min sambo fullt ut men även här på bloggen.
Jag är även en sån människa som alltid försöker vända dagarna till det bättre om dom börjar lite sådär som det gjorde igår och jag hade turen att jag och sambon skulle ut och fota igår hela dagen.
Att bara få vara med honom, ha tankarna på något annat brukar oftast hjälpa mig väldigt mycket så jag lyckades tack och lov vända dagen till det bättre efter en stund.
Sen att få läsa alla era fantastiska kommentarer ni ger mig hjälpte också till så himla mycket till att må bättre!
Jag är så fruktansvärt tacksam att jag har min sambo och alla er!
Vad hade jag gjort utan er?
Mina fantastiska läsare!

Gillar

Kommentarer

Kamilla,
Så tråkigt att höra att ångesten vann över det vackra vädret. Imorgon vinner nog solskenet när du väl får lite sol på näsan.
kamillaskamera.com/
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja solen gör faktiskt en hel del för måendet 😊
nouw.com/sofialissmyr
norsketankeridanmark
norsketankeridanmark,
Hei fine deg 🧡 Det gjør meg ondt å lese. Men så godt du har din samboende, kjære deg 🧡 klem!!!
nouw.com/norsketankeridanmark
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Hej finaste! Ja jag är evigt tacksam över att jag har honom! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
JuliaElisabeth
JuliaElisabeth,
Men fina du!<3 Jobbigt att du inte mådde bra igår och jag hoppas verkligen att det har känts bättre idag. Skönt att du och Viktor va ute och fotade så du kunde tänka på annat ❤ Kram fina
nouw.com/juliaelisabeth
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Älskade du! Vad fint sagt av dig, blir verkligen så himla varm i hjärtat så tack vännen! Ja det behövde jag verkligen! kram fina 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
sweetwords
sweetwords,
Oh tråkigt att ångesten ville vinna idag, men så fint att du vill försöka vinna över det och tänka possitivt. Fint att du har din sambo <3
nouw.com/sweetwords
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det är riktigt jobbigt när det är sådär med ångesten! Ja jag är så himla glad över att jag har honom 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Emmamehrali
Emmamehrali,
Fy dumma ångest STOR KRAM <3
nouw.com/emmamehrali
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja den är inte lätt att ha och göra med ibland! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Fnulan,
Hjärtat, jag vill bara krama om dig och säga att allt blir bra. Jag kan inte lova det, men jag HOPPAS <3 Ta de steg du känner är bra för dig. Jag följer dig och håller dig i handen.
www.fnulan.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh du är väl en riktigt underbar människa du, du skulle bara veta hur mycket dina rod betyder så tack. Du är bäst 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Amandizan
Amandizan,
Jag känner igen mig så väl jag har det också jättesvårt att öppna upp mig, jag håller allt inom mig. Är van med att klara mig själv. Så det är jättesvårt att öppna upp sig för någom jag jobbar också med det varje dag❤
nouw.com/amandizan
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh då vet du hur det är! Ja man blir ju det tillslut! Underbart att du gör det 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Michelle ,
Lilla gumman du kan skriva till mig närsomhelst hur du mår , jag finns här 💕
www.michellefrandell.blogg.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh du är verkligen en sån otroligt fin människa, jag uppksattar det verkligen så tusen tack! Detsamma till dig vet du! Kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Lillymihlte
Lillymihlte,
Älskling, älskling, älskling - varför har jag inte funnits här och läst, kommentarat och stöttat dig vännen min?! <3 Jag känner så väl igen mig i det du skriver, man vill verkligen krypa ur sitt eget skinn! Jag hoppas för allt i världen att du mår mycket bättre nu! <3 All världens kärlek till dig hjärtat!
nouw.com/lillymihlte
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh min finaste Johanna, det är absolut ingen fara! Ja det är verkligen en hemskt känsla! Åh fina du, ja jag mår bättre nu tack och lov. Tack hjärtat, skickar massa kärlek till dig med 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Naatly
Naatly,
Jag är precis likadan och har jättesvårt att prata med någon om hur jag mår. Förstår att det måste vara tufft att vara sambo och känna så för det är ju svårt att "gömma sig" då. Massa kramar till dig ❤️
nouw.com/naatly