Ångesten vann över solskenet!

Min vardag, Övrigt!

Godmorgon alla fina!
Igår hade jag en riktigt tuff dag, jag vaknade ännu en gång med den där ångestkänslan i kroppen och trots att solen sken utanför fönstret så ville känslan inte släppa.
Vissa dagar hamnar jag väldigt långt ner på botten fast inget speciellt har hänt och då är det så svårt att komma upp igen för vet man vad orsaken är så är det oftast lättare att få bort alla dumma tankar.
Sen har man sin älskade sambo som frågar vad felet är och när man inte vet så får man ännu mer ångest och vill bara krypa ur sitt skinn ännu mer för det sista man vill göra är att göra honom ledsen på något sätt.
För det är så för oss, när en av oss mår dåligt så gör den andra också det, vi är som en spegelbild av varandra på både gott och ont.
För så är det för mig, jag har svårt att sätta ord på min känslor, att prata om såna saker med någon för jag är inte van med det för jag är van att hålla allt inom mig.
Är väl skadad av min barndom antar jag, har blivit en vanesak att inte ha någon bakom ens rygg så jag har helt enkelt klarat mig själv med alla mina känslor.
Jag vet att jag nu har min sambo och er att prata med men det är så svårt att börjar vandra på en ny stig och öppna upp sig.
Men jag jobbar på det varje dag för jag vill kunna vara öppen med min sambo fullt ut men även här på bloggen.
Jag är även en sån människa som alltid försöker vända dagarna till det bättre om dom börjar lite sådär som det gjorde igår och jag hade turen att jag och sambon skulle ut och fota igår hela dagen.
Att bara få vara med honom, ha tankarna på något annat brukar oftast hjälpa mig väldigt mycket så jag lyckades tack och lov vända dagen till det bättre efter en stund.
Sen att få läsa alla era fantastiska kommentarer ni ger mig hjälpte också till så himla mycket till att må bättre!
Jag är så fruktansvärt tacksam att jag har min sambo och alla er!
Vad hade jag gjort utan er?
Mina fantastiska läsare!

Gillar

Kommentarer

Lillystromqvist
Lillystromqvist,
Älskling, älskling, älskling - varför har jag inte funnits här och läst, kommentarat och stöttat dig vännen min?! <3 Jag känner så väl igen mig i det du skriver, man vill verkligen krypa ur sitt eget skinn! Jag hoppas för allt i världen att du mår mycket bättre nu! <3 All världens kärlek till dig hjärtat!
nouw.com/lillystromqvist
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Åh min finaste Johanna, det är absolut ingen fara! Ja det är verkligen en hemskt känsla! Åh fina du, ja jag mår bättre nu tack och lov. Tack hjärtat, skickar massa kärlek till dig med 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Naatly
Naatly,
Jag är precis likadan och har jättesvårt att prata med någon om hur jag mår. Förstår att det måste vara tufft att vara sambo och känna så för det är ju svårt att "gömma sig" då. Massa kramar till dig ❤️
nouw.com/naatly
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229