REKLAME

For noen måneder siden ble jeg kontaktet av eopenmarket angående et samarbeid med Purito produktene som er deres eget merke, ikke lenge etter den første mailen tikket det også inn en mail fra Purito selv med samme spørsmål. Tidligere har jeg kun testet BB kremen deres, dette var da flere år tilbake. Jeg har derfor ikke så mye erfaring med dette merket fra tidligere, så har ærlig ikke hatt noe interesse før nå som de endelig har begynt å få litt flere produkter inn!

Navnet Purito er en sammensetning av PURI (rensing/purifying) + TO (jord/solid som i kinesisk uttale) å gi naturlig som mulig, det er et ganske "ungt" koreansk merke. De har få produkter, som har vært på markedet en stund men kanskje ikke gjort seg så kjent. Merket er cruelty-free, uten parabener, etanol, overflateaktive stoffer, kunstige fargestoffer, parfyme, trietanolamin, ftalin, triclosan, petrokjemikalier, benzoylperoksid. Et ganske rent merke der de velger ingredienser med omhu og kjærlighet.

Jeg fikk tilsendt en kupong som kunne bli brukt på hjemmesiden deres, avtalen var at jeg skulle velge ut to produkter fra Purito linjen. Om jeg hadde noe mer poeng til overs kunne jeg handle det jeg ønsket, etter at jeg puttet oppi Defence Barrier pH Cleanser og Deep Sea Pure Water Cream la jeg til noen sheetmask for den tilsvarende summen jeg hadde igjen. Like etter jeg mottok pakken så jeg også at de hadde fått noen flere nye produkter, alle tre skulle jeg gjerne ha testet istedenfor. Haha, litt bom der men får eventuelt sjekke de ut senere. Da pakken landet på døren min hadde de tydeligvis lagt til enda et produkt fra Purito, Sea Buckthorn Vital 70 Cream. Hadde ikke forventet det så ble veldig glad, selv om jeg ikke hadde trengt den. Review på de to andre kommer etterhvert..

Jeg valgte rensen da den var ganske lik COSRX sin Low pH Good Morning Gel Clenser som jeg dessverre reagerte på, derfor tenkte jeg at Purito sin kunne være et godt alternativ. Har allerede noen renser som er med lav pH, men ingen som er i gel konsistens. Kan si så mye som at COSRX og Purito sin er helt utrolig like, både i konsistens og lukt. Nå brukte jeg ikke COSRX sin så veldig lenge, så jeg får ikke direkte satt de opp mot hverandre enn typisk det jeg har nevnt - inkludert at ingredienslisten til Purito sin er mye kortere og inneholder centella asiatica og royal jelly. Rensen er ikke syrefri da den inneholder en liten mengde citrus paradisi (grapefrukt) extract som er en lav form for vitamin c, så jeg ville anbefalt å bare bruke solbeskyttelse for å være sikker!

Konsistensen på denne er nesten som aloe vera vil jeg si, veldig tynn og behagelig å bruke! Du kan fint skumme den opp om ønskelig, men personlig foretrekker jeg å bare såvidt skumme den opp før jeg påfører den på huden. Hender jeg bare putter en ert i hendene, eller kanskje litt mer enn en ert da jeg liker å bruke mye av denne - blande med litt vann, så på tørt ansikt. Jeg har brukt den nesten hver morgen og kveld helt siden jeg mottok den, så snart i to måneder. Kommer ikke på noe negativt å si om den for å være ærlig, enn at jeg synes den åpningen er små irriterende. Hullet er ganske lite, så du må klemme litt for å få ut produktet, ikke at det egentlig er en dårlig ting. Men, dere skjønner hva jeg mener. Denne renser huden uten å strippe den for fukt, veldig ideelt rens på morgen og på vintertid. Etter rens føles huden alltid så ren, forfriskende og myk. Tuben er på 150 ml så lik den fra COSRX, prisen er litt dyrere - men, det er snakk om kanskje 10-20 kroner avhengig av hvor du kjøper produktet fra.

Den har en liten tea tree ish lukt, men ikke så rart da den inneholder dette. Dog ikke på langt nær så mye lukt som COSRX sin, så denne synes jeg er mer behagelig å bruke! Purito sin lukt føler jeg på en måte forsvinner litt og litt jo mer jeg bruker den, så i lengden lukter den egentlig ingenting. Fant aldri ut hvorfor jeg reagerte på COSRX sin, hehe. Ingredienslisten på Purito sin er også mye kortere som sagt og renere vil jeg si, ikke vegansk da den inneholder royal jelly (!) Vet ærlig ikke hva mer jeg skal si om den enn at jeg liker den, dette er min første gel rens og blir derfor litt vanskelig å skrive mer om det siden jeg ikke har testet så mange i denne konsistensen. Har hørt at mange med fet hudtype foretrekker gel rens istedenfor de som er i skum, hvorfor har jeg egentlig ikke lest meg opp på. Men, en gel rens er samme som en skumrens - rens nummer to i dobbelt rens metoden! Rensen har jeg stående ved vasken, mest for at det er lettere tilgjengelig for meg å bruke den og ikke minst at J skal huske at det er denne rensen som skal brukes. Hahah, ja jeg får han til å teste samme produkter som meg så lenge det kan passe hans hudtype. På denne måten får jeg også vite hvordan det passer hans kombinasjonshud! Har hendt at jeg og har brukt den til å bare vaske hendene med, fungerer bra uten å tørke ut hendene også. Siden den er en gel føler jeg den er drøyere, men samtidig tar man jo mye mer mengde av produktet enn om det var i skum som man ofte trenger en liten ert av før man skummer den opp. Og siden jeg sjelden skummer denne opp så blir det jo litt som blir brukt, jeg har ikke noe imot dette da jeg fint kan få brukt opp en del renser som er liggende.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

Jeg nærmer meg slutten på denne oljerensen, så tenkte det nok var på tide å få skrevet reviewen. Dette er min aller første oljerens i fast form, en såkalt "cleansing balm". Helt samme funksjon som cleansing oil bare i fast form altså. Fast eller flytende, egenskapen er den samme - å fjerne sminke, solkrem, skitt og puss fra ansiktet og rense porene. Er veldig usikker på hva jeg foretrekker av fast og flytende, nå har jeg brukt flytende mye lengre så er jo det jeg er mest kjent med. Men her er det nok veldig smak og behag, inkludert hva huden din liker best! Har forstått det sånn at til tross for fine ingredienser er det ikke alle som tåler de i flytende form i forhold til de som er i fast form. Så om du er en av de som ikke tåler de i flytende - kanskje teste en i fast?

Banila Co sine kommer i fire forskjellige typer:
Original - passer for kombinert til normal hudtype, denne er den mest kjente av alle de fire. Inneholder papaya ekstrakter for en mild eksfoliering, av alle tror jeg det er denne som er mest parfymert? Etter hva jeg har hørt. Radiance - passer for tørr hudtype. Inneholder 15% naturlig olje for å gi fuktighet til huden, og skal gi en brightening effekt til ansiktet. Resveratrol - passer for fet hudtype, inneholder druer og oliven olje ekstrakter for å gi fuktighet til huden. Renser og opp i tette porer. Inneholder ikke mineralolje. Purity - passer for sensitiv hudtype, inneholder mange botaniske ekstrakter som blant annet rosmarin, kamille, lavendel. Denne skal være solid for alle hudtyper og inneholder ikke mineralolje.

