Ahhhhh... Nu har jag varit jättedålig på att uppdatera här :/. Jag började bli sjuk i onsdags men sedan blev det bättre igen på kvällen, så jag trodde bara att jag var lite trött. Men sen blev det sämre igen på torsdagen och jag bestämde mig för att vara hemma från skolan på fredagen. Jag har tyvärr inte orkat sätta mig vid datorn och skriva. Men jag tror att jag är påväg tillbaka nu. Det är bara det att jag blir liksom aldrig sjuk annars, peppar peppar ta i trä, men så när jag väl blir det så blir jag liksom jättesjuk. Så jag har haft jätteont i halsen och huvudet och hostat konstant i tre dagar nu.

Nu sitter jag och mamma i alla fall och kollar på melodifestivalen. Men det är inte så bra bidrag idag tycker jag i alla fall. MEEEEEEN då är det ju tur att vi har bästa programledaren David. Fast jag tycker ändå att han känns lite ensam. Även fast han har han FabFreddie så känns det lite konstigt. Jaja, älskar i alla fall David från förra året.

Okej, har insett nu att min mobilkamera suger. Så om ni har bra kameror som är ganska små och inte kostar alldeles för mycket så kan ni gärna kommentera de i kommentarsfältet. 😝

Ja, nu ska jag i alla fall kolla på mello och sen tänkte jag att jag kunde förbereda något mer blogginlägg till imorgon eller till senare i veckan. Hoppas att ni har haft en bra vecka och helg så ses vi snart igen, pussss!! 💗

Likes

Comments

Hejsan igen!! Idag är det alla hjärtansdag och jag hoppas att alla får en jättebra dag idag! Hoppas att ni visar kärlek och blir visade kärlek hahah ❤️. Jag kommer att som vanligt gå till skolan och sen på kvällen ska jag nog bara mysa med familjen. Juste jag ska nog också träna med min extra pappa Eric ikväll också hahah, det hade jag glömt bort men aja.

I skolan just nu håller vi på med en skrivuppgift i historia om franska revolutionen. Den är jättejobbig då vi bara har typ 2 lektioner sammanlagt och får inte skriva hemma. Letionen i går var bara 45 minuter lång så jag hann nästa inte skriva något alls, men vi får se om vi får hela lektionen idag också.

Hoppas att ni får en jättebra dag och att ni visar extra mycket kärlek till era nära o kära hahah. Jag kanske skriver något mer ikväll om jag hinner annars så ses vi snart igen! Byeeee 💛

Likes

Comments

Hejsan! NU har jag äntligen startat min egen blogg. Det är något jag har velat göra väldigt länge men har inte haft tid att göra det. Men nu har jag äntligen det då jag inte har jättemycket i skolan för tillfället.

Men jag tänkte berätta lite om mig själv då. Jag är 14 år gammal, eller jag fyller 15 i augusti. Mina föräldrar är skilda så jag bor hos båda mamma och pappa fast varannan vecka. Jag har 3 syskon, två hos pappa och en hos mamma. På mammas sida har jag en syster som är 7 år snart och heter Elsa. På pappas sida har jag två brorsor som heter Kalle och Daniel. Kalle fyller 13 i sommar och Daniel fyller snart 11. Jag går inte på någon sport eller någon fritidsaktivitet, jag brukar bara vara med mina kompisar och familjen på fritiden. Eftersom att jag går i 8:an så har jag ganska mycket läxor och prov så det är inte alltid jag kan vara med mina kompisar. Asså varför berättar jag det här hahaha, tror inte att ni är så intresserade av att läsa detta men aja.

Jag startade iaf en blogg för att jag älskar att skriva. Tycker också att det är ganska kul att fota och redigera och sånt och då tänkte jag att det kunde vara en bra plattform att dela det på haha. Men vi får se hur mycket jag kommer uppdatera här, jag ska försöka att göra det några gånger i veckan men vi får se hur mycket jag hinner. Idag blir det ingen blid för jag hade ingen fin att lägga till hahah ;)

Det var lite om mig och vad jag tänkte uppdatera med här. Jag hoppas att ni vill följa med på min lilla "resa" så antar jag att vi hörs snart!! Ha det bra, byeeeee! 💖


Likes

Comments