8 saker som gör mig glad

Min vardag, Övrigt!

Godmorgon alla fina!
Det är nämligen så att jag har fått äran att bli taggad av fina @sofiefriden att göra denna lista och självklart gör jag den. Det hela går ut på att beskriva 8 saker som gör en glad!

1.
Min sambo!
Han kommer självklart på första plats för han är verkligen min själsfrände, min luft jag andas varje dag.
Vårat liv tillsammans från första gången vi sågs har varit som en enorm bergochdalbana, det har gått upp och ner i höga hastigheter men vi har hållit hårt i varandra oavsett vad.
Vi har gråtit i varandras famn
Vi har skrattat med varandra
Vi har kramat om varandra i svåra stunder
Vi har alltid älskat varandra oavsett vad som hänt
Han är den som betyder allra mest för mig för vi är som yin och yang!

2. Yotube
Youtube har alltid varit en riktigt stor del i mitt liv, i både bra och dåliga stunder.
När jag har mått dåligt så har jag hittat livsglädjen av youtube och när jag har mått bättre så har youtube gett mig glädje.
En dröm jag har haft i flera år är att jag själv skulle hålla på med Youtube men jag har aldrig vågat ta klivet dit tills för någon dag sedan.
Jag och sambon startade upp en kanal tillsammans!
Vi har tom spelat in några videos och det är verkligen något som gör oss båda lyckliga i själen att hålla på med.

3.Bloggen
Vad skulle jag vara utan min älskade blogg? Hade jag verkligen kommit så långt i måendet och självkänsla som jag har gjort hitills? När jag startade bloggen var jag en osäker, självkritisk tjej som inte vågade ta för sig överhuvudtaget.
Nu har jag bloggat över 6 månader och jag känner mig som en helt annan människa tack vara bloggen och alla fantastiska människor.

4. Fotografering
Att fotografera är det absolut bästa jag vet, när jag har kameran i mina händer så känns det som att jag är i en helt annan värld. Jag älskar att känna sin kreativitet spröda medans kameran fotas varm! När mitt mående har varit som värst så har min kamera hjälpt mig att överleva, att ta mig ut eller känna glädje.

5. Skriva
Ända sedan jag var liten så har jag använt skrivning som en terapi och helt ärligt så hade jag nog inte överlevt utan mina dikter jag har skrivit. Jag är en person som har svårt att sätta ord på mina känslor i prat, jag kan enbart göra det i text och så har det varit sedan jag var liten. Varje gång jag har mått dåligt har jag satt mig ner och skrivit ännu en dikt och efter några år var jag uppe i över 100 dikter.

6. Min älskade son
Även fast inte livet blev som jag planerade så är min lilla sötnos det jag är mest stolt och glad över. Att få se honom växa upp till en helt underbar människa gör mig så stolt att jag kan sätta mig ner och gråta. Han är det absolut bästa som har hänt mig och fast han inte är nära mig så ligger han väldigt nära mitt hjärta!
Mitt älskade barn som jag älskar så mycket!

7. Musik
Musik är något som jag alltid har på oavsett vad! Utan musik hade jag nog inte överlevt för jag är så pass beroende av det. Som nu så sitter jag och lyssnar på musik när jag skriver, det är ett måste för mig att göra när jag ska skriva.

8. Alla fantastiska människor
Självklart är alla ni fantastiska människor här på bloggen också en sak som gör mig otroligt glad. Jag älskar eran positiva energi, roliga humor och fina kommentarer. Har man en dålig dag och kommer in hit och ser alla fina kommentarer så vänder allt helt och hållet till det bättre.
Ni är så viktiga för mig och ni betyder massa!
Tack för att just du tittar in här!

Jag taggar: @Jagärmamma @Denevigaresenären @happyM

#NouwAutumnChallenge

Gillar

Kommentarer

FrökenRödlök
FrökenRödlök,
Att skriva kan verkligen förändra ens mående, när man vill få ur sig någonting och bara låta fingrarna knappa på tangenterna och alla känslor och tankar hamnar på pränt. Så bra.
nouw.com/frökenrödlök
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Ja det håller jag verkligen med dig om, så himla skönt att kunna göra så 😊
nouw.com/sofialissmyr
Angelica
Angelica,
Så fint att få läsa ett inlägg om positiva saker <3
angelicawahlin.se
SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Det gör mig väldigt glad att du tycker, tack snälla 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229