Siden jeg aldri hadde testet en fast form av oljerens var jeg litt redd for å reagere, ettersom det er så forskjellig fra person til person hva man kan reagere på. Hørte at mange syntes at originalen var så sterkt parfymert og de reagerte på den, de andre har og en parfymert lukt. Hvilken som var sterkest vet jeg ikke, men purity som jeg har, skulle være den med minst lukt. Derfor gikk jeg for den og angrer ikke et sekund på det! Denne er fri for fargestoffer, syntetiske dufter, alkohol, parabener og mineralolje, høres lovende ut eller hva?

Liker designet på produktet, kommer i en krukke med 100ml fast olje. Nå husker jeg ikke hvor lenge jeg har hatt min, men jeg har jo byttet frem og tilbake på fast og flytende så denne har vart en stund. Til tross for at både jeg og J også har brukt den! Liker forsovet at den kommer i skrulokk, men jeg hadde kanskje foretrukket en sånn åpne lukke boks som den nye Heimish sin cleansing balm har kommet med. Det virker mye lettere når man står på badet med hender full av olje og skal lukke igjen produktet, synes nå ihvertfall jeg. Ellers synes jeg løsningen er fin, det kommer med et beskyttende topplokk og oppå der ligger det en spatula til å ta ut produktet med. Anbefaler å bruke denne så produktet holder seg hygienisk og du slipper mer bakterier i, enn det som kunne ha kommet! Tørker alltid av min spatula etter bruk med litt papir før jeg legger den tilbake. Vil si denne er veldig reisevennlig med tanke på krukken og spatulaen, så lite sjans for lekkasje.

Produktet er i fast form når du tar den den ut av krukken, jeg tar sånn ca. den mengden som er vist på bildet - hender jeg bruker mer om jeg har hatt sminke eller skal olje-massere ansiktet. Etter det fordeler jeg litt i pannen, hvert skinn, hake og litt på nesen. Varierer hvor jeg begynner å massere egentlig, men har jeg sminke tar jeg alltid øyene sist siden jeg kan bli litt tåkete i synet av massasjen. Har ikke merket mye til at denne svir i øyene, men får du i litt vil den nå svi litt. Selv har jeg ikke fått brukt den mye på øynene da jeg ikke har brukt så mye øyesminke i det siste.
Når du begynner å massere den inn i ansiktet løsner det seg opp til olje, ikke for tjukk eller tynn, veldig fin konsistens synes jeg! Etter alt er massert inn påfører jeg lunkent vann og masserer det mer inn i ansiktet, oljen begynner å løsne opp og blir en mer melke aktig konsistens og farge. Etter dette er det viktig å alltid gå over med en vanlig skumrens, dette er rett og slett for at man ikke skal få et belegg med olje over huden. Dobbel rens er absolutt å anbefale hver kveld, sminke eller ei! Jeg kan love du vil merke hvor mye renere huden din blir etter dobbel rens i en lengre periode, ikke minst vil du se at porene dine vil bli renere. Det hender såklart jeg ikke alltid rekker å ta en dobbel rens, men jeg passer da på å få tatt det på morgen - er anbefalt med dobbel rens hver kveld, men hender jeg gjør det noen morgener også om jeg føler for det. På morgen masserer jeg ikke like lenge som på kvelden, ikke at du trenger å massere i flere minutter på kvelden heller med mindre du ikke føler for det. (Husk at om du masserer litt lenge så kan du få urenheter noen dager etter, eller dagen etter. Dette er ikke alltid på grunn av oljerensen, men det kan være urenheter som skal ut!)


Jeg kommer til å teste flere oljerenser i fast form ut, neste jeg skal åpne er Heimish sin som jeg har gledet meg så mye til å teste. Lest mye skryt om den. Eneste som tydeligvis var negativt var at lukten var ganske sterk, så lurer på hvordan jeg vil like den. Etter det håper jeg og å finne andre jeg kan teste, om jeg ikke finner noen går jeg garantert tilbake til denne. Så om du er på utkikk etter å teste en oljerens i fast form kan jeg anbefale denne, selv om det er den eneste jeg har testet til nå.

Likes

Comments

REKLAME FOR MYKOREANMAKEUP

Denne toneren har overraskende nok blitt en av mine favoritter innenfor toner kategorien, jeg er på min andre flaske og det er ikke ofte noe sånt skjer. Tror ærlig dette er min tredje eller fjerde koreansk toner som jeg har beholdt for å teste videre eller holde meg til, var dog veldig usikker på denne i starten og dømte den litt vell tidlig. En av grunnene til at jeg først kjøpte den var rett og slett på grunn av designet, altså. Se så fin den er da! Synes den er så stilren og fancy, er til og med plast og ikke glass. Så jepp, jeg kjøpte den mest på grunn av designet da jeg så den på eBay. Etter jeg og J fullførte første flaske så fant vi begge ut at vi nok måtte ha en flaske nummer to! (Første kjøp var ikke sponset)

Soon Jung serien er laget for de med super sensitiv hudtilstand og skal passe alle hudtyper, jeg har til nå testet denne toneren og cica balm produktet i serien. Er blitt veldig glad i begge produktene som dere nok kan forstå, review på cica balm vil antagelivis komme etterhvert - eller så legger jeg bare ut en kort review på instagram som jeg ellers pleier å gjøre... Nok om det, tilbake til denne toneren!

Den har en pH verdi på 5,5 - noe som ligger nær det normale pH nivået i huden vår, jeg vet noen av dere er veldig bevisst på pH verdien på både rens og toner. Har ærlig ikke vært så nøye på dette, men i det siste har jeg begynt med det. Særlig når det kommer til rens, da jeg merker forskjellen på høy og lav pH godt. Når det kommer til toner er jeg såklart bevisst om jeg skal bruke noen form for syre. Produktet inneholder panthenol og madacassoside som holder hudens barriere, styrker og helbreder skadet hud. Toneren er hypo-allergi testet også, det kan såklart ikke være noen garanti for at man likevel ikke kan reagere på den. For det kan uheldigvis skje, uansett om produktet er "rent" og mild eller ei.

Grunnen til at jeg liker denne toneren er rett og slett for at den passer perfekt til å bruke før sheetmask eller syre serumer. pH verdien er perfekt og den inneholder ikke noen aktive ingredienser, eller noen andre egenskaper enn å stabilisere huden - samt å "styrke" den. Så jeg vet at det skal mye til for å stresse opp huden min om dere skjønner? Den har vært en god toner når huden min har slått seg vrang, hender jeg også har brukt den for litt ekstra fuktighet. Et lag gir ikke direkte mye form for fukt, men om du legger på 4-7 lag gir den en liiten ekstra boost føler nå jeg!

WATER, PROPANEDIOL, GLYCERIN, BETAINE, PANTHENOL, MADECASSOSIDE, CAMELLIA SINENSIS LEAF EXTRACT, SCUTELLARIA BAICALENSIS ROOT EXTRACT, 1,2-HEXANEDIOL, BUTYLENE GLYCOL, ETHYLHEXYLGLYCERIN, CARBOMER, POLYGLYCERIN-3, DISODIUM EDTA

Flasken rommer 180 ml, noe som jeg synes er passelig for en toner. Konsistensen er rennende som vann og lukter nada. Personlig så bruker jeg denne når jeg føler for det uavhengig om det er morgen eller kveld, men mest blir den nok brukt før syre serum eller sheetmask. Vet mange liker å legge på ampoule, essence eller serum før en sheetmask - men personlig så liker jeg best å holde det enkelt med en toner, så sheetmask. Grunnen er enkelt å greit for at jeg da kan skille om det er sheetmasken jeg reagerer på eller ikke. Har jeg lagt på andre produkter før, kan det være kombinasjonen med sheetmasken og de andre produktene - noe som da kan være litt vanskelig å finne ut. Selv kjæresten min har blitt glad i denne!

