julen

Åh så tråkigt att jag glömt bort min lilla blogg. Den har verkligen samlat på sig damm men nu fick jag lust att blåsa bort det och vända blad. Nu är det 2019.. ett helt nytt år. Detta året vill jag att mycket ska hända.

Men jag måste fylla på arkivet med några stunder från livet. Vi börjar med julen..

Som 2 jular tillbaka har jag firat uppesittarkvällen hos familjen Lindgren. Ett år som gravid, ett år med liten bebis och i år  med min vilda stora unge. Han blev så bortskämd med fina leksaker och djurgårdskläder!

Min julbukett till Åsa och Thomas som alltid sen jag och Erika blev vänner för 10 år sedan har fått mig att känna mig så, så välkommen hemma hos dom!

Julafton firade vi på Ornö hos Williams farmor. Familj och släkt hade samlats för att umgås och fira. En magisk kväll med mycket skratt och Wille höll igång in i det sista..

Han fick en eldriven bil, dammsugare, duplo och massvis med annat roligt och nödvändigt! Jag och Adam blev väldigt bortskämda med hotellnatt, semesterpengar och vi båda skrek rätt ut när vi fick ett presentkort hos en naprapat. Äntligen ska jag ta tag i att fixa min kropp efter år av stallarbete samt min graviditet!

Mina föräldrar hyrde en stuga jag bodde i på ön förut som Adams mamma äger. Så vi blev kvar ett par dagar. Här ser ni vilket vackert väder det var på juldagen!

En blandad kompott med bilder från när vi åkte till Huvudskär och Fjärdlång med Williams mormor, morfar, farmor & farfar. Denna dag var sååååå mysig!

Gillar

Kommentarer