Hej, idag är det min födelsedag och alla hjärtans dag <3 Jag är alltså idag hela 17 år. Här kommer lite bilder från dagen :)

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej hej! Just nu ligger jag i Tyras säng och myser med katterna medans hon sminkar sig. Jag är just nu ganska sjuk och hostar var 5:e sekund typ haha, men tror att vi snart ska äta, kolla lite film och sedan kommer nog Tyras kille.

Mig helg har varit underbar! Men drar inte upp vad som hänt då jag vill hålla låg profil ett tag. Innan jag går ut med mitt privatliv allt för mycket :)

Tills nästa inlägg TAKE CARE
Följ även mitt liv på min snap story

Snapchat: @directioner2367
Instagram: @sofiakyrkbergqvist

  • 127 Readers

Likes

Comments

Hej hej! Jag vet att jag hade sagt att ni skulle få bilder från helgen, men vi fick lite problem! Det blev kaos och en massa problem i helgen, men inte så konstigt eftersom att festen var i Angered! Iaf det slutade inte 100 för någon av oss den kvällen, tänker inte prata om va som hände då det är mellan mig, Tilde och Jenny!

Denna veckan har jag inte heller bloggat för att jag har legat efter med så mycket saker i skolan, nu är jag äntligen i fas och kände att jag kunde blogga. Denna veckan har även varit väldigt jobbig efter helgen och allt med skolan, men nu håller jag även på att bli riktigt sjuk....

Här kommer lite bilder från helgen iaf, hoppas ni kan förstå varför jag inte bloggat!

Tills nästa inlägg TAKE CARE
Glöm inte heller att följa mitt liv på min snap story

Snapchat: @directioner2367

Instagram: @sofiakyrkbergqvist

  • 184 Readers

Likes

Comments

Godmorgon Godmorgon! Just nu ligger jag i sängen och ska "plugga" men har sjukt ont i huvudet så jag orkar inte plugga :/ kanske borde plugga då jag fick underkänt på provet vi hade förra fredagen :( Det roliga är att jag ALDRIG fått underkänt i ett ämne eller ett prov i hela mitt liv, tills i fredags då vi hade teori prov om nageln och alla ben i handen osv. Jag har så svårt för naglar i skolan för asså man måste sitta stilla länge, va koncentrerad och noggrann. Problemet är också det att naglar är så tråkigt :( Därför har jag inte heller bloggat på 6 dagar för denna veckan i skolan har jag vart tvungen att fokusera på skolan, men ska som sagt göra omprov på tisdag så håll tummarna nu för mig.


Vad händer idag då? Jo det är såhär att jag ska städa rummet och packa för ikväll ska jag till två kompisar från klassen, där ska vi göra oss iordning för att sedan ikväll dra på fest ;) En kompis till Jenny och Tilde har 18års fest så då ska vi dit och fira, dricka lite och ha as kul. Det enda problemet är att man ska ha på sig det galnaste i sin garderob, jag har typ en korsett och den vägar jag gå om kring i så måste leta lite kläder också. Men antar att det kommer lite bilder från kvällen och helgen imorgon <3


Tills nästa inlägg TAKE CARE

För att följa mitt liv utöver bloggen följ mina sociala medier


Snapchat: @directioner2367

Instagram: @sofiakyrkbergqvist

Likes

Comments

Hej hej! Asså jag ber så hemskt mycket om ursäkt för att jag inte bloggat något all på hela veckan. Jag ska inte komma med bortförklaringar för jag har helt enkelt inte pallat blogga för det har varit väldigt mycket i skolan och med vänner. Plus att det var ganska skönt att bara pausa lite från bloggandet. Man vad har hänt under veckan?

Det som har hänt är att jag varit i skolan varje dag, igår åkte jag dock hem tidigare för va likblek och det bara rann svett från min panna samt att de kändes som att jag skulle spy när jag satt på tåget hem men jag spydde aldrig så de va lugnt. I torsdags var jag på stan med min fina Tyra och fikade samt shoppade lite. Sedan har det inte hänt något mer i veckan, jag har bara legat hemma i sängen och pluggat varje dag. Vad händer idag då?

Jo idag ska jag till stan i Alingsås och antagligen träffa Tyra igen för jag behöver nya underkläder :) Så det ska in och handlas. Efter det ska jag verkligen inte göra något alls ikväll antagligen blir det bara en mysig hemma kväll för mig, ska även göra klart en inlämning ikväll !

Tills nästa inlägg TAKE CARE <3

Vill ni även följa mitt liv utöver bloggen följ då mig på sociala medier

Snapchat: @directioner2367

Instagram: @sofiakyrkbergqvist

Likes

Comments

Denna dagen är en lat dag, jag har typ bara legat i sängen och inte gjort ett piss! Nu ligger jag o kollar på hoppningen samt kollar lite på mobilen :) Föresten vilket är erat favorit ekipage? Mitt är Douglas och Zacramento.


Resten av dagen fortsätter antagligen på samma sätt <3

Tills nästa inlägg TAKE CARE <3

Snapchat: @directioner2367

Instagram: @Sofiakyrkbergqvist

Likes

Comments

Min all time sångare, Blackbear (Matthew Tyler Musto) asså han och hans låtar! Helt sick ni måste lyssna han är helt gudomlig.

Min favorit lår med blackbear är helt klart Do re mi

Likes

Comments

Asså detta är verkligen en av mina favorit outfits!

Tröjan är från Gina Tricot och på den står det (She needed a hero, so that’s what she became)

Solglasögonen är också från Gina Tricot

Byxorna är från Styleamore.se (sponsrat) byxorna är svarta, vita och röda med knappar på sidorna!
Använder ni rabatt koden SOFIA15 får ni 15% rabatt på hela sortimentet utom rea saker :) länk till sidan har ni här.

https://styleamore.se/

Likes

Comments

Hej hej! Idag var jag hos frisören och klippte mig, det var lite mer än 1 dm som rök. Jag känner mig så fräsch och som ny typ haha nä men känner mig lite som en annan person.

Här har ni mitt hår före klippningen, som ni ser är det ändå ganska långt men man kan se dom slitna topparna och det tunna håret. Jag har alltså färgat håret så ofta att de gått av allt mer och mer, jag bleker alltså mitt hår lite fram och tillbaka bara för att jag älskar att testa nya färger. Som ni också ser på denna bilden ser min utväxt sjukt ljus ut, både för att bilden inte är tagen med blixt samt håret är tovigt.

Och här har ni slut resultatet, är sjukt nöjd och vill tacka min frisör för han alltid gör ett grymt jobb! Denna bilden är tagen med blixt därför ser hårfärgen annorlunda ut men lovar har ej färgat håret, det gör jag i mars.


Tills nästa inlägg TAKE CARE <333

Om ni vill följa mitt liv ännu mer än bara på bloggen, adda då min snapchat.

Snapchat: @directioner2367

Instagram: @sofiakyrkbergqvist

Likes

Comments