En toner jeg garantert vil anbefale om du er på utkikk etter en helt enkel toner som skal gjøre jobben sin uten noe mer enn det. Som første gangs toner fungerer den utmerket. Ikke noe form for syre, 14 milde ingredienser og ikke noe alkohol som jeg kunne se - eller føle! Den roer ned irritert hud også, dette merker jeg og J veldig godt. Kommer nok til teste mer fra serien ut etterhvert, og til dere som nok vil lure så har jeg ikke byttet ut denne med Klairs. Tvert imot er Klairs og denne blitt mine to favoritt tonere til nå! Trenger du dog mer fukt og hint av glød ville jeg garantert gått for Klairs sin, den gir mer fukt til huden med ett lag enn hva denne fra Etude House gjør. Ett lag med Klairs blir kanskje som 4-5 lag med denne.


A707BDCE-6B2E-4D72-B471B6A01B093D3E-51FB4065-4DD4-4221-8ED424DE03F35B7A

Likes

Comments

Okei, denne her dømte jeg litt for raskt for å si det sånn. Jeg kan ikke huske hvorfor jeg kjøpte den i første omgang, tror kanskje det var på grunn av at jeg hadde hørt så mye skryt om ciracle merket? Er ihvertfall en god stund siden jeg kjøpte den, hadde den og åpnet en stund - men, syntes den var super ubehagelig å bruke og syntes bare ikke den var god. Rundt juni tror jeg, tok jeg den frem igjen. Og siden da har jeg nesten brukt den hver dag, jeg bytter frem og tilbake på denne og banila co sin. Skrev forresten et innlegg angående mine renseoljer her, innlegget ble skrevet i juli og dere kan jo se hvor mye jeg hadde da. Nå har jeg og fått hjelp av Jonas til å bruke den, hehe.

Vi kan først starte med pakningen, jeg elsker enkle pakninger som bare ser enkel men likevel litt eksklusiv ut. Så ja, denne pakningen synes jeg faktisk er fin. Kanskje litt kjedelig for noen, men veldig fin for min del! Som andre renseoljer så er det pumpe form, konsistensen er ikke like tynn som for eksempel den fra skinfood - eller, den er på en måte tynn men jo mer du masserer jo tykkere blir den nesten føler jeg? Likte ihvertfall ikke konsistensen i begynnelsen, men jo mer jeg brukte den jo mer ble jeg jo vandt til den. Så nå føles den egentlig bare behagelig ut. Jonas synes derimot den er for rennende for hans preferanse. Renseoljen har en sånn "herbal" lukt, men ikke så sterk at jeg har noe imot det. Som oftest er jeg ikke så glad i disse "herbal" "urte" luktene...

Ingredienslisten på denne er og en av de korteste jeg har sett for renseoljer med kun 12 ingredienser, både positivt og negativt. Ser på cosDNA at en av ingrediensene som er listet opp har 5 på acne og 3 på trigger, vet folk ofte da holder seg unna. Selv har jeg egentlig aldri gjort dette da jeg vet det er så forskjellig fra person til person om man vil reagere, jeg har ikke reagert på denne ingrediensen - og det har heller ikke Jonas gjort, som lettere får kviser enn meg. Inneholder også mineral olje som jeg vet noen reagerer på, her er det også delte meninger om akkurat denne ingrediensen. Så dere må selv vurdere og se an hva som passer!

Jeg føler renseoljen er mild for meg, men samtidig effektiv til å fjerne smusk og sminke som vannfast mascara. Bruker rundt 3-4 pumper for hele ansiktet mitt, masserer i noen få minutter før jeg påfører vann og masserer det inn. Når du tilsetter vann blir konsistensen som rennende melk. Mens ansiktet mitt forsatt er våt, går jeg over med en vanlig skumrens for å fjerne siste rest av oljerensen. Renseoljen virker ikke uttørrende på huden min da jeg har prøvd å tørke meg tørr etter oljerens og før skumrens, så for meg er denne oljerensen bedre enn forventet. Om jeg derimot kjøper den på nytt er nok et valg jeg må ta etterhvert, har nok undervurdert denne altså - men da vet jeg at den er et av de jeg kan gå tilbake til om jeg trenger en oljerens.

Likes

Comments

ANNONSE

Hei dere, må beklage for fraværet på bloggen. Jeg har vært sykt en god stund, men og hatt mye å gjøre med leiligheten. Som noen av dere vet så har jeg og Jonas flyttet inn i sammen, jeg flyttet inn i leiligheten litt før han. Så flyttet han inn i august, helt siden da har det vært mye frem og tilbake med både leilighet og jobb for han. Vi hadde ikke noen form for klesskap, så alt av tøy har og ligger enda i mange poser. Hehe, tar litt tid å få pakket ut - men også det å få vasket, samt organisert det skikkelig. Jeg har forsovet hatt innlegget for sheetmask empties ferdig sånn at jeg kunne publisert det siste dag fra sist måneden, hvorfor jeg ikke har gjort det aner jeg ikke. Vil tro det bare er latskap, men si gjerne ifra om noen ønsker at jeg skal publisere det så skal jeg gjøre det! Dere kan se sånn ca. hvilken masker jeg har brukt via dette bilde som jeg la ut på instagram, der ser dere også produkter jeg endelig har klart å få tømt!

Uansett, for litt siden ble jeg kontaktet av Oriko.no - de lurte på om de ikke kunne sende meg noen produkter fra nettbutikken deres fra Thank You Farmer merket! Siden jeg ikke har testet noe fra dette merket før, men har vurdert da jeg ikke har hørt så mye om det, takket jeg gledelig ja! Det er alltid så gøy å teste produkter som ikke er super hyped up, og som ikke alle alltid snakker om. Misforstå meg rett, jeg synes også det er gøy å teste produkter som er mye snakket om og er populære.

Ble veldig overrasket da jeg mottok pakken, super hyggelig av dem å sende meg så å si en rutine! Det setter jeg super stor pris på, så tusen takk til damene hos oriko! ♥ Jeg kan fortelle kort om nettbutikken så dere får et lite innsyn i hvem de er, hva de selger og sånt. Oriko er en familiedrevet nettbutikk i Norge som offisielt åpnet i juni. Her selger de koreanske produkter fra blant annet Thank You Farmer, Holika Holika, Sesamis, LALA og Rooicell. De tre siste merkene har jeg selv aldri hørt om, men Sesamis ser veldig spennende ut! For øyeblikket sender de kun ut til Norge, men forhåpentligvis vil dette endre seg etterhvert. Fri frakt når du handler for over 500,- siden de har lager i Norge trenger dere ikke å tenke på toll i det hele tatt! Leveringstid er på rundt 1-3 arbeidsdager. De har ofte kampanje bytte hver 2-3 uke der de ofte kjører fri frakt eller spesielle tilbud, så følg de gjerne på facebook eller instagram for tilbud og nyheter.

Tenkte jeg skulle vise dere hva jeg fikk i pakken, toneren har jeg allerede begynt å teste ut så en review på den kommer om ikke lenge til. Jeg kommer mest sannsynligvis til å lage en review av alle produktene, med tiden såklart da det tar tid å få testet produkter skikkelig, og ikke minst så tar det tid å innføre produkter også! Kommer til å gå mer inn på merket når jeg har fått testet det mer, men kort fortalt er det et ganske nytt merke som ble stiftet for 2-3 år siden om jeg ikke tar helt feil. De tester ikke på dyr og bruker naturlige ingredienser.

