Hej på er!

Äntligen lite hopp om sommaren.

Vi ska inte klaga i denna familj. Vi har varit en vecka på Mallis. En underbar vecka med bad, sol och massor av god mat. Ingen av oss ville hem. Hade med lätthet kunnat vara där i 2 veckor. En vecka går fort och vardagen slog till direkt. Känns lite som man tvättar i veckor efter en vecka hemifrån. Men det gör inte så mycket. Sen var det bara att börja jobba igen....om än lite piggare men ännu mer energi.

Här rullar vardagen på i ett skönt tempo....aktiviteterna börjar klinga av nu en efter en. Isolde har haft en hektisk tränings vår med mycket tävlingar. Min vår har varit "periodig" vad gäller träning. Där trodde jag aldrig jag skulle befinna mig...men har heller aldrig jobbat heltid. Jag har får prioritera om....för mig har det varit enkelt. Tid med mina barn....inget snack om saken. Har fått till rimligt med pass. För mig får inte träningen bli ett krav. den ska ske av god fri vilja....inget straff. Just nu har jag mest tränat utomhus. Det ger mycket kraft för mig!

Lite svårt att bara Blogga i bland...haha!

Man vet knappt vart man avslutade. Jag har just jobbat klart min helg med en ledig dag förra veckan och nu en ledig dag. Det är ett mastigt schema just nu...utanför det som fotar jag en del. På en hobby nivå men det blir en del.

Jag ska strax in i duschen och sen lägga mig. Blivit på tok för sent nu...eller på tok för tidiga mornar. Jag trivs fortfarande utmärkt bra på jobbet. Ser fram i mot varje dag, vilken känsla!!!!! Sen är jag nyfiken på många andra delar också, det måste jag vara. Men just nu känns det så bra.

Ledig dag i morgon. Tyvärr blir det väl att städa lite. men sen blir det mys med dessa små människorna som förgyller mitt liv.

Undra om jag orkar hålla mig vaken tills Johan kommer hem...just nu T V E K S A M T
​Ljuvlig vecka på Mallis

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments