5 saker jag verkligen ser fram emot detta år

Godmorgon alla fina!
Det finns nog inget bättre än att ha underbara saker att se fram emot eller hur?
Man blir både peppad på livet och man känner sig så mycket mer levande på något sätt.
Jag själv älskar att ta del av andras såna här inlägg så därför tänkte jag göra ett eget inlägg så att ni får veta vad som jag ser fram emot just detta år.

1. Jag tycker vi börjar i turordning, vad som händer först och det första som jag verkligen ser fram emot att få göra är att gå på mitt första event i Augusti. Att jag har fått äran att komma på @artibus fantastiska event är en oslagbar känsla, jag är så lycklig och jag vill bara att tiden ska gå fortare så jag får träffa alla fantastiska tjejer.

2. I September så kommer det hända något som jag har sett fram emot så otroligt länge. Det är nämligen så att underbara MIchelle kommer att komma hit och umgås med oss under en hel helg. Jag kan fortfarande inte tacka bloggvärlden nog att jag har lyckats få en sån fin vän som jag har fått. Jag är evigt tacksam!

3. Jag och världens bästa kille firar våran 3årsdag 1 Oktober och ja jag behöver nog inte förklara varför det är något jag längtar till. Jag älskar såna här speciella dagar när man får fira sin kärlek med den man älskar allra mest!

4. Det här är något riktigt stort, något som kan få oss att börja varandra på nya vägar tillsammans! Vi har nämligen fått tag i en annan lägenhet så vi ska flytta vilket känns helt underbart! Det är ett tag kvar då vi får flytta in 1 November men det är bara skönt för då hinner vi fixa lite saker innan. Vi kan äntligen få en lägenhet tillsammans, bygga upp den från grunden till våran.

​5. Den här saken är inte helt bestämd än utan vi drömmen mest om det men drömma ska man alltid göra. Det är nämligen så att vi hoppas på att kunna åka utomlands för första gången tillsammans i slutet på året om vi hittar något som är lockande. Det är en stor dröm för mig att åka utomlands med kärleken i mitt liv!

Gillar