THANK YOU FARMER - TRUE WATER DEEP COTTON MASK

Sheetmask! Alltid greit å ha liggende eller hva? Jeg har blitt litt flinkere de siste månedene med å bruke sheetmask enn det jeg var tidligere, det er ikke sånn at det krever super mye tid - men likevel kan det være litt "ork". Disse er ment for å gi huden en fuktighets boost, om huden føles tørr, trett og grov. Noe mange kanskje kan føler nå som vi er i en høst måned. Var så heldig å få tilsendt to av disse, så en av dem går til kjæresten som liker sheetmask mer enn meg! Er så gøy å ha fått med han på lik bølgelengde som meg. På den måten får jeg brukt produktene jeg har fortere opp, også er det jo super koselig å gjøre rutinen sammen. Denne skal jeg få testet om ikke så lenge til, reviewen legger jeg nok ut på instagram så følg meg gjerne her.

THANK YOU FARMER - BACK TO ICELAND CLEANSING FOAM

En rens som inneholder ekstrakt fra islandsk mose som virker fuktgivende for huden, samtidig som den er mild og renser huden grundig. Islandsk mose altså, veldig interessant ingrediens. Har aldri brukt noe med denne ekstrakten før om jeg husker rett. Første gang jeg hørte om det var faktisk i rensevannet fra samme serie, som jeg vurderte å kjøpe. Testet denne raskt på hånda, rensen er en lett kremet konsistens vil jeg si. Litt sånn svak grønn sølv farge? Ganske kult. Skummes lett opp, og huden føles glatt og ikke strippet for fukt! Gleder meg til å se hvordan denne er for ansiktet. Den har en parfymert lukt, ikke super sterk - men nå vet jeg ikke hvordan den vil være når man bruker den. Så det får vi se! Både jeg og kjæresten skal forresten teste mesteparten av produktene i sammen, siden han har kombi hudtype så tenkte jeg det kan være greit med hans innspill også. Får nå se hvor bra de tilbakemeldingene hans er da, hehe. (Jeg har forsatt normal hudtype med tilstand som variere med årstidene, til dere som måtte spørre).

THANK YOU FARMER - TRUE WATER DEEP TONER

Først å fremst, dette merket har en så innmari kult og fint design på de fleste av produktene sine. For eksempel denne toneren, altså - bare se! Den føles så ekslusiv ut, selvfølgelig en mega ulempe for meg siden det er av hard glass. Dere vet meg og glass... Produktet passer alle hudtyper, men de som har fet til kombi hud vil garantert ha best utnytte av denne da den gir fuktighet via vann. Du finner ingredienser som niacinamide, aloe vera ekstrakt, lakrisrot og hyaluronsyre. En toner som skal ha whitening og anti wrinkle effekt! Må nevne at det er listet opp med alkohol og parfyme i ingredienslisten også, noe jeg vet ikke alle er veldig begeistret for. Dette er jo veldig individuelt, noen har ikke noe i mot disse ingrediensene mens andre helst unngår dem. Jeg personlig luker de ikke ut, om det derimot er super parfymert vurderer jeg produktet. Denne har jeg ikke helt klart å sette fingeren på, enten er det alkohol/antibac duft - eller så er det noe helt annet jeg bare ikke kan finne ut av, kommer tilbake med det i reviewen min. Konsistensen er lett flytende væske, tynn nesten som vann! Forfriskende å påføre, etterlater huden min fuktet og glatt sånn at det føles jevnt. Kjempepluss med at det er en pumpeflaske, kan brukes både hender og pads for denne.

THANK YOU FARMER - TRUE WATER DEEP SERUM

I forhold til toneren er denne faktisk i hard plast! Produktet er på lik linje som toneren, så den skal love det samme med fuktighet og anti aldring, inkludert skal denne skape en beskyttende barriere for huden med ingrediensen ceramide 3. Lukter det samme som toneren bare litt mildere, grunnen kan kanskje være siden alkohol ikke er på listen her. Har en lett konsistens som kan virke litt "sticky" når du påfører og kjenner etter, dette kan såklart være annerledes på ansiktet enn hånda mi. Kjenner med en gang at denne gir fuktighet, ser også en ganske fin glød som blir etterlatt. Passer alle hudtyper denne og, men vil si at hele deep serien kan passe best til de som er dehydrert. Er du tørr vil det også fungerer, men da må du kompensere med litt ekstra fukt via fett også for å kanskje få optimal fukt til din huden.

THANK YOU FARMER - DEEP EMULSION

En emulsion har jeg ikke brukt på evigheter, eller jeg brukte opp en samples på Skinfood sin ginseng emulsion sist måned da. Denne kommer i glass som toneren, og samme som toneren har den en ganske lik lukt - kanskje litt sterkere faktisk? Når jeg lukter på det nå, føler jeg det mer kjennes ut som renhold-spray eller noe. Jeg kommer tilbake til lukten når jeg lager review som sagt, kan ikke sette fingren på luktene enda. Er en liten hat/elsk for den, for den er veldig forfriskende samtidig som den kanskje kan minne om antibac. Hele denne deep serien har samme design som dere ser, og alle kommer med pumpe funksjon som toneren. Det liker jeg veldig godt! Emulsion er veldig lett på huden og lett å smøre ut, huden blir fuktet og kjennes glatt ut. Inneholder ganske like ingredienser, men så klart litt forskjellig fra toner, serum til denne. Denne derimot inneholder silikon til dere som vil unngå dette, for meg har jeg aldri hatt noe i mot det - men vet dere som kan være acne prone sliter litt med det. Denne er så lett og legger seg veldig lett på huden som sagt, så ser for meg den vil være veldig fin under sminke om man ikke trenger mer enn en emulsion! Det skal jeg få testet ut også.

THANK YOU FARMER - TRUE WATER DEEP CREAM

De var også så greie å sende meg to kremer, veldig greit å få testet begge i deep serien. Vet ikke om dere ser konsistensen så godt? Den ser kjempe lett og gel ut sant? Den er forsovet ganske lett og litt gel aktig, men den er faktisk litt "tyngre" enn jeg trodde. Er huden din veldig tørr, sånn typ flasser og trenger fett, kan denne være god å bruke under en annen krem. Den har en litt "honning" konsistens, litt tykk men samtidig myk. Litt vanskelig å forklare, men kommer nok tilbake når jeg skriver review! Kjenner at denne legger seg som et fuktighets-skjold over huden min, forsatt lett - men jeg kjenner liksom at den er der og gir fuktighet. Lukter samme som resten av serien!

THANK YOU FARMER - TRUE WATER LIGHT GEL CREAM

Denne her skiller seg litt ut, lukter også annerledes. Parfymert, men en veldig god lukt! Denne passer bedre for dere med fet til kombi hud, lettere enn den andre og trekkes raskere inn. Ser for meg at kjæresten vil foretrekke denne fremfor den andre som dagkrem, muligens begge på kvelden? Jeg kan ikke vente med å få testet begge for å se hva jeg foretrekker! Nå er det jo høst, snaaart vinter, så valget mitt blir jo noe som passer for denne årstiden - det ville garantert vært annerledes om det hadde vært vår eller sommer.

