Sain kuulla entisistä elämistäni

Tuntuu että viime viikkoina on tapahtunut yhtä sun toista mielenkiintoista. Olen nyt puhunut vaikka kuinka monen samanhenkisen ihmisen kanssa näistä henkisistä jutuista.
Minuun otti sähköpostilla yhteyttä eräs mies, joka oli katsonut youtube videoitani. Aloimme sitten keskustella näistä henkisistä, ja muistakin asioista, esim terveydestä yms. Hän sitten ajatteli että olisi hyvä esitellä minut myös eräälle toiselle miehelle, joka on ollut näissä "henkisissä piireissä" paljon pinnalla, ja joka tuntee paljon ihmisiä. Tuo mies on nimeltään Pauli, ja olin juuri tänään hänen haastattelussaan. Pauli siis pitää sellaista Paulin pakeilla haastattelu-ohjelmaa, jossa hän haastattelee erilaisia henkisiä ihmisiä. Minäkin sain kunnian tulla haastateltavaksi, ja tänään aamulla tehtiin skypen kautta haastattelu.

En vielä tiedä milloin minun haastatteluni julkaistaan tuolla RTV:ssä, sillä minua ennen haastateltiin useaa muutakin ihmistä. Ilmoitan kyllä tännekin sitten kun haastatteluni tulee näkyville, ja pistän teille linkkiä siihen. Jos haluatte käydä kurkkaamassa muita RTV:n juttuja, sekä Paulin haastatteluita, niin Tässä linkki RTV:n youtube kanavalle. Sieltä löytyy paljon mielenkiintoisia haastatteluita, ja mikäli nämä henkiset jutut kiinnostaa, niin varmasti löytyy jokaiselle jotain.

Kun aloimme Paulin kanssa juttelemaan facebookissa, molemmille tuli sellainen tuttuuden tunne, että olemme tavanneet ennenkin. Paulilla on kehittynyt tässä vuosien myötä kyky nähdä ihmisten kuvien perusteella, että ovatko he "vanhoja tuttuja". Silmät on sielun peili, ja Pauli pystyy aina näkemään ihmisten silmistä että tunteeko hän heidät vai ei. Aloimme sitten pohtia että mitäköhän yhteisiä elämiä meillä mahdollisesti voisi olla. Paulilla on myös ollut kova kiinnostus esimerkiksi Atlantikseen, ja muistattekin varmaan että siitähän minäkin täällä usein höpötän. Pauli kertoi että on tässä elämässään tavannut useita entisten elämiensä tyttäriä, ja että hänellä tuli tunne että minäkin voisin olla yksi heistä. Ihan ensimmäisen kerran kun näin Paulin kuvan, minulle tuli sellainen isällinen tunne. Pauli tuntee monia henkisiä ihmisiä, ja hän kysyikin sitten eräältä naiselta, että näkeekö hän meillä yhteisiä elämiä. Tuo nainen on hyvin henkinen ihminen joka näkee mm. juuri ihmisten edellisiä elämiä. Muistaakseni myös tuo kyseinen nainen on ollut jossakin elämässä Paulin tytär.

Selvisi että meillä on ollut monia yhteisiä entisiä elämiä, ja niitä löytyikin heti peräti kolme kappaletta. Ensimmäinen mistä kuulimme, oli elämä Atlantiksella, ilmeisesti silloin kun Atlantis alkoi tuhoutumaan. En tiedä mitkä olivat roolimme toisillemme siinä elämässä, sillä sitä ei kerrottu. Minä olin siinä elämässä ilmeisesti nuori nainen, en välttämättä edes vielä aikuinen. Työskentelin eläimien ja deevojen kanssa. Pakko sanoa että en ollut yhtään yllättynyt tästä eläinten kanssa työskentelystä, sillä eläimethän ovat tässäkin elämässä olleet aina iso osa elämääni.

Tuo entisten elämien näkijä nainen kertoi, kuinka tässä näyssä hän näki että joka paikassa oli paljon savua ja tuhkaa. Olin ilmeisesti lähtenyt pakoon tuota Atlantiksen tuhoa, ja pakomatkallani olin törmännyt joukkoon lapsia. Nuo lapset olivat hylättyjä, tai jostain syystä he eivät olleet vanhempiensa seurassa, vaan olivat keskenään. Lapset sitten lähtivät minun mukaani, sillä olin kuulemma niin kiltti, että he luottivat minuun. Vein osan lapsista sitten Paulille, ja osan kanssa pakenin toisaalle. Pauli ratsasti paikalle isolla ruskealla hevosella, ja hänen kyytiinsä ei muistaakseni mahtunut kuin yksi tai kaksi lasta. Pakenin sitten muiden lasten kanssa johonkin noutopaikkaan, mistä jokin alus tuli sitten hakemaan meidät turvaan.

Kun kerroin tästä elämästä äidilleni, hän mietti että olisikohan hän voinut olla yksi näistä lapsista jotka lähtivät Paulin mukana, ja olisivatkohan he mahdollisesti paenneet Egyptiin saakka. Atlantikselta nimittäin pakeni monta ihmistä ennen kuin se tuhoutui, ja iso osa niistä ihmisistä päätyi juurikin Egyptiin. Äitinihän on kuullut aikoinaan eräältä selvänäkijältä, että on joskus elänyt egyptissä.

