Header


​Jag har länge letat efter ett smaksatt proteinpulver utan något äckelpäckel sötningsmedel i, dels för att jag inte tål sötningsmedel, jag blir jätte dålig men även för att jag inte tycker det hör hemma i kroppen, smakar riktigt illa gör det också. Har tidigare provat Whey 80, naturell smak men inte heller det kunde jag dricka pga smaken, jag är nog lite kräsen.

Jag får tyvärr inte i mig tillräckligt med protein då jag dels inte äter kött, tål inte ägg och tycker att kvarg och keso smakar som toapapper så jag tänkte dricka detta ca 2 gånger per dag.


Hittade iallafall på Holistics proteinpulver och efter att ha frågat snällt så fick jag några provpåsar hemskickade i smakerna vanilj, päron samt banan/kokos. Blandade det med en mjölkdryck från Skånemejerier med mindre kolhydrater och lite mer protein, ingen jätte stor skillnad från vanlig mjölk skulle jag säga, men jag fick lov att testa. Ang proteinpulvret så var det päronsmaken som jag tyckte bäst om och har därför beställt en stor förpackning.Päron - Ganska god faktiskt! Smakar nästan lite päronsplitt!


Banan-kokos - Luktar lite lätt kokos men smakar mest banan, syntetisk banan. Inget som föll mig i smaken.


Vanilj - Skulle vilja ha mer vaniljsmak men helt okej i smak ändå.


Likes

Comments


​Idag åt vi middag på Big Street BBQ & Bar i Rättvik tillsammans med min familj, moster med familj och mammas kusin och hennes fru. Trevlig!
Likes

Comments