· · ·

Jeg er super takknemlig for denne pakken, så igjen tusen takk! Om noen har noen spørsmål angående produktene kan dere legge igjen en kommentar, eller kontakte Oriko selv. Gleder meg til å teste produktene for å se hvordan de fungerer for min hud.

En annen ting som jeg nok har sagt tidligere, siden jeg ikke er super aktiv på bloggen. Noe jeg nok ikke kommer til å bli så ofte, men mer når jeg føler jeg orker å skrive en review (hehe) så kommer jeg her! På instagram derimot er jeg mye mer aktiv, følg meg gjerne der for å få et innblikk av min hverdag, hudpleierutine og generelt produkter og. Jeg skriver noen ganger korte reviews på engelsk, og noen ganger review på vestlig produkter på norsk og engelsk. Bloggen min er mer for utdypende review, så derfor blir det mer en sjelden gang.

Jeg har forresten også klart å finne en rens som muligens har blitt en av mine favoritter, som er på hele 500ml (!!!) Den kommer jeg garantert til å skrive en review om. Denne er super mild, kan brukes på kroppen og har en pH på 5.5. Ellers tenkte jeg kanskje å lage et innlegg om hvordan man starter med syrer, samt hva jeg bruker når jeg har fått en reaksjon eller huden min har vært super irritert. Siden jeg i det siste ikke har vært i form så har huden min vært veldig sensitiv, men også skikkelig irritert og nuppete.

Design bloggen din - velg mellom mange ferdige maler på Nouw, eller lag din egen – pek og klikk - Klikk her

Likes

Comments

REKLAME

For ikke så alt for lenge siden nevnte jeg en av skinfood sine masker, tenker spesifikt på egg white pore mask som jeg ikke var så fornøyd med. Black sugar mask wash off var det en stund jeg likte og var fornøyd med, men for en tid tilbake siden ble jeg lei av den samtidig som den ble for røff. Derfor endte jeg først opp med å klikke meg denne rice masken hjem, da jeg hørte den hadde små riskorn i seg som kunne fungere som skrubb. Men altså, nei. For meg smelter bare alt sammen føler jeg, så den milde eksfolieringen føler jeg ikke engang skjer hos meg. Heldigvis fungerer Klaris sin gentle black sugar helt perfekt for min del, ikke for røff - men gjør samtidig en god jobb. Ble derfor litt skuffet over at rice ikke fungerte så bra, selv om det sier seg selv i navnet at det blir mer som en maske enn en skrubb. Jeg var derfor på vei til å stryke den vekk fra min maske rutine, helt til jeg kom på en ny ide å bruke den på!

Vet ikke om noen av dere har hørt om "shower mask" ? Uansett, så vet jeg for eksempel at make p:rem har en sånn maske som man skal bruke i dusjen. De fleste masker kan jo såklart brukes i dusjen uten at det skal være et så stort problem, noen er bare litt bedre enn andre. Make p:rem sin er jo laget for å kunne bruke i dusjen sånn at om du får vann på masken, så vil den ikke renne helt av med en gang, om dere forstår hva jeg mener. Ideen med shower mask er for å holde huden hydrert mens du dusjer med tanke på dampen, mange kan bli for tørre mens andre ikke blir påvirket av det. Uten å være 100% sikker vil jeg anbefale denne metoden til de som har tørr til normal hudtype, altså tørr som i de som trenger fett og ikke vann. Såklart kan det fungerer like bra for dere med kombinert til fet hudtype også. Er bare at siden jeg selv ikke har den hudtypen så kan jeg ikke si med sikkerhet hvordan det fungerer, kan eventuelt la Jonas teste det ut så kan jeg melde tilbake om noen er interessert. Eventuelt er leire maske i dusjen også en genial ide for dere med kombinert til fet hudtype, ta på rett før dere skal i dusjen. Ha den på i dusjen, så rens av som siste steg i rutinen om du ikke skal ta en alt for lang dusj. Andre foretrekker å ta den på rett etter dusj, så såklart er det helt individuelt hva man velger for ens hud.

Siden jeg ikke synes den fungerer optimalt som en maske eller skrubb for meg fant jeg ut at jeg måtte finne en annen måte å bruke den på, er vel bedre å få brukt den enn å bare la den bli stående sant? Testet den for ikke så lenge siden som shower mask, påførte et ok lag over ansiktet og brystet. Masserte det lett på og gikk inn i dusjen. Første gang klarte jeg å ha den på helt til jeg skulle ut igjen, uten at den rant nedover eller av. Dette var nok mest på grunn av at jeg ikke skulle vaske håret mens de andre gangene skulle jeg vaske det - og da har det vært litt vanskelig. Har derfor endt med å noen ganger vaske masken av samtidig som jeg skyller ut andre omgang med sjampo. Siden jeg har normal hudtype med tilstand som varierer med årstiden vil jeg ikke si at jeg blir mega tørr når jeg går ut av dusjen, såklart kan det skje - men det er veldig sjelden. Likevel synes jeg å bruke denne masken i dusjen gjør en liten forskjell for huden min, den føles litt klarerer og har holdt på fuktigheten igjennom dusjingen. Huden min blir babymyk og føles mer hydrert enn om jeg hadde dusjet uten maske, nå har jeg kun testet denne metoden med denne masken. Med andre masker har jeg enten skylt av i dusjen eller tatt på etter dusj, det kan være samme prinsipp med andre masker og men jeg føler bare at det er noe annerledes med akkurat denne. Får nok teste ut med andre masker og etterhvert.

· · ·

Må faktisk bare beklager for helt grusom lakk på neglene, jeg prøver å eksperimentere meg på å lage ombre.
Noe som ikke helt fungerte, så orket jeg ikke fjerne det enda.

Designet på denne er helt lik de andre fra skinfood serien, enkel og praktisk forpakning. Kommer ikke med noen spatula som er et minus, men har alltid flere liggende så det er ikke noe problem for meg. Personlig føler jeg ikke at det er noe spesifikk lukt, den er veldig mild i konsistensen. Føler den nesten smelter inn når jeg begynner å massere den, mye drøyere i bruk enn jeg skulle tro til tross for det. Som sagt fungerer den ikke som en "vanlig" maske for meg, men mer som in shower mask! Om det blir gjenkjøp eller ei vet jeg ikke enda, om det blir det kommer jeg nok til å bruke den på samme måte som jeg har gjort. Generelt er masken ganske mild, blir derfor ikke noe hard eksfoliering synes jeg.

My Korean Makeup har lager i Sør-Korea, det vil si at leveringstiden kan være alt fra 1 til 4 uker. Alle produktene på deres nettside er ekte! Servicen er super, har dere noen spørsmål er det bare å sende dem en mail eller kontakte de på facebook her.

Likes

Comments

REKLAME

I år fylte jeg 23 og tenkte det kanskje var på tide å begynne skikkelig med øyekrem. Tidligere har jeg hatt to stående, ett koreansk og ett vestlig, samt ett øye-serum. Så de siste to årene har jeg brukt enten serumet eller ingenting, dette måtte jeg jo såklart endre. Spørsmålet var da hvilken øyekrem jeg skal velge, hva vil jeg egentlig ha, og hva trenger jeg faktisk? Vel, som nevnt tidligere så har jeg normal hudtype med tilstand som varierer med årstidene. Huden rundt øynene mine er da ikke for tørre eller fete heller for å si det sånn. De blir derimot ofte puffy på morgenen, mest for at jeg er elendig til å få i meg nok søvn - noe som da vises. Vil ikke si jeg har mørke ringer under øyene, men til en viss grad ser de kanskje litt slitne ut fra tid til annen. Når det kommer til rynker, så har jeg ikke sett noen synlige enda (bank så hardt i bordet) kommer vel med tiden det også. Derimot har jeg faktisk en strek som ser ut som en rynke under det ene øyet, er det mulig å ha en rynke forresten? Akkurat den har jeg hatt så lenge jeg kan huske, så vet faktisk ikke når den kom eller hva det er forsovet. Den plager meg ikke super mye og er ikke så synlig, bare litt irriterende..