Toinen yhteinen elämämme oli Apassi-heimossa, jossa Pauli oli heimopäällikkönä. Paulin vaimo oli minun tätini, ja Pauli on tässäkin elämässä naimisissa intiaani-elämänsä vaimon kanssa. Saimme myös tietää, kuka oli sen elämän äitini. Meillä on itseasiassa sellainen facebook ryhmäkin, jossa on näitä inkkari-elämän ihmisiä. Nyt kun maapallo on siirtymässä tähän uuteen kulta-aikaan, on täällä valtavasti näitä valotyöntekijöitä, ja ihmiset löytävät näitä sieluryhmien ja perheiden jäseniä valtavalla vauhdilla. On tarkoitettukin niin, sillä täällä on nyt paljon työtä tehtävänä, ja siksi löydämme nyt paljon näitä "vanhoja tuttuja".

Minun nimeni oli tuossa apassi-elämässä Eloisa Aurinko, ja sain itseasiassa kuulla tuon nimen muistaakseni juuri nimipäivänäni, tai päivää sen jälkeen. Nuo inkkari-nimet on kyllä hauskoja, ja olenkin kuullut jo vaikka kuinka monen ryhmäläisen inkkari-nimen. Siitä elämästä en tiedä tuon enempää, mutta varmasti siitäkin tulee tietoa myöhemmin.

Kolmas yhteinen elämämme oli preerialla 1800-luvulla. Pauli oli tuossa elämässä isäni. Perheeseemme kuului myös äiti ja minulla oli sisko ja veli. Olemme saaneet tietoon kuka oli tuon elämän siskoni, ja Pauli onkin tuntenut hänet jo vuosia. Heilläkin on muitakin yhteisiä elämiä takanaan. Näkijä joka kertoi tuosta elämästä sanoi muistaakseni suunnilleen näin: Pauli oli huomattavasti vanhempi kuin vaimonsa, ja tämän vaimon perhe ei asiaa suostunut hyväksymään. He lähtivät sitten vankkureilla pois tuon vaimon perheen luolta, ja saivat kolme lasta. Molemmat perheen tytöistä tulivat myöhemmin koti-äideiksi, ja elivät onnellista elämää preerialla.

Ei siis ihmekään, että tämä koti-rouvailu on maistunut tässäkin elämässä.

Kerroin itseasiassa juuri mökillä ollessani isälleni näistä elämistä, ja isäni teki hauskan huomion. En ollut vielä kertonut tästä preeriaelämästä muuta kuin sen, että siinä elämässä Pauli oli isäni. Kun olin kertonut tämän, niin isäni sanoi jotakuinkin näin: "teillä taisi olla sellaiset isot vankkurit, ja sinusta tuli uudis-asukkaan vaimo, ja kotiäiti".

Meni siis täysin nappiin tuo isäni aavistus, vaikka en ollut kerennyt kertoa hänelle vielä mitään. Isänikin siis näkee välillä näitä ihmisten entisiä elämiä, ja tämäkin jo todisti sen. Jos aiemmin olisi käynyt tämmöistä, olisi varmasti kaikki ihokarvani nousseet pystyyn, mutta nykyään nämä on jo ihan perus juttuja.

Siinäpäs oli nyt lyhyesti vähän noista mun entisistä elämistä. Ajattelin että voisin joskus käydä ottamassa tulkinnan joltakin näistä mun inkkari-elämän tutuista, sillä heistä muutamat näkevät entisiä elämiä.

Ihanaa viikkoa kaikille!

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Jenni,
Mielenkiintoinen postaus, tällaisia juttuja on aina tosi jännää lukea!
poseland.fi/jenniseveriina
SofiaKeitaanranta
SofiaKeitaanranta,
Kiitos Jenni! Mukava kuulla 😊
nouw.com/sofiakeitaanranta
Rosa
,
Moi! 🙂 Olen katsonut youtube-videoitasi ja yhdeltä videolta sain sellaisen kuvan, etteivät läheiset aina ymmärrä kiinnostustasi henkisiin asioihin. Kysyn ihan suoraan siis, että kiinnostaisiko uudet henkiset ystävät? Itse kaipaisin kovasti samanhenkisiä juttukavereita. En ole someissa mutta whastapp tietysti löytyy. (Toivottavasti vastaat jotain vaikka et lisää kavereita kaipaisikaan.) 😊
SofiaKeitaanranta
SofiaKeitaanranta,
Heips! Kiva kuulla että olet katsonut videoitani. Uudet ystävät ovat aina tervetulleita, varsinkin jos on kiinnostunut myös näistä henkisistä jutuista 😊 Jos joskus päätät liittyä esim facebookkiin tai instaan, niin siellä olisi toki helppo rupatella. Voit myös vaikka laittaa mulle sähköpostia ja katsotaan jos vaihdettaisiin numeroita ja siirrettäisiin keskustelu whasappiin 😊 mun sähköposti on [email protected]
nouw.com/sofiakeitaanranta
IP: 2a01:4f9:4a:2ead::2