Jeg hadde ikke peiling på hva jeg egentlig ville ha, kunne garantert trengt noe som kjøler ned og muligens lysner huden litt opp. Det ville jo vært det mest logiske å gå etter. Hadde og et ønske om å finne en øyekrem eller gel med en form for applikator (helst en rullende) så man slipper å måtte bruke fingrene. Jobbet ikke direkte hardt med å finne en for å si det sånn, mest på grunn av at de jeg hadde sett og hørt mye bra om var litt dyrere enn hva jeg hadde tenkt meg. Vurderte gel, men så orket jeg ikke lete etter det heller - og serumet jeg allerede eier er jo i gel. Vel, jeg gikk for Goodal sin moisture barrier eye cream. Den har Ikke noen form for fancy applikator enn vanlig krukke med spatula (hurra for spatula)... Denne er som sagt ikke gel heller og gir ikke akkurat fukt i form av vann, men mer fukt via fett.

Det var forsovet ikke helt det jeg trengte, men jeg har null problem med å bruke den! Du kjenner at denne er en av de litt tykkere variantene, men det som er så behagelig er at så fort du begynner å massere den i fingertuppene smelter den på en måte inn og blir nesten silkemyk! Jeg kan ikke engang føle at kremen er på etter noen sekunder, men om jeg kjenner etter er den jo det. Er kanskje ikke så rart man får den silke smoothe følelsen når produktet inneholder silikon, jeg vet noen synes denne ingrediensen er veldig fy-fy. Helt ærlig, så lenge et produkt fungerer for meg og ikke bryter meg ut så gjør ikke silikon noe for min del. Produktet kommer i en skikkelig fin pakning synes jeg, veldig enkel men samtidig innbydende. Krukken rommer 30ml, noe som jeg personlig synes er en ganske god mengde med tanke på pris og størrelse i forhold til vestlige. Kremen har en parfymert lukt, men så lenge du ikke lukter for lenge på den føler jeg ikke den er så sterk. Til tross for at øynene mine kan være litt sensitive for lukt, så går dette bra.

Noen av ingrediensene i kremen er blant annet niacinamide, collagen, sjøgress ekstrakt og peptider - produktet er fri for syre. Dette er et av mine første produkter fra Goodal også, kommer til å skrive review for det andre produktet jeg har om ikke lenge til. Dette merket bruker frø og botaniske ekstrakter fra naturen til å utvikle produkter som pleier og respekterer huden.De bruker altså mye plantebaserte ingredienser, så greit å sjekke hva som er inni i tilfelle du er allergisk mot noe! Jeg kan ikke se så mye endringer rundt øynene mine med dette produktet, men noe jeg har merket er at jeg ikke blir så tørr ved øyekroken. Til tider har jeg ofte blitt dette uten å finne noen spesiell grunn, selv for at jeg bruker øyeserum også. Når det kommer til å hjelpe på rynker eller lysne området så ser jeg ikke tegn til lysning, det kan være det har vært forbedring uten at jeg har merket det. Søvnen min er dog enda veldig dårlig da, hehe. Angående rynker har jeg jo bare den ene, den er forsatt den samme så kan ikke si at det er endring på akkurat den. Mange øyekremer som er beregnet for rynker er ofte kremer som skal slakne ned prosessen, eller forebygge. Har et lite håp om at denne forebygger de rynkene som etterhvert kommer, dette er jo litt vanskelig å finne ut av. Så jeg kommer bare til å fortsette å bruke denne frem til jeg er tom.Som min andre koreanske øyekrem vil jeg si at jeg er fornøyd. Hadde ikke akkurat noen store forventninger heller for å si det sånn.


· · ·


· · ·

På kvelden bruker jeg både kremen og serumet, på morgenen foretrekker jeg helst å kun bruke serumet. Nå som det blir litt kjøligere i luften kommer jeg nok til å ta kremen i bruk på morgen også bare for å beskytte huden min. Huden under og rundt øynene våres er ufattelig skjørt, og barrieren rundt der er ikke akkurat den sterkeste. Jeg påfører også produktet på øyenbryn og smilerynker til dere som skulle være nysgjerrig på dette. For ja, øyekrem kan faktisk brukes i hele ansiktet også - inkludert leppene! Personlig bruker jeg ikke denne på leppene da jeg allerede har lagt min forelskelse på Laneige sin lip sleeping mask. Når jeg bruker den i hele ansiktet i kveldsrutinen så blander jeg den alltid ut med en form for serum og/eller krem, som for eksempel Klairs sin midnight blue calming cream ♥ Kombinasjonen av kremene sammen skaper en beskyttende barriere for huden min, noe jeg ser for meg kan være en god ting på vinteren. Bruker forresten en veldig liten mengde, men gir huden min næring og mer fukt via serumer og ampouler. For meg fungerer dette veldig fint. Har verken fått noen negative reaksjoner eller milie rundt øye-området, til tross for at kremen kanskje er litt for rik for meg. Om dere har fet hudtype eller kan ha lett for å få milie samt porene lett tettet igjen, så er dette kanskje ikke helt anbefalt å blande. Jeg vil si produktet passer best for de som trenger fuktighet via fett rundt øyeområdet.

Likes

Comments

NOEN AV PRODUKTENE ER SPONSET

Da var det tid med empties for sheetmask igjen, jammen klarte jeg en måned til også. Klapp på skuldra! Vel, denne måneden er det heller ikke noe å skryte av. Jeg har fått brukt litt, men ikke så mange som ønsket. Fikk faktisk ikke startet før midten av måneden, hadde overraskende nok savnet det! Var bare ikke så lett å få planlagt da jeg synes det er greit å ta bilde av en sheetmask før jeg bruker den, i tilfelle jeg skal lage en mini review på instagram om den. Dette er ikke noe jeg ofte egentlig gjør, men hender jeg lager en post eller en insta storie. Samtidig er vi ikke ferdig med å få på plass leiligheten heller, så da har det såklart blitt andre prioriteringer. Var deilig å få brukt noen, hjelper mye på humør og huden! Veldig koselig å maske med kjæresten og, virker som han faktisk har sans for det også.

MIZON ENJOY VITAL - UP TIME SOOTHING MASK

Har hatt denne liggende en liten stund da jeg fikk tre tilsendt av Marita, tok litt tid til jeg fant ut at nå var det på tide å få testet ihvertfall en! Dette er første sheetmask fra Mizon som jeg har testet, om jeg nå husker riktig. Både passform og materialet på denne var ganske så rar, en sheetmask som er litt tykkere enn vanlig. Hadde og litt sånn "bølge" mønster(?) som dere kan se. Jeg har en liten mistanke om at masken ikke var på sitt beste, den hadde ikke gått ut på dato enda i følge det jeg sjekket - men følte ikke den ville trekke inn og etterlot små flaker om jeg kan si det sånn. Dere vet sånn som når huden flaker opp av solkrem? Ja, sånn. Som en "soothing mask" synes jeg heller ikke den fungerte som, finnes andre masker jeg mer ville brukt fremfor denne. Kjente ingen roende effekt, var mer småubehagelig og irriterende på grunn av passformen. Lukter litt sitrus aktig, men ikke mer enn jeg hadde trodd. Ga en liten form for litt klarere hud, men ellers ikke mye å skryte av. Skal prøve de andre også å se om jeg kanskje kommer til å skifte mening. Så enten kommer denne igjen når jeg har prøvd de to siste i en empties, eller en liten mini review? Vi får se.


· · ·

iUNIK ROSE GALACTOMYCES ESSENTIAL TONER - DIY SHEETMASK

SPONSET

Fikk tilsendt denne toneren for noen uker tilbake, dere som følger meg på instagram har nok sett det på storien. Har ikke kunnet åpne den før nå da jeg vil prøve å ikke ha for mange åpne, så måtte først fullføre en. UNIK sine tonere kommer for øyeblikket i to varianter, denne og Vitamin Hylauronic acid vitalizing toner. Bestemte meg for å teste denne først, men siden jeg allerede innførte et produkt samme uken ville jeg ikke legge den helt til med en gang. Fant derfor ut at jeg kunne gjøre en DIY sheetmask, gjør ikke de ofte - men det hender. Første som jeg la merke til med denne var lukten, herregud så mye roselukt! Jeg er ikke fan av det i det hele tatt, ikke ga det seg heller.. Synd at lukten ødela så mye for jeg likte virkelig å smøre meg med den. Så lett og behagelig i konsistensen, lik vann og trakk mye bedre inn enn selveste serumet i samme serie. Serumet lukter dog ikke så mye rose som denne, utenom lukten som plaget meg var den behagelig å ha på. Ga meg ikke noe spesielt resultat enn et hydrert ansikt og at huden så litt friskere ut, en helt ok "pick me up" sheetmask kan jeg si. Utenom lukten så hadde jeg nok laget den flere ganger, men på grunn av lukten kommer ikke det til å skje. Likte også at konsistensen var så tynn, dette gjorde at masken ble dynket lettere.

Masken dagen etter, glemte å ta bilde etter jeg tok den på/av.


· · ·

UNIK BLACK SNAIL RESTORE SERUM - DIY SHEETMASK

SPONSET

Dagen etter jeg testet ut sheetmask med iUNIK toneren fant jeg ut at jeg også ville teste med dette serumet, det var også dette produktet jeg innførte samme uke og da måtte prøve mer før jeg ville innføre toneren helt. Kommer til å lage en review av alle UNIK/iUNIK sine serumer når jeg har fått testet denne og tea tree serumet en stund, har til nå testet de to andre. Kan si at førsteinntrykket på dette serumet er godt, superbehagelig å smøre ut. Lukter ikke noe spesielt når du bruker det som et serum, men som esscens for sheetmask så har du en lukt jeg ikke kan sette fingeren på - heldigvis ikke noe vondt. Problemet med å bruke serumer eller esscens til DIY mask kan være at konsistensen faktisk er tjukkere enn man tror, derfor vil ikke den tørre sheetmasken vokse seg opp og få dekt hele masken med det gode serumet/ampoule/essencen. Er derfor lettere å bruke en toner, eller for eksempel et tynnere serum/esscens/ampoule. Borsett fra det likte jeg følelsen den gjorde for huden min, veldig myk og hydrerte den godt. Brukte masken på en morgen da jeg hadde god tid, og huden min hadde en fin og sun glød utover dagen. Tok dog litt mye serum på før sheetmask, samt etter for å få nok fuktighet på grunn av at masken ikke ville suge til seg alt væsken jeg helte over. Jeg kommer garantert til å lage en DIY mask igjen med dette serumet, til tross for at det ikke er like lett å få det fult absorbert.

DIY maskene har jeg bare funnet på eBay, elsker passformen på disse. Kunne vært litt bedre med nesa,
men ellers passer den perfekt og behagelig passform. Finner ikke link til akkurat disse, men er bare å søke
opp "compressed facial face cotton mask sheet" for eksempel.


· · ·

RAPPOL NUTRITIOUS BIO AMPOULE MASK WITH POMEGRANATE

Denne sheetmasken har vært liggende en liten stund i kurven min, har hatt den klar mange ganger til å kunne bli brukt. Men så ender jeg alltid opp med en annen istedenfor. Vel, en kveld fant jeg ut det var på tide! Synes pakningen er veldig fin, enkel men fin! Aldri hørt om dette merket før, så første gang jeg tester det og. Når jeg skal bruke en sheetmask tar jeg alltid først på toner, så åpner jeg pakningen og heller ut essencen som er inni for å klappe det inn i huden før jeg tar på masken. Foretrekker dette best, mens jeg vet andre foretrekker essencen etter. Maskene er av den litt tjukkere typen, ikke super mye men litt mer enn det jeg foretrekker. Til tross for det sitter den mer behagelig enn jeg ville trodd, eneste minuset er lukten på masken. Synes den er litt vel parfymert, den blir litt svakere med tiden - men er forsatt der. Passformen på masken var ikke helt å foretrekke, var på en måte for stor rundt hele som vanlig. Også for smal nærme midten av nesen ved øyet. Veldig typisk. Er ikke en maske jeg ville anbefalt eller kjøpt igjen, ga meg fuktighet - men ikke mer. Faktisk ikke engang glød, noe jeg føler de fleste sheetmask gjør. Den parfymerte lukten er og enda der selv etter masken er fjernet, essencen etterlot meg litt mer sticky enn vanlig og.


· · ·

DEARPACKER JEJU FLOWER - CHERRY BLOSSOM

Oooh my!! Denne her har klatret seg opp på listen over sheetmask jeg liker, ikke at jeg nå har så mange der men.. Først å fremst er pakningen på denne skikkelig innbydende, jeg elsker det! Denne er egnet for de som trenger en brightening effekt, veldig god når huden er gusten og trenger en dose med "pick me up". Den har en parfymert blomsterlukt til den, heldigvis ikke vond eller supersterk. Så ble mer behagelig enn irriterende! Masken var veldig greit dynket i essence, ikke for mye men heller ikke for lite. Det er akkurat passe essence igjen i pakningen når du tar ut masken, så du får smurt hele fjeset ditt pluss hals før masken går på. Jeg setter alltid pris på at det er litt essence igjen i pakningen etter at masken er tatt ut, dog kan noen av de inneholde så mye at du ikke helt vet hva du skal gjøre med det. Hender jeg lager en ny maske ut av dem, ellers smører jeg bare kroppen. Materialet på denne er såå god!! De små svarte flekkene er ikke mugg eller noe, men masken er av 100% bomull. Ofte vil man da se disse svarte flekkene, er de litt større og ikke små svarte er det mugg.

Passformen var ikke mye å dra ned på enn at masken la seg over øyelokket mitt på en måte, så måtte sitte med halvlukkede øyne. Små irriterende men er ikke så mye å dra ned for når masken i seg selv satt veldig fint på, myk, behagelig og bare rett og slett komfortabel. Ingen essence som drypte fra den heller. Etter rundt 20 minutter tok jeg av masken, kunne muligens sittet med den litt lengre - men kjente at der flippen for under nesa/overleppene var begynte å tørke litt. Samt at jeg ikke liker å sitte med sheetmask til de blir helt tørre, litt trist å ta den av. Heldigvis har jeg en til, og kommer garantert til å kjøpe flere av disse inn samt teste de andre maskene. Anbefaler å teste denne ut!


· · ·

SKIN79 ALL THAT BLACK CHARCOAL

SPONSET

Dette er min aller første skin79 maske jeg har testet, har sett at noen norske nettbutikker faktisk har tatt inn masker derfra nå! Veldig kult. Designet på pakningen er veldig enkelt, ikke noe wow - men ganske kult bare. Renset ansiktet og påførte en toner (Etude House sin Soon Jung) før jeg åpnet pakningen og klemte essencen som var litt rundt omkring, bare for å få med meg mest mulig på masken, det som lå igjen smurte jeg på ansiktet. Skal være ærlig å si at både meg og Jonas var veldig nysgjerrig på om masken ville være helt svart, med tanke på navnet. Da jeg åpnet den og masken faktisk var svart lo vi litt, er jo litt gøyere enn når de bare er hvite og plane eller hva? Var bare en spesiell opplevelse med en svart maske, som ikke bobler opp. Denne inneholder trekull som skal være god på å absorbere urenheter og rense porene. Masken er fylt med fuktighetsgivende essence og beriket med rose, aloe vera ekstrakt og vitamin B3. Reparerer og gir rikelig fuktighet til huden.

Den har en lukt til seg, men vil ikke si at det er så parfymert. Eneste jeg kan beskrive den som er rett og slett såpe, en helt enkel såpe man finner på for eksempel restauranter. Materialet på denne er skikkelig, skikkelig myk!! Ble helt overrasket over hvor myk den var, tynn var den også. Til tross for dette virket den ganske så slitesterk, så det likte jeg veldig godt. Passformen på denne er det ingenting å klage på, for herregud så behagelig denne sitter på! Den var lett å justere, klistret seg fast til huden uten engang å føle at den var på. Sitter uten å dryppe eller bevege på seg, selv rundt nese-området dekket den hele. Og med hele mener jeg og nesten neseborene mine, hahah. Den var litt lang så jeg måtte brette den litt i bunn, brettet den også litt ved pannen. Ved pannen må jeg ofte brette de fleste sheetmask, så bortsett fra det var denne helt fantastisk i passform. Etter masken var på i rundt 5-6 minutter begynte jeg å kjenne en varmende følelse rundt i enden ved hårfestet og kinnet, der masken slutter. Ble en sånn varmende kald følelse. Jeg håpet på at det ikke var en reaksjon, så valgte å fortsette å ha den på. Etter rundt 20 minutter var gått fjernet jeg masken, huden min hadde en skikkelig brightening effekt, fin glød og veldig hydrert. Essencen som var inni var også veldig behagelig å smøre inn! Eneste minuset var at jeg ble litt klissete på øyelokket og ansiktet, men bortsett fra det kan jeg anbefale denne masken. (Når jeg blir klissete og produktet ikke alltid vil trekke inn går jeg over med en toner eller putter på serum, huden min blir veldig lett mett og har da alltid vært litt rar med å trekke til seg essencen fra masker. Særlig om jeg bruker de litt mer jevnlig) Denne etterlot forresten ikke noen merker fra bretten i pakningen, merker mange masker gjør det. Så måtte nevne dette!

Likes

Comments

REKLAME

Nå har jeg fått testet denne rensen fra Klairs i et par måneder, føler jeg sånn ca. kan putte inn en review på den. For å være ærlig er mine følelser for denne forsatt ganske blandet, det har de egentlig vært i fra første stund. Mye av dette tror jeg har med at det er en ferdig skummet rens, om det gir mening å si. Er ikke vandt til denne typen i det hele tatt, og synes det er ganske så "fremmed" å bruke. Til tross for noen måneders daglig bruk, så klarer jeg bare ikke helt å bli 100% komfortabel med det.. Men noen ting blir man kanskje bare ikke vant til - eller hva? Jeg skal derimot prøve mitt beste å få til en ganske så grei review til tross for dette, sånn at dere får litt innsyn av produktet og mine tanker om den.

Dette er som sagt min aller første skumrens som allerede er skummet opp, aner ikke hvordan jeg skal forklare det enn måten jeg nå gjør det på. For om jeg sier at det er en skumrens så tenker man jo automatisk en rens som skal skummes opp, sant? Mens denne her er liksom skummet opp fra før, heh. Ifølge det jeg har lært og lest så skal disse være ganske milde for ansiktet da de er ferdig skummet, og du da ikke trenger å skumme de opp i verken hender eller fjeset. På denne måten sparer du og tid, men også så slipper du å irritere ansiktet ditt. Er kanskje noen av dere som liker å skumme rensen opp i ansiktet og ikke alltid i hendene? Jeg er en av de noen ganger, ups. Mange renser av denne typen har også en litt spesiell egenskap med å kunne gi mer fuktighet, enn "originale" renser. Merker det, så forstår veldig godt hva de mener. Er nesten som å få en klem, en myk klem. Fant også ut at om du masserer litt mer vil skummet blir litt mer som...

...dette bildet under, litt mer som en vanlig skumrens som man holder på å skumme opp. Ikke direkte veldig klissete, men dere skjønner greia - nesten kremaktig for å si det sånn. Jeg foretrekker faktisk å skumme den veldig mye mer opp i hendene enn å påføre direkte på ansiktet etter jeg har pumpet den ut og skummet den litt. Dette varierer egentlig etter hva jeg er i humør til å gjøre, noen ganger det ene mens andre ganger den andre. Personlig synes jeg denne er litt hard å pumpe ut ifra, jeg vet faktisk ikke om det skal være sånn eller om jeg bare er svak. Regner med det siste alternativet er riktig, men finner vell ut av det når jeg åpner Laneige sin som også har sånn pumpe funksjon.

Synes designet er helt ok, ikke noe fancy, men liker størrelsen på den. Ingredienslisten på denne synes jeg er ganske lang, mye lengre enn de andre produktene jeg har fra Klairs - tror jeg, skal ikke si helt 100% sikkert. Den inneholder eksfolierende ingredienser som gjør huden myk uten å irritere, samt hyaluronsyre sånn at huden ikke blir helt strippet for fukt. Vi finner også ingredienser som tea tree som er kjent for å roe ned huden samt hjelper på urenheter, shea butter for å gi næring og fukt til huden. Alt i alt virker den jo veldig bra, passer for alle hudtyper, kjønn og alder.

For meg er denne helt ok, ikke noe jeg absolutt må ha for å si det sånn, synes den gjør en god jobb med å rense godt og samtidig være mild. Men, som jeg tidligere har sagt er jeg bare ikke helt komfortabel med funksjonen. Kanskje jeg blir det i fremtiden, hvem vet. Den er uansett snart tom da J har brukt denne morgen og kveld en stund nå, han liker den faktisk veldig godt! Snakket med han om hvilket produkter han likte best av alt han hadde prøvd, overraskende svarte han at Klairs ihvertfall er det merket han liker best. Hans favoritter er garantert toneren, den blå kremen, pore såpen og nå denne. Han har kombinert til normal hudtype, store porer og en tendens til å få mest kviser rundt nese området og til tider kan det bli veldig sensitivt der. Da roer toneren godt og kremen hjelper på å heale huden. Vitamin C serumet har han prøvd en gang, og den roet huden hans greit, men vi har ikke forsatt med den...

Hadde denne kommet i en vanlig rens format tror jeg nok at jeg kanskje ville likt den bedre enn det jeg gjør nå, kommer til å teste den litt mer frem og tilbake til den blir helt tom. Om ikke J blir å bruke den opp før jeg får testet mer, hehe. En update eller annen mini review vil da kanskje komme på instagram, om jeg har skiftet mening.

Likes

Comments